واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
خدادی: اخلاق محور شدن رسانه و نقدآگاهانه سیاست دولت است تهران - ایرنا - مدیر عامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) گفت: اخلاق محور شدن رسانه و باز تعریف نقد آگاهانه و منصفانه و استقبال و بهره گرفتن از نقد آگاهانه سیاست دولت تدبیر و امید است.
به گزارش خبرنگار ایرنا محمد خدادی در نخستین مجمع عمومی شورای هماهنگی روابط عمومی های استان تهران در دولت تدبیر و امید در استانداری تهران اظهار کرد: هر قدر که به استقبال نقد برویم بستر اصلاح حرکت خود را فراهم کرده ایم و باید باور کنیم در بهترین حالت هیچ دستگاهی بی نیاز از نقد نیست.
وی گفت : چگونگی تولید نقد در دستگاههای اجرایی باید در دستور کار روابط عمومی ها قرار گیرد و روابط عمومی ها باید بدانند برای بستر سازی نقد چه باید کرد و این نقد را به چه کسی انتقال داد.
خدادی با بیان این مطلب که اطلاع رسانی هدفمند ، شفاف و همه سونگر می تواند بستر حرکت روابط عمومی ها را فراهم سازد، افزود: روابط عمومی ها در مسیر اطلاعات راهی ندارند مگر آن که در جاهایی از پیام به مخاطب برسند و در جاهایی از مخاطب به پیام، یعنی خط برگشت مخاطب به مسوولان کشور و این حلقه مفقوده ای است که در کار رسانه ای با آن مواجه هستیم.
وی گفت : مشکلی که امروز در بحث رسانه ها وجود دارد موضوع پیام، باز تعریف پیام و لایه بندی پیام است.
خدادی افزود : مشکل دیگری که امروز داریم فراموش کردن بحث تبلیغات و رجوع به اطلاع رسانی به عنوان یک سرفصلی که گذری از آن نداریم، است.
مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی با بیان این مطلب که در بحث اطلاعات، تکمیل واحدهای اطلاعاتی اهمیت دارد ، افزود: روابط عمومی ها باید باور کنند اگر اطلاع ندهند به معنای آن نیست که دیگران اطلاع ندارند.
خدادی گفت: اطلاع رسانی دقیق از سوی روابط عمومی ها حلقه اطلاعات را تکمیل کرده و اطلاع رسانی هدفمند، شفاف و همه سونگر می تواند بستر حرکت روابط عمومی ها را فراهم کند.
وی بیان کرد: درمسیر اطلاعات روابط عمومی ها خطر آنجا آغاز می شود که روابط عمومی ها نسبت پیام و مخاطب را باهم تعریف نکنند و حرفی را که باید برای مدیران در رده های مختلف داشته باشند به مردم منعکس کرده و حرفی که به مردم باید منتقل شود به مدیران انتقال دهند.
خدادی اظهار کرد: بزرگترین مشکلی که در بحث اطلاع رسانی و کار رسانه فارغ از بحث اخلاق داریم، آن است که فکر می کنیم معروفیت، مقبولیت به همراه دارد که این معنا ندارد و باید سعی شود اطلاع رسانی هدفمند باشد.
وی با بیان این مطلب که در بستر تعریف اطلاعات نکته حائز اهمیت مرجع و مبداء اطلاعات است، افزود: روابط عمومی ها باید بحث رسانه را به عنوان یک حرفه بپزیرند و برای این سئوالها که اطلاعات را چه کسی می گوید؟ کجا می گوید؟ برای چه می گوید؟ و برای چه منظوری می گوید جوابی داشته باشند.
مدیرعامل ایرنا بیان کرد: نکته مهم دیگر تفکیک ابهامات، شبهات و القائات از یکدیگر است که اگر این سه تفکیک در روابط عمومی ها برای موضوعات صورت نگیرد دچار اختلال می شوند.
خدادی گفت : نوع پاسخگویی به ابهامات، القائات و شبهات با یکدیگر متفاوت است و تشخیص آن نیازمند تعریف دقیق داده ها و چگونگی نگارش این اطلاعات است.
وی با بیان این مطلب که در اطلاعات، شناسایی ابزار هم مهم است، افزود: استفاده از ابزار در انتقال پیام به مخاطب بسیار تحریک کننده است، اینکه چه پیامی از طریق چه رسانه ای منتقل شود، نیازمند کار کارشناسی و بازتعریف است .
خدادی گفت: اتفاق خاصی که در این ایام رخ داده نداشتن نسبت بین اینها است که بعضا اثر معکوس داشته، باید باور کنیم که اطلاعات، امروز جزو پیکره هر فردی است که در کشور زندگی می کند، هر میزان شناسایی شود که مخاطبین پیام چه کسانی هستند و با چه کسانی باید صحبت کرد و برای چه؟ در کاربرد موفقیت دستگاه موثر است.
وی با بیان این مطلب که در نظام رسانه ای اگر روابط عمومی ها به جای کنش، واکنش داشته باشند، دیگربسترساز نبوده و دیگران بستر سازی می کنند، اظهار کرد: در جای دیگر اساسا باید تعریف واکنشی داشته باشند و نوع واکنش نیازمند ادبیات خاص خود است .
نخستین مجمع عمومی شورای هماهنگی روابط عمومی های استان تهران در دولت تدبیر و امید روز پنجشنبه در محل استانداری تهران برگزار شد.
تهرام/9977/ 699
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
20/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]