محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829544708
300 شکایت از دولت یازدهم در کمیسیون اصل نود
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: 300 شکایت از دولت یازدهم در کمیسیون اصل نود
از ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم، حدود "300" شکایت از دولت به کمیسیون اصل 90 واصل شده است
کد خبر: ۳۹۸۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴ - 07 May 2014
کمیسیون اصل 90 مجلس از جمله کمیسیونهای خبرسازی است که معمولا اخبار آن در صدر اخبار رسانههای کشور قرار میگیرد. تنوع و طیف مختلف اخبار این کمیسیون، از سیاسی گرفته تا ورزشی به جذابیت و در عین حال حساسیت این کمیسیون میافزاید. برای اینکه در جریان آخرین اخبار و پروندههای بررسی شده در کمیسیون قرار بگیریم، گفتگویی تفصیلی با محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس ترتیب دادیم، که متن آن بدین شرح است:
*«نسیم»: قبل از اینکه وارد سوالات اصلی بشویم، به عنوان مدخلی برای ورود به بحث لطفا بفرمائید که هماکنون مهمترین پروندههایی که در کمیسیون اصل 90 مجلس بررسی میشود، چه پروندههایی است؟
- کمیسیون اصل 90 در حال حاضر سه هزار پرونده را در دست بررسی دارد. برای بررسی این حجم کثیر پروندهها 14 کارگروه تشکیل دادهایم از جمله کارگروههای جهاد اقتصادی و تولید ملی و نحوه تحقق آن، قاچاق کالا و ارز، زمین و زمینخواری و.. که هر کدام از این کارگروهها شکایات رسیده به کمیسیون در حیطه تخصصی خود را بررسی میکنند.
- از جمله پروندههایی که در کمیسیون در حال بررسی است پرونده مربوط به شکایات از دولت است.
*«نسیم»: تا کنون چه تعداد شکایت از دولت شده است؟
- از ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم، حدود "300" شکایت از دولت به کمیسیون اصل 90 واصل شده است.
* «نسیم»: اگر اجازه بدهید بخشی از این شکایتهایی که از دولت صورت گرفته را با هم بررسی کنیم. یکی از این شکایتها از وزیر علوم بخاطر مسأله دانشجویان ستارهدار بود، بررسی این پرونده در کمیسیون اصل 90 به کجا رسید؟
- اصل شکایت مربوط به تعدادی از نمایندگان مجلس بود که برای بررسی پروندهها و اسناد دانشجویان ستارهدار به واحد گزینش وزرات علوم مراجعه کرده بودند، اما مسئولان این واحد از ارائه اسناد به نمایندگان خودداری کرده بودند، نمایندگان هم به همین دلیل از وزیر علوم شکایت کردند.
- جلسهای در کمیسیون اصل 90 با حضور نمایندگان شاکی و وزیر علوم برگزار شد، در نهایت پس از شنیدن استدلالها، وزیر علوم به مسئولین گزینش وزارت علوم دستور داد تا اسناد و مدارک دانشجویان ستارهدار در اختیار نمایندگانی که پیگیر این مسأله هستند، قرار بگیرد.
* «نسیم»: نتیجه بررسی این اسناد چه شد؟
- وظیفه کمیسیون اصل 90 صرف پیگیری شکایت نمایندگان در عدم ارائه اسناد به آنها بود، با حل شدن این موضوع پرونده در کمیسیون مختومه شد.
*«نسیم»: اطلاعی از تعداد دقیق دانشجویان ستارهدار در اختیار کمیسیون قرار گرفته شده است؟
- کمیسیون اصل 90 اطلاعاتی از تعداد و مشخصات دانشجویان ستارهدار در اختیار دارد اما بخاطر مسائل امنتی نمیتوان جزئیات را مطرح کرد.
*«نسیم»: چند وقت قبل وقتی برخی از روزنامهها در خصوص ولایت حضرت علی - علیهالسلام- مطالب خلافی نوشتند و بعد از آن نیز یکی دیگر از رونامهها در خصوص مسأله قصاص مطالبی را منتشر کرد، چند تن از نمایندگان برای بررسی جریان توهین به مقدسات از وزیر فرهنگ و ارشاد به کمیسیون اصل 90 شکایت کردند، اصل این شکایت به چه دلیل بود؟
- اصل شکایت به این دلیل بود که چرا وزرات ارشاد و هیأت نظارت بر مطبوعات اقدام جدی برای برخورد با مطبوعاتی که شروع به "ساختارشکنی" در داخل کشور کردهاند، انجام نداده است؟
*«نسیم»: این شکایت بررسی شد؟ به چه نتیجهای رسیدید؟
- جلسهای در کمیسیون اصل 90 با حضور آقای جنتی، وزیر ارشاد و معاونین وی و نمایندگان شکایتکننده تشکیل شد. وزیر ارشاد در این جلسه توضیحاتی در خصوص نحوه برخورد با رسانهها و نشریاتی که میخواهند مقدسات و اعتقادات ملت را زیر سوال ببرند به شاکیان ارائه کرد. آقای جنتی تاکید کرد " وزرات ارشاد با نشریات و روزنامههایی که به دنبال تخریب اعتقادات ملت هستند برخورد کرده و درآینده نیز برخورد خواهد کرد". ما در جلسه با وزیر ارشاد و معاونین به آنان تاکید کردیم که هیأت نظارت در خصوص موضوع رسانههای ساختار شکن باید قبل از دادسرا و دادگستری ورود پیدا کند؛ چرا که در دو مورد مشخص، هیأت نظارت عکس العملی از خود نشان نداده بود و دادسرا مستقیم برای برخورد ورود پیدا و به نشریات ساختار شکن تذکر داد و یکی از نشریه ها را توقیف کرد.
- مسئولین وزرات ارشاد در جلسه کمیسیون اصل 90 قول دادند با هتاکان به ارزشهای اسلامی برخورد "جدی" کنند، حتی در این جلسه وزیر ارشاد و معاونینش تاکید کردند که "قصد ندارند فضای مطبوعات کشور رابه فضای دوره اصلاحات بکشانند".
* «نسیم»: ارزیابی شما از این سخن مسئولین وزارت ارشاد چیست؟ آیا واقعا شما ارادهای در آنها برای بازگرداندن فضای فرهنگی و مطبوعاتی کشور به دوران اصلاحات نمیبینید؟
- من در جلسه با وزیر ارشاد و معاونین وی به عنوان رئیس کمیسیون اصل 90 نگرانی خود و اکثریت مردم ارزشمدار را به وزیر اعلام کردم و گفتم تنها تعداد اندکی از مردم که در جامعه انگشتشمار هم هستند به دنبال "آزادیهای خاص" و طرح برخی از موضوعات به ظاهر علمی در خصوص احکام اسلامی هستند ولی از آن جهت که بسیاری از افراد مقید به احکام اسلامی هستند نباید اجازه دهیم که در کشور چنین نظرهایی مطرح شود.
- احساس من این است که برخی از افراد به دنبال ایجاد فضای تنش آن هم در مسائل اعتقادی مردم هستند و در گذشته نیز بودهاند و وزارت ارشاد در این زمینه یا سکوت کرده و یا اقدام کارسازی در خصوص برخی از فضاهای ایجاد شده انجام نداده است.
* «نسیم»: به نظر شما این رفتار از عمد بوده یا صرفا یک "اهمالکاری" است؟
- اگر یک بار این عدم برخورد را شاهد باشیم باید بنا را بر "سهو" بگذاریم، اما اگر این عدم برخوردها تکرار شود میتوان گفت که از سوی مسئولان وزارت ارشاد "عمدی" در کار است.
- اکنون برخی از رسانهها و مطبوعات همچون زمان اصلاحات، درصددند در پوشش ظواهر دینی ارزشها و اعتقادات مردم را زیر سوال ببرند. وزارت ارشاد اجازه ندارد که زمینه تهاجم به فرهنگ اسلامی را فراهم کند؛ وظیفه وزرات ارشاد ایجاد زمینه رشد و نمو فرهنگ اسلامی در کشور است و وزیر ارشاد و معاونینش در جلسه در کمیسیون اصل 90 قول داده اند که دیگر این اتفاقات در کشور رخ ندهد
*«نسیم»: در حالی که ما شاهد بسترهای تقریبا آمادهای برای هتک مقدسات در فضای فرهنگی و رسانهای کشور بودیم، در خصوص فضای نقد توافق ژنو کمی قضیه به شکل دیگری است. ما شاهد برخوردهایی با رسانههای منتقد توافق ژنو بودهایم، ارزیابی شما از این حسایتها و محدودیتها برای رسانههای منتقد توافق ژنو چیست؟
- موضوع دستاوردهای هستهای که ملت برای آن هزینه پرداخت کرده و شهید داده حساسیت زیادی را برای نمایندگان، مسئولین و مردم ایجاد کرده است. این نگرانی وجود دارد که در توافق نامه ژنو دستاوردهای هستهای دستخوش تغییر و پایمال شدن حقوق ملت شود. نمایندگان نگرانند که دستاورد های هستهای ایران یک شبه از بین برود. این را نباید فراموش کنیم که در طول 15 سال گذشته مذاکرات بسیاری در زمینه هستهای میان ایران و 1+5 انجام شده و هیچگاه از دولتها خواسته نمیشد که متن توافقنامه در اختیار مردم و نمایندگان قرار گیرد.
- نقد کردن توافقات ژنو از سوی نمایندگان و کارشناسان ایرادی ندارد ولی بهتر است که نقدها واقع بینانه باشد؛ چراکه تاکنون مکتوبی از توافق نامه ژنو در اختیار نمایندگان و مردم قرار نگرفته است و تا زمانی که مکتوبات مذاکرات خوانده نشود نمیتوان نقد کرد، در فضای بیاطلاعی نقد کردن معنا ندارد و بعضا شاهد هستیم این گونه نقدها در جامعه صورت میگیرد.
*«نسیم»: پس برای انجام یک نقد درست، بهتر است دولت متن مذاکرات و توافقات را در اختیار مردم قرار دهد؟
- اعضای مجمع تتشخیص مصلحت نظام و اعضای کابینه دولت نیز از متن توافقنامه ژنو اطلاعاتی در اختیار ندارند. اطلاعاتی به صورت ریز از توافقنامه ژنو در اختیار نمایندگان قرار ندارد. نمایندگان از طرفی همواره بیان میکنند که اطلاعات توافقنامه ژنو در اختیار آنان قرار نمیگیرد پس اگر دولت اطلاعات توافقنامه ژنو را در اختیار نمایندگان قرار نمیدهد باید گفت که بخشی از نقدهای نمایندگان نیز نادرست است.
- آقای انصاری، معاون پارلمانی رئیسجمهور در جایی گفت که "در جلسات کابینه هیچ اطلاعرسانی در خصوص توافق ژنو صورت نگرفته و اعضای کابینه هم هیچ ورودی به این بحث نداشتهاند. .
- مذاکرهکنندگان باید تیز هوشی به خرج دهند چرا که هر کلمه و لغتی در زبان انگلیسی و در عالم حقوق متضمن معانی مختلفی است، بر همین اساس بر تیم مذاکره کننده واجب است که توضیح آن مطلب و یا واژه در توافقنامه آورده شود تا مطلب قابل تفسیر برای غرب وجود نداشته باشد. نگرانی نمایندگان و مسئولان نظام و مردم بیشتر در این بخش است که غرب بخواهد تفسیرهای خود را از توافق نامه در آینده اجرایی کند.
- هر توافقی که حق مردم از غنیسازی و انرژی هستهای را از ما بگیرد مورد قبول مردم و مجلس نخواهد بود.
* «نسیم»: برخی معتقد هستند که پولهای بلوکه شده ایران که قرار است طبق توافق ژنو و طی چند قسط آزاد شود، عملا برای ایران قابل برداشت نیست، و ایران نمیتواند استفادهای از این اموال داشته باشد، لطفا در این باره توضیحی بفرمائید؟
- قرار بر این است که چهار هزار میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده ایران طی چند قسط آزاد شود، این کار در حال انجام شدن است. این اموال را نمیتوان در اختیار دستگاهها و سازمانها قرار داد، بلکه دسترسی به این اموال اینگونه است که اگر واردات کالاهای اساسی داشته باشیم از همان پولهای بلوکه شده برداشت میشود.
*«نسیم»: در ادامه بحثهای شما در خصوص مسائل هستهای، چند وقت پیش خبری منتشر شد مبنی بر اخراج برخی از دانشمندان هستهای و همکاران شهید احمدی روشن از سازمان انرژی اتمی، چند تن از نمایندگان هم به همین خاطر از سازمان انرژی اتمی شکایت کردند، نتیجههای بررسی این کمیسیون چه شد؟
- موضوع را در یک جلسه طولانی با مسئولان سازمان انرژی اتمی بررسی کردیم در نهایت به این نتیجه رسیدیم که از این دانشمندانی که بحث اخراج آنها مطرح است دعوت کنیم تا به کمیسیون اصل 90 بیایند و حرفهای خودشان را بزنند اما به هر دلیلی تاکنون در جلسه کمیسیون حاضر نشدند، و ما همچنان منتظر حضور آنها هستیم تا بعد از آن بتوان به نتیجهای رسید.
*«نسیم»: یک مقدار از فضای هستهای فاصله بگیریم و از نقد نمایندگان به توافق ژنو به کلیت تعامل دولت و مجلس برسیم، شما رابطه مجلس نهم با دولت تدبیر و امید را چگونه میبینید؟
- اگر بخواهم کلی نظر بدهم باید رابطه دولت و مجلس را "خوب" توصیف کنم. آقای روحانی نیز از آن جهت که با فضای مجلس آشنا است اعتراضی به کارتهای زردی که به وزرا داده شده، نکرده است.
- مجلس هم با رای اعتماد خوبی که به وزرای پیشنهادی دولت داد در تاریخ انقلاب "بیسابقه" بوده است، رابطه دولت و مجلس "بینظیر" است. اما مسألهای که وجود دارد این است که وزرای دولت تدبیر و امید نتوانستهاند با نمایندگان رابطه خوبی برقرار کنند، این مشکلی است که بعد از رای اعتماد به وزرا پیش آمد. مردم به نمایندگان مراجعات و مطالباتی دارند که نمایندگان باید آن را از طریق وزرا پیگیری کنند اما متاسفانه معاونین پارلمانی وزرا از مجلس جمع کردهاند و رفتهاند!
- نمایندگان زمانی که دیدند در این شش ماه از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و رای اعتمادی که به وزرا دادهاند، نه وزیر حاضر است در مجلس حضور یابد و نه وقت به نمایندگان بدهد تا مشکلات با آنها در میان گذاشته شود، لذا مجبور شدهاند خواستههای خود را در قالب سوال به هیأت رئیسه ارائه کنند. البته این وضعیت با تدابیری که از سوی رئیسجمهور برای حضور معاونین پارلمانی در مجلس صورت گرفته رابطه مجلس و دولت رو به بهبودی است.
*«نسیم»: ما اخیرا هجمههایی را از سوی اصلاحطلبان به مجلس نهم شاهد هستیم که گویای اراده جدی آنها برای حضور در انتخابات مجلس دهم و پیروزی در آن است، شما وضعیت مجلس بعدی را از نظر جناحبندیهای سیاسی چگونه پیشبینی میکنید؟
- بله. اصلاحطلبان با بیان موضوعاتی مانند اینکه "مجلس چوب لای چرخ دولت میگذارد"، به دنبال زمینهسازی برای به دست گرفتن مجلس دهم است. در واقع این بحثها ترفندی است که اینجور القا کنند که اگر سر کار بیایند دولت را تقویت خواهند کرد. اما نکتهای که باید به آن توجه شود، "مرزبندی" دولت با اصلاحطلبان است. طبق اخباری که ما داریم برخی اصلاحطلبان در استانها به دولت معترض هستند که چرا تندرویهایی که آنها میخواهند، نمیکند؟ و چرا افرادی که آنان میخواهد را در پستها و ریاستها منصوب نمیکند؟ ، یقین بدانید اگر آنها مجلس بعدی را در اختیار بگیرند به شدت با دولت درگیر میشوند.
- اصلاح طلبان برای برنده شدن در انتخابات شانسی برای پیروزی ندارند مخصوصا در انتخابات مجلس چون عملکرد اصلاح طلبان در مجلس ششم به گونهای بوده که نقطه سیاه و تاریکی را در ذهن و حافظه تاریخی ملت ایران از خود به جا گذاشته است. من فکر نمی کنم مجلسی همچون مجلس ششم در کشور بار دیگر شکل بگیرد.
* «نسیم»: چند وقت قبل از سوی کمیسیون اصل 90 مجلس اعلام شد که 55 شرکت ایرانی متهم هستند با رژیم صهیونیستی فعالیت دارند، این شرکتها در چه زمینههایی فعالیت میکنند؟
- اصل این خبر "نادرست" است که آقای افضلیفرد، سخنگوی کمیسیون آن را اعلام کردهاند. اصلا چنین چیزی نیست. اصل خبر این است که وزرات خارجه لیستی از شرکتهای صهیونیستی را برای ما فرستاده که بر اساس قانون "حمایت از انتفاضه فلسطین"، ارتباط و همکاری با آنها ممنوع است. این لیست به کمیسیون اصل 90 مجلس ارائه شده است. بعنوان مثال یک شرکت صهیونیستی در اواخر سال گذشته در تلاش بود تا از وزارت صنایع و معادن مجوز تشکیل شعبهای در ایران را بگیرد که طی مکاتبهای با وزراتخانه مربوطه جلوی تاسیس چنین شعبهای در ایران گرفته شد.
*«نسیم»: از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران همیشه حامی انتفاضه فلسطین بوده و به همین خاطر هم همیشه در تاریخ خود برخورد قاطع و انقلابی با رژیم صهیونیستی داشته است اما مدتی است که لحن سران این رژیم و همچنین سران آمریکا نسبت به ملت و دولت ایران تندتر شده است، به نظر شما دلیل این امر چیست؟
- من اعتقاد دارم که وزارت خارجه باید صریح تر و محکم تر در قبال غرب موضع بگیرد؛ چرا که غرب با زبان غیر دیپلماتیک با ایران و دستگاه دیپلماسی صحبت میکند و هیچ دلیل ندارد که دستگاه دیپلماسی ما با زبان دیپلماتیک پاسخ غرب را بدهد. درقبال برخورد تند غرب دلیلی بر لبخند زذن مسئولان دستگاه دیپلماسی وجود ندارد .
- به وزارت خارجه توصیه میکنم که در قبال غرب موضع محکم بگیرد و نگران این نباشد که غرب با ما چه رفتاری میخواهد بکند، غرب بدتر از این رفتار که نمیتواند علیه ایران داشته باشد، اگر غرب توانایی رویارویی با ایران را داشت از انجام هرکاری علیه ایران دریغ نمی ورزید. وزارت خارجه در برابر غرب کوتاه نیاید، حتی در این موضوع اخیر آقای ابوطالبی، بر معرفی ایشان اصرار کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
وزیر ارشاد: اصلاح سیاست های کلان نشر سیاست دولت یازدهم است
وزیر ارشاد اصلاح سیاست های کلان نشر سیاست دولت یازدهم است تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین راهبردهای نوین و اصلاح سیاست های کلان نشر را از جمله سیاست های اساسی دولت عنوان کرد و گفت صنعت نشر هم اکنون در حال تحول است دست اندرکاران بسیاری از تجهیزات و فناوری های روزنصیرپور در گفتوگو با فارس خبر داد تشکیل کارگروه مشترک معاونت پارلمانی ریاستجمهوری و کمیسیون اصل نود در هفته
نصیرپور در گفتوگو با فارس خبر دادتشکیل کارگروه مشترک معاونت پارلمانی ریاستجمهوری و کمیسیون اصل نود در هفته آیندهمعاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمان ریاست جمهوری گفت کارگروه مشترک معاونت پارلمانی ریاستجمهوری و کمیسیون اصل نود طی ۷ تا ۱۰ روز آینده تشکیل میشود مجید نصیرپورشکایت نمایندگان از حضور کم رنگ معاونان پارلمانی دستگاههای اجرایی در مجلس به کمیسیون اصل 90
افضلی فرد در گفتگو با ایرنا اعلام کرد شکایت نمایندگان از حضور کم رنگ معاونان پارلمانی دستگاههای اجرایی در مجلس به کمیسیون اصل 90 تهران - ایرنا - سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی از شکایات نمایندگان از معاونت های پارلمانی وزارتخانه و دستگاههای اجرایی به این کمیسیون خبر دادتحلیل دبیر سابق ستاد هدفمندی یارانهها از روند اجرای فاز دوم/ ۴ اشتباه اصلی دولت یازدهم در این حوزه
تحلیل دبیر سابق ستاد هدفمندی یارانهها از روند اجرای فاز دوم ۴ اشتباه اصلی دولت یازدهم در این حوزه اقتصاد > اقتصاد سیاسی - ایسنا نوشت دبیر سابق ستاد هدفمندی یارانهها با برشمردن چند اشتباه دولت یازدهم در اجرای گام دوم قانون هدفمندی یارانهها اصلیتربازدید اعضای کمیسیون اصل نود مجلس از پروژه پارس جنوبی
بازدید اعضای کمیسیون اصل نود مجلس از پروژه پارس جنوبینائبرئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت اعضای کمیسیون اصل نود به بازدید از پروژه پارس جنوبی در عسلویه پرداختند و از نزدیک با روند پیشرفت کار این پروژهها آشنا شدند داوود محمدی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو باعضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس خبر داد طرح مشکلات عمده استان کرمانشاه با مسئولان ارشد دولت یازدهم
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس خبر دادطرح مشکلات عمده استان کرمانشاه با مسئولان ارشد دولت یازدهمعضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تشکیل جلسه با وزرای تعاون کار و رفاه اجتماعی نفت امور خارجه راه و شهرسازی و معاون اول رئیس جمهور بهمنظور بررسی و حل ماصلاح تعرفه های خدمات پزشکی از دستاوردهای ارزشمند دولت یازدهم است
عضو شورای عالی نظام پزشکی اصلاح تعرفه های خدمات پزشکی از دستاوردهای ارزشمند دولت یازدهم است زنجان- ایرنا- عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت اصلاح تعرفه های خدمات پزشکی از دستاوردهای مهم و ارزشمند دولت یازدهم است حسین بابایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزوبررسی شکایت از شرکت هوگو در جلسه امروز کمیسیون اصل 90
سهشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۸ نایب رییس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی از بررسی شکایت از شرکت هوگو در جلسه عصر امروز سهشنبه این کمیسیون خبر داد داوود محمدی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد کمیسیون اصل 90 عصر امروز برای بررسی شکایبررسی 20 پرونده معوقات بزرگ بانکی در کمیسیون اصل نود/ باید تکلیف 80 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی مشخص شود
سیاسی مجلس پورمختار بررسی 20 پرونده معوقات بزرگ بانکی در کمیسیون اصل نود باید تکلیف 80 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی مشخص شود رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وصول معوقات و مطالبات بانکها کار قضایی نیست گفت نمی توان با این پرونده ها به صورت فله ای برخوجنتی:اصلاح سیاست های کلان نشر برنامه دولت یازدهم است/صنعت نشر در حال تحول است
جنتی اصلاح سیاست های کلان نشر برنامه دولت یازدهم است صنعت نشر در حال تحول است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین راهبردهای نوین و اصلاح سیاست های کلان نشر را از جمله سیاست های اساسی دولت عنوان کرد و گفت صنعت نشر هم اکنون در حال تحول است دست اندرکاران بسیاری از تجهیزات و فناوری هایرئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تاکید کرد افزایش سهم صندوق توسعه ملی و وزارت نفت در بودجه سال جدید
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تاکید کردافزایش سهم صندوق توسعه ملی و وزارت نفت در بودجه سال جدیدرئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت افزایش سهم صندوق توسعه ملی و همچنین سهم وزارت نفت در بودجه سال جدید از مهمترین برنامههای حمایتی مجلس از دولت و وزارت نفت بهمنظوررئیس کمیسیون اصل نود مجلس:انکار نقش اصولگرایان در پیروزی احمدینژاد منشاء اختلاف وی با اصولگرایان بود
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس انکار نقش اصولگرایان در پیروزی احمدینژاد منشاء اختلاف وی با اصولگرایان بود پورمختار گفت بخشی از اختلافات احمدینژاد با اصول گرایان از همان زمانی شروع شد که وی صراحتاً بیان میکرد که آراء کسب شده در انتخابات ریاست جمهوری صرفاً متعلق به شخص خود او استتشکیل کارگروه مشترک معاونت پارلمانی دولت و کمسیون اصل 90
نصیرپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد تشکیل کارگروه مشترک معاونت پارلمانی دولت و کمسیون اصل 90 معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی رئیسجمهور گفت کارگروه مشترک معاونت پارلمانی دولت و کمسیون اصل 90 تشکیل شده و بعد از پایان تعطیلی مجلس تشکیل جلسه خواهد داد مجید نصیرپوربهبود فرآیند تدوین استانداردهای ملی رویکرد مهم این سازمان در دولت یازدهم است
شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹ ۱۵ رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت بهبود فرآیند تدوین استانداردهای ملی رویکرد مهم این سازمان در دولت یازدهم است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد نیره پیروزبخت در مراسم تکریم و معارفه مدیران کل سابق و جدیدلزوم حل مشکلات فرهنگیان توسط دولت/ معلمان پایه گذاران اصلی فرهنگ هر جامعه هستند
استانها شمال آذربایجان شرقی رحمانی لزوم حل مشکلات فرهنگیان توسط دولت معلمان پایه گذاران اصلی فرهنگ هر جامعه هستند تبریز- خبرگزاری مهر نماینده مردم تبریز اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت دولت باید نسبت به حل مشکلات فرهنگیان اهتمام داشته باشد زیرا معلمان پایه گذاراندولت يازدهم وارث دولتي ناکارآمد در تمام عرصه ها است / تلاش مي کنيم 4 ساله کارگران صاحب خانه شوند
۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ۱۸ ۴۶ب ظ ربيعي دولت يازدهم وارث دولتي ناکارآمد در تمام عرصه ها است تلاش مي کنيم 4 ساله کارگران صاحب خانه شوند وزير تعاون کار و رفاه اجتماعي با بيان اينکه خوشبختانه با تدابير اتخاذ شده توانستيم در بخش هاي بيمه اي به کارآمدي قابل توجهي دست بيابيم گفت دولت يانایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: چشم انداز مسیر اقتصادی دولت خوب است
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس چشم انداز مسیر اقتصادی دولت خوب است کرمان - ایرنا - نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت چشم انداز اقتصادی فعلی و مسیری که دولت ادامه می دهد خوب است لذا با وجود برخی مشکلات در مجموع روند رو به رشد می باشد محمدرضا پورابراهیمی روز شنبه-
گوناگون
پربازدیدترینها