واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
طرح تحول نظام سلامت در 5 بیمارستان دانشگاهی کهگیلویه وبویراحمداجراشد یاسوج - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح جامع تحول نظام سلامت که از 15 اردیبهشت 93 در کشور آغاز شد هم اکنون در پنج بیمارستان دانشگاهی وایسته به دانشگاه علوم پزشکی این استان در حال اجرا است.
پرویز یزدان پناه روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای این طرح از 15 اردیبهشت امسال در بیمارستان های دانشگاهی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد شامل بیمارستان های امام سجاد (ع)، شهید رجایی و شهید بهشتی یاسوج، امام خمینی (ره) دهدشت و شهید رجایی دوگنبدان آغاز شده است.
وی بیان کرد: خدمات زایمان طبیعی رایگان در بیمارستان های امام سجاد (ع) یاسوج، شهید رجایی دوگنبدان و امام خمینی (ره) دهدشت ارایه می شود.
یزدان پناه با اشاره به اینکه در طرح تحول نظام سلامت ایرانیان هفت بسته خدماتی برای ارایه به بیماران تعریف شده، اظهار کرد: کاهش هزینه پرداختی بیماران بستری در بیمارستان های دانشگاهی به نحوی که برای بیماران روستایی و عشایری که از طریق نظام ارجاع مراجعه کنند فرانشیز پنج درصد و برای سایر بیماران 10 درصد اعمال می شود.
وی عنوان کرد: رایگان شدن زایمان طبیعی در بیمارستان های دولتی از چارچوب های اصلی طرح تحول نظام سلامت کشور است که بر اساس آن هیچ بیمارستان، مرکز درمانی و یا زایشگاه دولتی حق دریافت هزینه برای زایمان طبیعی را نخواهد داشت.
یزدان پناه ابراز داشت: بر اساس بند دیگر این طرح بیماران بستری در بیمارستان های دولتی تنها 10 درصد از هزینه درمانی و بیمارستانی خود را پرداخت می کنند و 90 درصد مابقی هزینه های درمانی از سوی دانشگاه علوم پزشکی و دستگاه های بیمه گر پرداخت می شود.
وی افزود: خدمات هتلینگ در بیمارستان های دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد ارتقا و بهبود یافته و باید در مدت زمان چهار ماهه به نقطه مطلوب و استاندارد برسد.
یزدان پناه گفت: تمام تجهیزات و داروهای مورد نیاز بیماران در اختیار بیمارستان های دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد قرار داده شده تا بیماران برای تامین دارو، انجام آزمایش ها و سایر موارد نیازی به مراجعه به بیرون بیمارستان نداشته باشند.
وی بیان کرد: چهار خدمت دیگر در طرح تحول نظام سلامت شامل مستقر کردن پزشکان مقیم در محیط های دانشگاهی، استقرار پزشک در بیمارستان های دانشگاهی به طور شبانه روزی، اصلاح ویزیت پزشکان و ارایه خدمات به بیماران خاص و مزمن از اواسط خرداد امسال اجرایی می شوند.
یزدان پناه کاهش هزینه های درمان، ارتقای خدمات درمانی در بیمارستان های دانشگاهی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی، رضایتمندی پزشکان و ماندگاری آنان در مناطق محروم و کمک به بیماران خاص و نیازمند برای ادامه درمان را از مزایای طرح تحول نظام سلامت اعلام کرد.
وی ترویج زایمان طبیعی، افزایش رضایتمندی کارکنان مراکز درمانی، ارتقای آموزش در بیمارستان های دانشگاهی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و ماندگاری اعضای هیات علمی و ارایه آموزش و پژوهش در دانشگاه ها را از سایر مزایای این طرح دانست.
یزدان پناه اظهار کرد: تاکنون برای اجرای این طرح پزشکان متخصص شهرهای دهدشت و یاسوج به طور 100 درصد اعلام آمادگی کرده اند و تعداد پزشکان متخصص دوگنبدان برای شرکت در این طرح قابل توجه است.
وی عنوان کرد: برای اجرای طرح تحول نظام سلامت در زمینه تامین نیروی انسانی مشکل خاصی وجود ندارد و تنها در شهرستان کهگیلویه به چند پزشک متخصص اطفال نیاز است که این مشکل نیز به زودی برطرف خواهد شد.
یزدان پناه ابراز داشت: اعتبار مورد نیاز برای تامین تجهیزات پزشکی سرمایه ای بیمارستان های دانشگاهی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد جذب شده و تا 20 روز آینده این تجهیزات خریداری، نصب و راه اندازی می شوند.
وی مهمترین مشکل بیمارستان های کهگیلویه و بویراحمد را کمبود تجهیزات پزشکی سرمایه ای مورد نیاز پزشکان متخصص و فوق تخصص اعلام کرد.
9 بیمارستان در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد پنج بیمارستان دانشگاهی و وابسته به دانشگاه علوم پزشکی استان است.
220 پزشک متخصص و فوق تخصص به همراه 600 پزشک عمومی در کهگیلویه و بویراحمد به بیماران خدمات پزشکی ارایه می دهند.
671/7533
220 پزشک متخصص و فوق تخصص با 600 پزشک عمومی در کهگیلویه و بویراحمد خدمات پزشکی به بیماران رایه می دهند.
7533/671
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
17/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]