واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کنفرانس بین المللی چالش های زیست محیطی وگاه شناسی درختی در ساری آغاز به کار کرد ساری-ایرنا- چهارمین همایش بین المللی چالش های زیست محیطی و گاه شناسی درختی روز چهارشنبه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، در این کنفرانس دو روزه چالش های زیست محیطی، تغییر اقلیم و گرمایش زمین، آلودگی آب، خاک و هوا، مشکلات ناشی از مصرف سوخت های فسیلی، خشکسالی، شورشدن منابع آب، سیل و زلزله، بیابان زدایی، مدیریت حوضه آبخیز، اکولوژی جنگل و مرتع به عنوان مهم ترین مشکلات روز ایران و بویژه مازندران مورد بررس قرار می گیرد.
دبیر چهارمین همایش بین المللی چالش های زیست محیطی و گاه شناسی درختی در آیین گشایش آن گفت : 250 مقاله به صورت سخنرانی و 820 مقاله به صورت پوستر در این همایش ارائه می شود.
ˈ سید رمضان موسوی ˈ افزود : این مقالات را 123 داور داخلی و خارجی پس از بررسی از میان مقاله های ارسالی انتخاب کردند.
وی ادامه داد : تمامی مقالات پذیرفته شده به صورت دو جلد کتابچه مقالات کامل و کتابچه چکیده مقالات تنظیم شده و در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد.
موسوی گفت : کارشناسان 35 کشور جهان در همایش بین المللی چالش های زیست محیطی مع دارای هشت پنل تخصصی و چهار کارگاه جنبی است ، حضور دارند.
وی چالش های زیست محیطی ،گاهشناسی درختی شامل اقلیم شناسی درختی، دیرینه شناسی، فیزیولوژی درختی، ایزوتوپ های پایدار و آناتومی چو ، تغییر اقلیم، آلودگی آب، خاک و هوا و کاربرد فناوری نوین ˈ جی آی اس GIS ˈ و ˈ آر اس RS ˈ را از محورهای این همایش معرفی کرد.
موسوی گفت : توسعه پایدار ، توریسم و چالش های زیست محیطی ، خشکسالی ، شور شدن منابع آب ، فرسایش خاک ، سیل و زلزله ، پیامد ساخت سدهای آبی ، گرمایش زمین ، مشکلات ناشی از مصرف سوخت های فسیلی ، آلودگی ناشی از سموم ، مواد شوینده و داروها ، عناصر سنگین فلزی در خاک و آب و آلوده شدن آب دریا و سواحل به مواد نفتی نیز از دیگر محورهای این کنفرانس است.
وی کاهش تونع زیستی و اثر آن بر اکوسیستم ها ، تشکیل ، انتقال و ته نشین شدن ذرات معلق در هوا و اثرات آن ها بر سلامتی انسان ، محیط زیست و صنایع ، اثرات مخرب استخراج معادن و پاک سازی محیط بعد از استخراج ، راهکارهای اصلاحی برای احیا و اصلاح آب و خاک آلوده ، بیابان زدایی ، تولید سوخت های زیستی از ضایعات کشاورزی و پسماندهای کشاورزی ، تغذیه سفرهای زیر زمینی ، مدیریت حوضه آبخیز و محیط زیست در ادیان را هم از دیگر محورهای این همایش برشمرد.
این همایش را دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و پژوهشکده اکوسیستم های خزری با همکاری وزارت امور خارجه ، وزارت کشور ، وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، سازمان محیط زیست کشور ، سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور ، دانشگاه تهران ، دانشگاه شهید بهشتی ، دانشگاه مازندران و دانشگاه منابع طبیعی گرگان برگزار می کنند.
آکادمی ملی علوم کشور آذربایجان ، دانشگاه واترلو ، دانشگاه ساینس مالزی ، دانشگاه آزاد اسلامی ساری و قائمشهر و دانشگاه نوشیروانی بابل از دیگر حامیان این همیاش هستند.
سومین همایش بین المللی چالش های زیست محیطی و گاه شناسی درختی اردیبهشت نیز سال 91 با حضور 600 تن از استادان دانشگاه ، محققان و کارشناسان داخلی و خارجی در ساری برگزار شده بود.ک/3
2585/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
24/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]