تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837576599




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنده‌باد گوشي هوشمند!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: زنده‌باد گوشي هوشمند!
اين جمله كه ديگر PC مرده‌، جمله اي است كه از چندي پيش به شكل جدي مورد توجه بسياري قرار گرفته‌ و شواهد‌ نيز حاكي از آن است كه با كاهش حجم توليد و فروش PC و به تدريج لپ‌تاپ، بيش از هميشه اين جمله معنا مي‌یابد.
به گزارش تابناک، تبلت‌ها همواره ‌قاتلان رایانه‌های سنتی تلقی شده‌اند و با توجه به تغییر نگاه شرکت‌های بزرگی چون مایکروسافت و اپل به سمت تولید تبلت‌ها، می‌توان به خوبی دریافت که تبلت آینده دنیای رایانه و IT ‌را در اختیار خواهد داشت. نگاهی به میزان تولید و فروش PC‌ها در سرتاسر دنیا و خروج شرکت‌های بزرگ از دنیای PC‌ نیز وعده پایان تدریجی عمر این گونه سنتی را می‌دهد. 







اما آیا به راستی اینگونه است؟ ‌این طرز تلقی تا هنگامی که آمار گزارش نهایی شرکت اپل از درآمد‌هایش در سه ماهه نخست سال جاری میلادی منتشر شد، ادامه داشت؛ اما به محض آنکه اپل اعلام کرد،‌ در این مدت زمان نسبت به مشابه سال قبل تعداد کمتری iPad به فروش رسانده است، در این موضوع که تبلت‌ها ناجیان آینده شرکت‌ها و ‌آینده IT‌ هستند، شک و تردید آغاز شد. 


این موضوع ‌یکباره باعث شد، ‌برخی به این اندیشه بیفتند که تبلت‌ها آنچه ‌تا پیش از این تصور می‌شد، نیستند و شاید دنیای PC‌باید ادامه داشته باشد. 


اما واقعیت این است که چالش شرکت اپل به دلیل ضعف و تردید در قابلیت‌های تبلت‌ها نیست بلکه ناشی از یک تحول اساسی‌تر است که در لایه‌های زیرین دنیای IT در حال وقوع است و به شکل اساسی و بنیادین، آینده استفاده از اینترنت را تغییر داده و می‌دهد.


اتصال از نوع تبلتي...!
منحني توليد و به كار گيري تبلت ها طي سالهاي اخير كاملا نوساني بوده است، اما ميزان تطابق صورت گرفته در دنياي IT‌با تبلت ها واجد نكات جالب توجهي است. براي اساس پ‍وهشهاي صورت گرفته نتايج تطابق با ارتباط تبلتي به اين شكل بوده است:


16 درصد در دامنه سني 15 تا 20 سال
18 درصد در دامنه سني 20 تا 29 سال
25 درصد در دامنه سني 30 تا 55 سال


اين آمار از آن روي عجيب و حائز اهميت است كه نشان دهنده اين موضوع است كه نسل قديمي تر و پير تر سريعتر از نسل جوان به تبل ها اقبال نشان ميدهند. يكي از دلايلي كه براي اين موضوع ذكر شده است البته اين است كه نسل قديمي تر تبلت را به عنوان جايگزيني براي PC در نظر مي آورد و كارايي PC را از آن مطالبه ميكند. يعني ابزاري كه به آن عادت دارد!


همچنين نگاهي به آمار فروش iPad و تحولات آن، آنچه را كه در زير پوست دنياي IT در حال رخ دادن است را به خوبي عيان ميكند كه در نمودار زير نشان داده شده است. اين نمودار به خوبي نشان ميدهد كه iPhone با سرعتي قابل توجه در حال رشد است اما iPad درحالي كه رشد را تجربه ميكند اما نرخ اين رشد چندان قابل توجه نيست:







اينترنت در حال تغيير...
رشد تبلت و توجه به آن از سوي نسل قديمي تر واجد يك نكته اساسي و جالب ديگر نيز هست: دو دنياي متفاوت بر روي اينترنت وجود دارد كه در ظاهر قابل تميز از يكديگر نيستند. اول دنيايي كه نسل قديمي تر در آن اقدام به ارتباط اينترنتي از طريق مرورگرهاي وب و ايميل ميكنند و در واقع اين نسل عادت به بازديد از وب سايتها و استفاده از موتورهاي جستجو براي يافتن محتواي مورد نظر خود بر روي اينترنت و در نهايت ارتباط با ديگران دارند.







براي اين نسل – نسل بالاي 30 سال – دنياي اينترنت را غالبا از طريق تنها يك برنامه درك كرده است – مرورگر – كه دروازه ورود به دنياي سايبري بوده است. براي اين نسل دسترسي به وب وابستگي شديدي به اين برنامه دارد و در نتيجه تبلت ادامه و توسعه يك چنين رويكرد و عادت رفتاري در اين نسل است.


در واقع تبلت ها ابزارهايي بسيار مناسب با اندازه اي راحت براي جايگزيني با PC براي اين نسل هستند كه بسياري از توقعات نسل قديمي تر را برآورده ميسازند واز سويي منجر به بهم خوردن عادت هاي رفتاري و رويه هاي اين نسل نيز نميشوند.


اما دنياي دوم اينترنت چگونه است؟ براي نسل جوانتر دنياي اينترنت شامل صدها و شايد هزاران نرم افزار منحصر به فرد است كه ضمن آنكه همگي كار خود را انجام ميدهند اما در عين حال با يكديگر نيز سازگاري دارند. در واقع نسل جوان رشد خود را با گوشي هاي هوشمند موبايل به عنوان ابزار اوليه براي Computing تجربه ميكند كه به شكل بنياديني طرز تلقي و استفاده آنها از اينترنت را متفاوت ساخته است.


آمار و ار قام نيز اين موضوع را تاييد ميكنند. پژوهشي كه موسسه Pew صورت داده است حاكي از آن است كه 74 درصد نوجوانان از طريق گوشي هوشمند خود به اينترنت ورود ميكنند (اينجا). در واقع ما در دنيايي به سر ميبريم كه نسل جوان آن بهشدت به app ها براي دسترسي به اينترنت وابسته است. 


نسل جوان از تبلت چندان استقبالي ندارد زيرا وجود آن را براي دسترسي به اينترنت ضروري نيمداند. در نگاه نسل جوان اين app ها هستند كه اينترنت را تشكيل داده اند. اين نسل با گوشي هاي هوشمند خود بزرگ شده اند و نه با لپ تاپ و مرورگر وب. براي اين نسل در جايي كه ميتوان از Home Screen گوشي هوشمند همه دنياي اينترنت را زير و رو كرد، تبلت و لپ تاپ ابزاري كند و بيهوده به نظر مي آيد. 


شركتها و بازيگران بزرگ دنياي IT‌اين موضوع را به خوبي متوجه شده اند و در حال ساخت app هايي هستند كه تنها يك عمل را به شكل كامل و به خوبي انجام ميدهد اما انطباق كامل و هماهنگي خوبي با ساير خدمات و app هاي ديگر دارد. فيس بوك يكي از اولين شركتهايي بود كه نرم افزار خود را در همين راستا، جداگانه كوچك و جمع و جور و مستقل تعريف و طراحي كرد. 


از سويي داستانهاي موفقيت آميز بزرگ در دنياي گوشي هاي هوشمند همانند داستان واتس آپ  شروع خود را با app هايي داشتند كه كوچك و مستقل اما در دامنه وسيع و تطابق پذيري كامل عمل ميكردند كه اين شاهدي ديگر بر تحولي است كه در نسل جوان IT و چگونگي ارتباط و تعامل وي ديده ميشود.


نرم افزارها و خدماتي نظير Instagram، Snapchat، Vine، Twitter و صدها برنامه و خدمات مشابه مسيري را نشان ميدهد كه نسل جوان در دنياي IT روز به روز بيشتر در آن غرق ميشود و حاكي از آن است كه اكنون اين نسل وقت بيشتري را در app ها ميگذراند و كمتر به سراغ مرورگرها ميرود!


نمودار زير كه از گزارش موسسه Smart Insight استخراج شده است به خوبي روند تحول تعامل با اينترنت را نشان ميدهد:







چه بر سر وب و تبلت و PC خواهد آمد؟
همه اينها به اين معني نيست كه تبلت و PC ابزارهاي بي فايده هستند و عمر وب به شكل سنتي به پايان رسيده است. اما نكته در اينجا است كه خط بين تبلت و گوشي هوشمند در حال كمرنگ شدن است. طبق آمار ميانگين اندازه صفحه نمايشهاي گوشي هاي هوشمند در سال 2014 بين 4.5 تا 5 اينچ بوده است – به غير از دستگاه هاي اپل – و رشد قابل توجه فبلت ها نشان از آن دارد كه گوشي هاي هوشمند به شكل سنتي بسيار كوچك بوده اند و تبلت ها بسيار بزرگ.


اين موضوع چرايي رونق موقتي تبلت و فروكش تب آن را بيان ميكند: تبلت ها تحولي موقتي بودند كه موضوع اندازه تصوير و باتري را در گوشي هاي هوشمند حائز اهميت ساختند. اين موضوع درست است كه بسياري از تبلت ها همان سيستم عامل گوشي هاي هوشمند را استفاده ميكنند اما آمار حاكي از آن است كه كاربران تبلت ها مرورگر ها را به app ها ترجيح ميدهند و دليل انتخاب تبلت نيز همين بوده است. 


اما آينده تقريبا آن چيزي است كه نسل جوان را به دنيال خود كشيده است. آمار حاكي از آن است كه در سال 2014 ميزان استفاده از گوشي هاي هوشمند براي ارتباط اينترنتي و ساير امور از PC و دسكتاپ پيشي گرفته است:







به مرور زمان نيز شاهد آن خواهيم بود كه با رشد نسل جوان به تدريج تمركز از تبلت به سمت آن چيزي تغيير ميكند كه اين نسل در تمام زندگي خود با آ» سر و كار دارد: گوشي هوشمند. حتي هيچ بعيد نيست كه با پيشرفت تكنولو‍ژي در افزايش عمر باتري و سايز صفحه نمايش به تدريج تبلت و گوشي هوشمند عملا در يك دستگاه ادغام شوند.


اين موضوع با ورود تبلت هايي نظير iPad Mini و از سوي ديگر فبلت ها پيش از اين شروع شده است.





تاریخ انتشار: 16 ارديبهشت 1393 - 16:53





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن