تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دو خصلت است كه هيچ كار خوبى بالاتر از آن دو نيست : ايمان به خدا و سود رساندن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817696845




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خاطره ضداروپایی وزیر سابق اوباما جنجال آفرید


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خاطره ضداروپایی وزیر سابق اوباما جنجال آفرید
اظهارات ˈتیموتی گیتنرˈ وزیر سابق خزانه داری آمریکا در خصوص توطئه در اتحادیه اروپا برای سرنگونی دولت ˈسیلویو برلوسکونیˈ نخست وزیر پیشین ایتالیا در سال 2011 میلادی، جنجال آفرید.
کد خبر: ۴۰۰۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۲ - 15 May 2014


اظهارات ˈتیموتی گیتنرˈ وزیر سابق خزانه داری آمریکا در خصوص توطئه در اتحادیه اروپا برای سرنگونی دولت ˈسیلویو برلوسکونیˈ نخست وزیر پیشین ایتالیا در سال 2011 میلادی، جنجال آفرید.
 
به گزارش ایرنا، وزیر سابق خزانه داری آمریکا در کتاب تازه انتشار خود با عنوان «آزمون استرس»، خاطرات خود از دوران بحران مالی جهانی را آورده که باعث ایجاد جنجالی سیاسی و منازعه میان مقامات آمریکا و سران اتحادیه اروپا شد.
 
گیتنر در این کتاب نوشته است: پاییز 2011 و در بحبوحه بحران مالی و اقتصادی بویژه در منطقه یورو، برخی کارشناسان اروپایی به وی طرحی را برای سرنگون کردن دولت برلوسکونی پیشنهاد کرده و خواستار آن شدند تا آمریکا به حمایت خود از اعطای وام به ایتالیا از سوی صندوق بین المللی پول، تا زمانی که برلوسکونی از مقام خود کناره گیری نکرده است، خاتمه دهد.
 
وزیر سابق خزانه داری آمریکا افزود: این درخواست از نظر من و از نظر باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا قابل قبول نبود، زیرانمی توانست خود را درگیر چنین توطئه ای کند.
 
برلوسکونی نیز در همین ارتباط اظهار داشت: این اظهارات حاکی از آن است که برای از میان برداشتن نخست وزیر منتخب مردم که از منافع کشورش دفاع و با سیاست های اشتباه آلمان مقابله می کرد، عزمی راسخ و مشخص وجود داشته است و در سال 2011 میلادی یک کودتا علیه برلوسکونی و حاکمیت و استقلال ایتالیا صورت گرفت.
 
وی افزود: استعفای من از مقام نخست وزیری ایتالیا مسوولانه بود اما آزاد نبود و فشارهای زیادی اعمال شد.
 
در حالی که ˈجورجوناپولیتانوˈ رییس جمهور ایتالیا در این باره گفت: استعفای برلوسکونی بطور آزادانه و مسوولانه و در پی رویدادهای سیاسی پارلمانی ایتالیا انجام شد و هرگز از وجود فشار در قبال برلوسکونی - آنطور که تیموتی گیتنر می گوید- اطلاع نداشتم.
 
مقامات حزب ˈزنده باد ایتالیا ˈ نیز فورا خواستار تشکیل یک کمیسیون تحقیق پارلمانی به منظور موشکافی دقیق برای روشنگری پیرامون کل قضیه شده و حزب راست میانه نوین به رهبری ˈآنجلینو آلفانوˈ وزیر کشور کنونی ایتالیا نیز از درخواست مذکور حمایت کرده است.
 
این در حالیست که ˈفدریکا موگرینیˈ وزیر امور خارجه ایتالیا اظهار داشت: مساله مربوط به گذشته است و تنها یادآوری می کند که ایتالیا چه دوران سخت و دشواری را سپری کرده است.
 
این در حالی که منابع موثق اروپایی در گفت و گو با خبرگزاری رسمی ایتالیا (آنسا) اطمینان دادند که منظور گیتنر نه مقامات نهادینه اتحادیه اروپا بلکه افرادی دیگر بوده اند. زیرا اتحادیه همواره از استقلال ایتالیا دفاع کرده و بر خلاف آمریکا مایل نبود وضعیت اقتصادی این کشور تحت مدیریت و کنترل صندوق بین المللی پول قرار گیرد.
 
ˈپیا آهرنکیلد هانسنˈ سخنگوی کمیسیون اروپا نیز عنوان کرد: در آن ایام ایتالیا در لبه پرتگاه قرار گرفته بود. برخی سعی داشتند این کشور را تحت نظارت صندوق بین المللی پول قرار دهند ولی این کار یک فاجعه بود و تقریباً فقط ما بودیم که تأکید می کردیم این اتفاق نباید رخ دهد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن