واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
یک مسوول : روابط عمومی ها نباید مسوول تشریفات ،مبلغ و مداح مدیر باشد قزوین - ایرنا- عضو موسس و هیات مدیره انجمن روابط عمومی ایران گفت: مدیران روابط عمومی باید با آینده نگری، مصالح اجتماعی را به مدیران بازگو کنند و با پیشگیری از بحران، اقدامات لازم را مد نظر قرار داده و راهکارهای اعتمادساز را بخوبی عملیاتی کنند.
به گزارش ایرنا، ˈمیرزا بابا مطهری نژادˈ روز چهارشنبه در نخستین هم اندیشی تخصصی ارتباطات و روابط عمومی نوین با رویکرد اطلاع رسانی در ˈفضای مجازیˈ که با حضور اساتید و صاحبنظران در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، افزود: با وضعیت کنونی به نظر می رسد نگاهی سنتی بر این بخش حاکم است، زیرا مسوولان روابط عمومی ها فقط باید نقش مسوول تشریفات، مبلغ، مداح و همراه مدیر را بازی کنند.
وی اظهار کرد: مهمترین رسالت روابط عمومی ها بسترسازی کارهای مردمی، فرهنگ سازی، اعتمادسازی، سخنگویی، نفوذ در افکارعمومی و تنویر افکار، اطلاع رسانی و اقناع عمومی است و مدیران باید با این ویژگی افراد حرفه ای را در این واحدها استفاده کنند.
مطهری نژاد اضافه کرد: روابط عمومی یک علم، هنر و فن و پل ارتباطی بین سازمان و مردم است و مدیران با استفاده از این جایگاه باید نیازهای مخاطب را شناسایی و برآورده کنند.
این کارشناس ارشد ارتباطات، مدیران روابط عمومی را مشاورانی امین برای مدیران دانست و گفت: از مسایل دیگر این است که روابط عمومی ها در کنار اطلاع رسانی و انعکاس عملکرد دستگاه ها و آسیب شناسی مشکلات سازمان متبوع خود، می توانند مشاور خوبی برای مدیران باشند اما این موضوع نیز فراموش شده و مسوولان این جایگاه را نیز باور ندارند و از این مشورت استفاده نمی کنند.
مطهری نژاد گفت: البته استفاده از مشاوره، زمانی محقق می شود که مسوولان روابط عمومی متخصص و با تجربه بوده و به کار اشراف داشته باشند تا بتوانند مدیر را با شرایط زمانی و مکانی مصاحبه و پاسخ ها و نیز عکس العمل های منطقی در برابر مخاطب مطلع کنند در غیر این صورت این مهم نتیجه عکس خواهد داد.
وی افزود: مسوولان روابط عمومی لازم است با ایجاد رابطه متقابل بین مردم و سازمان، دادن مشاوره به مدیر، ایجاد تفاهم و همکاری در جلب اعتماد مردم و با بهره گیری از افکار عمومی در مسیر اهداف سازمانی گام بردارند.
مدیر مسوول ماهنامه تخصصی روابط عمومی گفت: یک روابط عمومی خوب قادر به نظریه پردازی است و هدایت سازمانی را بخوبی انجام می دهد و با اطلاع رسانی به موقع و اصولی به نیاز مخاطبان پاسخ داده و به تقویت همبستگی درون سازمانی هم کمک موثری می کند.
مطهری نژاد، نیازسنجی، برنامه ریزی، اجرا و ارزیابی را چرخه فعالیت در روابط عمومی دانست و یادآورشد: با نظرخواهی و تحلیل محتوا می توان نقاط ضعف سازمانی را پیدا کرد و از این ابزار به صورتی منطقی برای تحقق اهداف سازمانی بهره برد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: نبود افراد متخصص و کارآمد در روابط عمومی ها و اعتقاد نداشتن مدیران به این جایگاه، موجب تنزل این پل ارتباطی بین ادارات و مردم شده است.
مطهری نژاد ادامه داد: متاسفانه نیروهایی در روابط عمومی ها فعالیت می کنند که تخصص و تبحر لازم را ندارند و چون در جایگاه خود قرار نمی گیرند این ضعف دیر شناخته می شود و وقتی آشکار شد دیگر برای سازمان نمی توان کاری کرد.
ˈعلی اکبر جلالیˈ پدر علم فناوری اطلاعات ایران در این هم اندیشی افزود: روابط عمومی ها باید جایگاه خود را درون شبکه های اجتماعی پیدا کنند و در این شبکه ها ارزیابی شوند.
وی افزود: یک بخش از فضای مجازی دانایی است و با این دانایی می توانیم یک نقشه راه داشته باشیم بنابراین ابتدا باید جهت گیری ها و سیاست های بالا دست آن ایجاد شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت افزود: من اعتقاد ندارم که باید اصول روابط عمومی را تغییر داد بلکه باید از این ابزارها استفاده کنیم و دانایی خود را آسانتر و سریعتر انتقال دهیم.
جلالی با بیان این که باید در شبکه های اجتماعی جایی برای خود باز کنیم و تمام شبکه را تحت تاثیر قرار دهیم گفت: امروزه به دلیل وجود فضای مجازی باید نقاط ضعف و قدرت روابط عمومی ها را شناخت، برنامه های راهبردی تدوین و چهارچوب را بر اساس استاندارد تعیین کرد.
نخستین هم اندیشی تخصصی ارتباطات و روابط عمومی نوین با رویکرد اطلاع رسانی درˈ فضای مجازیˈ روز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه جاری در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.
7389/ 614 ** 1917
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
24/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]