واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بیمارستان نوساز شیروان همچنان ناتمام؛ خمیدگی قامت بیمارستان پیر شیروان زیر سنگینی بار درمان این شهرستان شیروان - ایرنا - رییس بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان می گوید: این مرکز درمانی فرسوده تر از آن است که بتواند به همه نیازهای درمانی دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی پاسخ دهد.
دکتر ˈسیدرضا سیدحسینیˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، با انتقاد از کمبود فضای این بیمارستان قدیمی اظهار کرد: این بیمارستان 164 تخته بوده که بتدریج و با توجه به افزایش مراجعات و نیاز شهرستان 20 تخت دیگر به ظرفیت آن افزوده شده است.
وی با اشاره به کمبود نیرو، امکانات و فضای بیمارستان گفت: تنها مرکز درمانی شیروان از فضای مناسبی برخوردار نیست، اما با توجه به نبود مرکز درمانی دیگر، همچنان کجدار و مریز به خدمات دهی خود به مراجعان ادامه می دهد.
دکتر سیدحسینی با انتقاد از کندی عملیات ساخت بیمارستان جدید 200 تخته شیروان گفت: طبق وعده مسوولان پیشین شهرستان، بیمارستان جدید باید دو سال پیش تکمیل و تحویل می شد اما متاسفانه این وعده ها از شعار فراتر نرفت.
بیمارستان 200 تختخوابی شیروان از مصوبات دور دوم سفر استانی دولت پیشین بود که بر اساس مصوبه سال 87 باید مطالعه و ساخت آن از سال 88 آغاز می شد و طبق مصوبه سومین سفر استانی دولت در سال 89، تکمیل آن تا پایان سال مالی 90 هدف گذاری شده بود.
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان می گوید: این طرح سال 89 با اعتبار مصوب 250 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 16 هزار متر مربع در پنج طبقه کلنگ زنی شد اما به دلیل کمبود اعتبارات تاکنون تنها 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
دکتر سیدحسینی با اشاره به فرسودگی بیمارستان کنونی شیروان گفت: تنها ساخت و آغاز به کار بیمارستان جدید می تواند مشکل کمبود فضای درمانی این شهرستان را برطرف کرده و امکان ارائه خدمات بهتر درمانی به مردم را فراهم سازد.
وی افزود: با توجه به نیاز شهرستان 157 هزار نفری شیروان، اتاق عمل این بیمارستان باید نوسازی و تجهیز شود که عملی کردن این امر به تنهایی سه برابر بودجه کنونی این بیمارستان را طلب می کند.
وی بدون اشاره به بودجه امسال این بیمارستان، گفت: با توجه به بودجه اندک کنونی قادر به نوسازی اتاق عمل و جوابگویی مطلوب به نیازهای درمانی مردم نیستیم.
رییس بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان اظهار کرد: روزانه به طور میانگین 15 نفر در این مرکز درمانی جراحی و ماهانه 13 هزار نفر معاینه می شوند که مشکل فرسودگی ساختمان و تجهیزات بیمارستان موجب نارضایی شهروندان شده است.
سیدحسینی افزود: بیمارستان شیروان دارای بخش های جراحی، داخلی، آی سی یو، زنان، اطفال، نوزادان، ان آی سی یو، قلب، سی سی یو، اورژانس، اتاق عمل، رادیولوژی و آزمایشگاه است که امید است با تخصیص اعتبار مورد نیاز برای رفع کمبودهای تجهیزاتی از بار کنونی مشکلات آن کاسته شود.
شیروان با 157 هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی است.
اکنون 130 پزشک متخصص و عمومی در حوزه درمانی این شهرستان فعالیت دارند. ک/3
7186/626
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
24/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]