واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۸:۱۶ب.ظ)
گسترش روابط ايران وآلمان با برگزاري نمايشگاه هاي 2 جانبه ايران با قرار گرفتن در ميان بازار 400 ميليومي منطقه در کنار محور پتانسيل هاي توليدي حضور برندهاي معتبر نمايشگاهي اين فرصت را براي منطقه ايجاد مي کند که از اين مسير بهتر استفاده شود.
به گزارش خبرگزاري موج، مهرداد جلالي پور مديرکل دفتر امور تجارت سازمان توسعه تجارت در نشست نمايشگاه داران آلماني با فعالان اقتصادي ايران با بيان اينکه ايران داراي 30 سايت نمايشگاهي است، گفت: بزرگ ترين سايت هاي نمايشگاهي ايران در تهران، تبريز ،شيراز، مشهد و اصفهان قرار داشته که با رعايت استانداردهاي بين المللي در اين سايت ها بالغ بر 400 عنوان نمايشگاهي برگزار مي شود.
وي افزود: 60 عنوان نمايشگاه را در تهران داريم که 10 عنوان آن گواهي سازمان جهاني نمايشگاهي را دارد.
به گفته جلالي پور، ايران در 60 نمايشگاه خارجي حضوردارد که کشور آلمان يکي از بزرگ ترين غرفه هاي نمايشگاهي ايران است.
وي در ادامه با اشاره به اينکه ايران در ميان بازار 400 ميليومي در منطقه قرار گرفته،تصريح کرد:ايران در کنار محور پتانسيل هاي توليدي و حضور برندهاي معتبر نمايشگاهي اين فرصت را براي منطقه ايجاد مي کند که از اين مسير بهتر استفاده شود.
مدير کل دفتر امور تجارت سازمان توسعه تجارت با اعلام اينکه پيرو مراجعات نهاد هاي بين المللي برگزار کننده نمايشگاه به دنبال برگزاري نمايشگاه هاي مشترک با کشورها هستيم، اظهارداشت: علاوه بر حضور در بازار آلمان و بازارهاي فرا منطقه اي و تعاملات بين المللي براي سال 93 و 94 با همکاري اتاق بازرگاني، صنايع و معادن ايران بنا داريم هيات هايي را به کشورها اعزام کنيم تا از نزديک علاوه بر آشنايي با روند نمايشگاه داري به تحقيق و بازاريابي نيز اقدام کنند.که در همين راستا تا کنون ميزبان 20-30 هيات تجاري از فرانسه، آلمان، اسپانيا و بلژيک بوديم.
صدور محصولات پزشکي ايران به اروپا
جلالي پور در حاشيه نشست نمايشگاه داران آلماني با فعالان تجاري ايران افزود: فناوري، خطوط کارخانجات، ابزار آلات و دستگاهها از صادرات آلمان به ايران و مواد اوليه پتروشيمي، محصولات سنتي مانند فرش، پسته، صنايع دستي و خشکبار از صادرات ايران به آلمان است و بنا داريم با استفاده از تجربه نمايشگاه داري در آلمان جايگاه نمايشگاه در ايران را ارتقاء دهيم.
وي اضافه کرد: قصد داريم ايران را قطب نمايشگاهي منطقه کنيم زيرا بزرگترين غرفه در دنيا را در حوزه فرش دستي داريم و فرش ماشيني ما نيز در کنار آن داراي جايگاه ويژه اي است و نشان مي دهد که صنعت نساجي ما آنچنان پيشرفت کرده است که مي تواند در برترين نمايشگاه بين المللي حضور يابد.
گسترش روابط ايران با آلمان با برگزاري نمايشگاه هاي دو جانبه
در ادامه نشست، مديرکل امور بين الملل شرکت نمايشگاه هاي بين المللي کلن گفت: برگزاري نمايشگاههاي دو جانبه ميان ايران و آلمان براي گسترش روابط تجاري ميان دو کشور بسيار مهم است و دو کشور از اين طريق مي توانند به بازارهاي يکديگر دسترسي داشته باشند.
بلارف هايده افزود: از طرف شرکت نمايشگاههاي کلن اعلام مي کنم که هيچ مشکلي براي ارتقاء روابط تجاري با ايران وجود ندارد زيرا ايران براي مابسيار مهم است و ما منتظر غرفه داران ايراني در آلمان هستيم.
وي گفت: بسياري از محصولات ايراني مانند آجيل، پسته، زعفران وکشمش، بيسکوئيت و شکلات وبازيهاي رايانه اي در نمايشگاه بين المللي کلن مي تواند عرضه شود و طرفداران بسياري دارد.
همچنين باربارا مابروک مدير طرح نمايشگاه بين المللي برلين نيز افزود: براي افزايش حجم مبادلات تجاري و حضور فعالان اقتصادي ايران در نمايشگاههاي آلمان به ويژه برلين همه امکانات را فراهم مي کنيم.
وي گفت: زعفران، مهم ترين محصول ايراني است که مي تواند در نمايشگاه برلين که در حوزه کشاورزي است عرضه شود.
مابروک خاطرنشان کرد: صنعت گردشگري در نمايشگاه ITB، صنعت الکترونيک ايران در نمايشگاه ايفا و صنعت ساختماني ايران مي تواند در نمايشگاه بائوتک برلين عرضه شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]