واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۶:۳۳ب.ظ)
برگزاري اختتاميه همايش و نمايشگاه سلامت روان و پيشگيري و درمان «اعتياد» و «ايدز» ايران از اولين کشورهاي جهان در طول تاريخ بوده که در کنترل معضل موادمخدر همواره پيشقدم بوده است.
به گزارش خبرگزاري موج، صبح امروز دومين روز همايش و نمايشگا ه سلامت روان و پيشگيري و درمان «اعتياد» و «ايدز» با حضورو سخنراني دکتر بولوات، نماينده ارشد دفتر u.n.o.d.c دکتر گلاره مستشاري، روانپزشک و استاد دانشگاه، کارشناس ارشد کاهش تقاضاي مواد در دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در ايران و کارشناس ارشد ايدز دفتر u.n.o.d.c ، دکتر عليرضا وثيق نماينده دفتر UNAIDS (به نمايندگي از سوي دکتر فرداد درودي هماهنگ کننده کشوري برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمينه ايدز و رئيس دفتر UNAIDS در ايران)، در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلامشهر برگزار شد.
دکتر بولوات در دومين روز برگزاري همايش و نمايشگاه سلامت روان و پيشگيري و درمان «اعتياد» و «ايدز» دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلامشهر ضمن تقدير از مسوولين واحد اسلامشهر در توجه ويژه به بهداشت روان دانشجويان گفت: بسيار تحت تاثير قرار گرفتم که مسوولين دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر در ارتباط با پيشگيري ازسوءمصرف مواد مخدر اقدامات موثري انجام داده اند.
وي در ادامه از جدي بودن معضل سوءمصرف مواد مخدر در جهان امروز خبر داد و گفت: مشکل سوءمصرف مواد در همه کشورهاي معضلي جدي است که بايستي به آن توجه ويژه شود.
به نقل از روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلامشهر، وي افزود: بررسيهايي که دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل انجام داده نشان از افزايش 64% توليد مواد در افغانستان دارد که اين موضوع خود زنگ خطري جدي براي کل جهان و به ويژه کشورهاي همسايه آن مانند ايران است.
نماينده ارشد دفتر u.n.o.d.c در ادامه از اهمين ويژه خانواده، مدرسه و دانشگاه در پيشگيري از ابتلا به سوءمصرف موادمخدر سخن گفت و خاطرنشان کرد: خانواده سالم با عاطفه و مراقبت کننده و محيط تحصيلي حمايت کننده از مهمترين عوامل موثردر پيشگيري ازسوءمصرف موادمخدر است.
وي در خاتمه ضمن تقدير مجدد از مسوولين دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلامشهر در برگزاري اين همايش و نمايشگاه مفيد در خصوص برگزاري همايش و گردهمايي هاي مشترک علمي به منظور تبادل اطلاعات موثر به جامعه و به ويژه جوانان با اين واحد دانشگاهي خبر داد.
دکتر عليرضا وثيق نماينده دفتر UNAIDS که به نمايندگي ازسوي دکتر فرداد درودي هماهنگ کننده کشوري برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمينه ايدز و رئيس دفتر UNAIDS در ايران در همايش و نمايشگاه سلامت روان و پيشگيري و درمان «اعتياد»و «ايدز» واحد اسلامشهر حضور يافته بود نيز در ادامه اين مراسم گرايش جوانان به اعتياد و در نهايت ابتلا به بيماري ايدز را هشداري جدي براي کشور تلقي نمود و هشدار داد: اعتياد و ابتلا به ويروس اچ آي وي/ ايدز رابطه اي گره خورده و از هم ناگسيختي دارند، فلذا شناخت و درک بهتر از مشکل اولين و بهترين گام اساسي در پيشگيري و مبارزه با آن است.
وي در ادامه درباره ويروس نقص ايمني (اچ آي وي) ايدز، نحوه رشد و تکثير ويروس نقص ايمني در لنفوييتهاي cd4 (گروهي از گلبول هاي سفيد)، راه هاي انتقال ويروس و به ويژه راه هاي جنسي انتقال اچ آي وي، و راههاي پيشگيري و کاهش خطر ابتلا به ويروس سخن گفت.
وثيق در خاتمه، کاهش خطر ابتلا، کاهش آسيب پذيري (اجتماعي) و کاهش عواقب منفي همه گيري را سه راهبرد اصلي پيشگيري از ابتلا به ويروس نقص ايمني/ ايدز معرفي کرده و بر کاهش آسيب پذيري از طريق حمايت از جوانان، افزايش دسترسي به خدمات، بهبود ساختارهاي حقوقي و اجتماعي حمايت کننده و کاهش عواقب ابتلا براي فرد و خانواده تاکيد بسيار کرد.
انصاري مدير حراست دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلامشهر در ادامه مراسم با پخش کليپي آموزشي، توصيههاي ايمني درخصوص پيشگيري از ابتلا به سوءمصرف موادمخدر و... به دانشجويان ارائه داد.
گفتني است، اين همايش با بازديد دسته جمعي از نمايشگاه سلامت روان و پيشگيري و درمان «اعتياد» و «ايدز» واحد اسلامشهر که در محوطه مرکزي اين واحد دانشگاهي داير است، خاتمه يافت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]