تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816617333




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

7 ایرانی آماده سفر بی بازگشت به مریخ


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: 7 ایرانی آماده سفر بی بازگشت به مریخ
به گفته مدیران مارس وان، سفر به مریخ با توجه به فاصله ۶۴ میلیون کیلومتری آن با زمین و وضعیت مداری بین شش تا هشت ماه (بیش از ۲۰۰ روز) به طول می انجامد.
کد خبر: ۳۹۸۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۹ - 07 May 2014


پروژه «مارس وان» (Mars One) نام ۷۰۵ نفر از داوطلبان سفر بی‌بازگشت به مریخ را اعلام کرد که پس از گذاراندن مرحله‌ سلامت پزشکی به مرحله‌ی بعدی این پروژه راه یافته‌اند.

به گزارش ایسنا، در این میان نام هفت ایرانی از بین ۹ ایرانی که در مرحله قبل انتخاب شده بودند نیز به چشم می‌خورد. رامین سعیدآذر، صادق مدرسی، الهه نوری، سحر وقوعی، علی رسول‌زاده، زهره فتوره بنابی، سعید (روح الله) قندهاری این بخت را دارند که یکی از چهار انسانی باشند که برای اولین‌بار قدم روی سطح مریخ خواهند گذاشت.

در مرحله بعد پروژه مارس وان، داوطلبان باید شخصیت، دانش، انعطاف‌پذیری و هوش خود را در برخورد با چالش‌های این سفر متفاوت نشان دهند.

در مراحل بعدی نیز داوطلبان در گروه‌های چهارنفره به انجام تمرینات بسیار فشرده برای آمادگی سفر به مریخ می‌شوند و پس از آن تیم نهایی انتخاب می‌شود.

ماهنامه نجوم با اعلام این مطلب، احتمال حضور یک ایرانی در مرحله نهایی «مارس وان» را یک درصد عنوان کرده است.

 «مارس وان»، پروژه ای خصوصی به رهبری کارآفرین هلندی، باس لانس‌دورپ برای ایجاد یک کلونی دائمی جهت اسکان انسان در مریخ است.

این شرکت که در سال ۲۰۱۰ تاسیس شده اعلام کرده بر اساس فناوری های موجود یک نقشه راه واقع بینانه و یک برنامه مالی برای این پروژه ارائه کرده است و این ماموریت را کاملاً عملی می داند.

نخستین گروه از انسان‌ها قرار است در سال ۲۰۲۳ بر روی مریخ فرود آیند تا ساخت این کلونی را آغاز کنند و یک گروه چهار نفره از فضانوردان نیز هر دو سال به آنها افزوده می شود.

نخستین محموله که شامل یک ماهواره مخابراتی است در سال ۲۰۱۶ راهی مریخ خواهد شد. این پروژه توسط یک فیزیکدان برنده جایزه نوبل تایید و حمایت شده است.

البته برخی صاحبنظران حوزه فضا، ماموریت بلندپروازانه اعزام انسان به مریخ برای ایجاد یک مستعمره دائم فضایی را یک شیرین‌کاری تبلیغاتی بزرگ ارزیابی می‌کنند.

آدام بیکر، کارشناس مهندسی فضا در دانشگاه کینگستون و از منتقدان این پروژه معتقد است مسائل مهمی در مواجهه با مریخ وجود دارد که سفر به مریخ را لااقل در چند سال اخیر غیرممکن می‌کند.

او در عین حال گفت که افراد پشت این ایده به خوبی توانسته‌اند اشتیاق عمومی برای این سفر ایجاد کنند. در بین ده‌ها هزار متقاضی حضور در این برنامه بلندپروازانه حدود ۷۰ ایرانی نیز حضور داشته اند.

کمیته انتخاب Mars One در سال ۲۰۲۲ و چند ماه قبل از آغاز رسمی مأموریت، تصمیم نهایی را برای انتخاب نخستین ساکنان مریخ اتخاذ می کند که احتمالا شامل دو زن و دو مرد از قاره های مختلف جهان است.

به گفته مدیران مارس وان، سفر به مریخ با توجه به فاصله ۶۴ میلیون کیلومتری آن با زمین و وضعیت مداری بین شش تا هشت ماه (بیش از ۲۰۰ روز) به طول می انجامد. بدین ترتیب اولین گروه چهارنفره اعزامی در سپتامبر ۲۰۲۲ هفت ماه بعد (آوریل ۲۰۲۳) بر سطح مریخ فرود می آیند.

برای اقامت مادام العمر ساکنان مریخ، کپسول هایی شامل دو واحد اقامتی، دو واحد تأمین آب و اکسیژن و دو واحد تأمین تجهیزات ساخته می شوند؛ وظیفه انتقال و ساخت این کلونی ها بر عهده دو مریخ نوردی است که پیش از فضانوردان راهی سیاره سرخ شده اند.

فضای اختصاص یافته به هر فضانورد در داخل کپسول ها ۵۰ مترمربع است و ۲۰۰ مترمربع فضای داخلی نیز به اتاق خواب، محوطه کار، اتاق نشیمن و واحدهای پرورش گیاهان اختصاص یافته است. حدود ۹۵ درصد جو مریخ از دی اکسید کربن تشکیل شده است که غیر قابل تنفس است؛ دمای این سیاره نیز بین ۳۵ تا منفی ۱۳۵ درجه سانتیگراد متغیر است.

 فضانوردان در زمان ترک محل سکونت و برای در امان ماندن از پرتوهای کیهانی باید از لباس های ویژه (Mars Suit) استفاده کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن