واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۲:۲۸ب.ظ)
به رياست معاون اول رئيس جمهور صورت گرفت؛ بررسي مشکلات استانهاي غرب کشور در توسعه صادرات جهانگيري گفت: امروز فرصتي منحصربفرد و بي نظير براي توسعه صادرات بخصوص به بازار عراق فراهم شده که مي توانيم با استفاده از اين فرصت، اهداف پيش بيني شده در سياستهاي کلي اقتصادي مقاومتي را محقق کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، اسحاق جهانگيري در اين جلسه با اشاره به برخي مشکلات و موانع موجود پيش روي توسعه استانهاي غرب کشور خاطرنشان کرد: توسعه روابط تجاري با کشور عراق يکي از راههاي توسعه استانهاي غرب کشور است و لذا لازم است يک مديريت واحد و فرا دستگاهي در مرزها ايجاد شود تا مشکلات ناشي از مقررات دست و پاگير و برخي موانع گمرکي که تجار و بازرگانان دو کشور با آن روبرو هستند، مرتفع شود.
معاون اول رئيس جمهوري بر اهميت توسعه صادرات غيرنفتي کشور تاکيد کرد و گفت: امروز فرصتي منحصربفرد و بي نظير براي توسعه صادرات بخصوص به بازار عراق فراهم شده که مي توانيم با استفاده از اين فرصت، اهداف پيش بيني شده در سياستهاي کلي اقتصادي مقاومتي را محقق کنيم.
جهانگيري با اشاره به پيشنهادات مطرح شده از سوي استانداران غرب کشور و دبير ستاد توسعه روابط اقتصادي با عراق، اين پيشنهادات را خوب و سازنده دانست و از دستگاههاي اجرايي مربوطه خواست ظرف دو هفته راهکارهاي اجرايي و مشکلات و موانع پيش روي اين پيشنهادات را بررسي کنند تا هرچه زودتر شاهد تسهيل امور گمرکي و مرزي ميان دو کشور و ارتقاء سطح مبادلات دو کشور باشيم.
وي از استانداران استانهاي مرزي نيز خواست براي رفع مشکلات و موانع موجود در امور گمرکي در مرزها تصميمات لازم را اتخاذ و گزارشات مربوط به کاستي ها و نواقص را ارسال کنند.
در اين جلسه که وزراي امور اقتصادي و دارايي و صنعت، معدن و تجارت، استانداران خوزستان، ايلام، آذربايجان غربي، کرمانشاه و نمايندگان دستگاههاي مربوطه نيز حضور داشتند، قاسمي؛ مشاور معاون اول رئيس جمهور و دبير ستاد توسعه روابط اقتصادي با عراق، گزارشي از جلسات برگزار شده و بررسيهاي صورت گرفته براي شناسايي موانع پيش روي توسعه استانهاي غرب کشور و افزايش روابط تجاري با عراق ارائه کرد.
استانداران حاضر در جلسه نيز هرکدام در سخناني به ارائه نظرات و ديدگاههاي خود در خصوص مشکلات مرزي و گمرکي پرداختند و عدم وجود مديريت واحد در مرزها، فقدان زيرساختهاي سخت افزاري و نرمافزاري لازم، نبود شعبات بانکي براي انجام خدمات ارزي در مرزها و عدم 24 ساعته بودن ارائه خدمات مرزي را از مهمترين مشکلات موجود برشمردند.
در اين نشست پس از ارائه نظرات و پيشنهادات مختلف، مقرر شد دستگاهها و بخش هاي مرتبط، پيشنهادات مطرح شده را بررسي و ظرف مدت 15 روز برنامه اجرايي و جمعبندي نهايي خود را ارائه دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]