تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حق، سنگين و تلخ است و باطل، سبك و شيرين و بسا خواهش و هوا و هوسى كه لحظه اى بيش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837745273




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبادا به حرف عربستانی‌ها درباره ویروس «مرس» اعتماد کنید!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مبادا به حرف عربستانی‌ها درباره ویروس «مرس» اعتماد کنید!
شصت درصد سرایت‌های انسان به انسان ویروس مرس در عربستان، در میان کارکنان بیمارستان‌ها و اعضای خانواده بیماران ثبت شده است؛ همین گزاره ترسناک موجب شده که برخی پزشکان عربستانی از معاینه بیماران مشکوک به مرس خودداری کنند و کار تا آنجا بیخ پیدا کند که بیمارستانی در جده بسته شود.
کد خبر: ۳۹۸۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۵ - 05 May 2014




شمار قربانیان ویروس «مِرس» طی چند هفته گذشته افزایش چشمگیری یافته است. این ویروس که بیشتر قربانیان خود را در عربستان گرفته، همچنان خطری برای دیگر کشورها به شمار می‌آید و به طور ویژه در کشورمان، موجب نگرانی افرادی شده که در موسم حج عمره به سر می‌برند یا به زودی به این سفر گران‌بها اعزام خواهند شد.

به گزارش «تابناک»، به فاصله چند هفته از شیوع بیماری کشنده جدیدی که با نام «سندروم تنفسی خاورمیانه» مشهور شده و منشا آن ویروس مرس (MERS)، از خانواده ویروسهای «کرونا»ست، همچنان عربستان سعودی رکورددار شمار مبتلایان به این بیماری و مرگ بر اثر آن است؛ هرچند دو سه هفته است که آمار جدید درباره تعداد مبتلایان به این بیماری در عربستان و جان باختگان بر اثر آن با وسواس زیاد و به شکلی کنترل شده منتشر می‌شود.

بر اساس آماری که انتهای فروردین ماه منتشر شده بود، شمار كل مبتلايان به این ويروس در عربستان به 205 مورد رسیده بود كه از اين تعداد، 71 نفر در تمام مناطق این کشور جان خود را از دست داده بودند. وزارت بهداشت عربستان که به شدت تحت تاثیر شیوع این بیماری قرار گرفته و حتی با تغییر وزیر به دستور پادشاه این کشور مواجه شده، امروز آخرین شمار مبتلایان به این ویروس را 411 مورد اعلام کرده و افزوده که 112 نفر از این افراد جان خود را از دست داده‌اند.


مبادا به حرف عربستانی‌ها درباره ویروس «مرس» اعتماد کنید!



این در حالی است که جدای خطرات شیوع این بیماری در کشورهای همسایه عربستان، این بیماری برای کشورمان که در اعزام زائر به آن سرزمین، جایگاه بالایی را به خود اختصاص می‌دهد نگرانی‌هایی به همراه داشته است؛ نگرانی از به خطر افتادن جان حجاج ایرانی و همچنین انتقال این ویروس مرگبار به کشورمان.

همین عامل موجب شده که مسئولان سازمان حج و زیارت کشورمان در امتداد تدابیری که سعودی ها برای مقابله با شیوع بیشتر مرس به کار بسته اند، اقداماتی را در دستور کار قرار داده و با ارائه توضیحاتی به حجاج ایرانی و در اختیار قرار دادن جرواتی برای چگونگی مراقبت (اینجا) و پیشگیری (اینجا) تلاش کند تا نگرانی زائران و خانواده‌های ایشان را از بابت این بیماری رفع نماید.

ویروس مرس چیست و از کجا آمده؟

تا این لحظه هنوز معلوم نیست که منشا این ویروس کجاست اما با توجه به منطقه پراکندگی آن در ماه‌های اخیر، بیشترین شیوع آن در کشورهای خاورمیانه مانند عربستان، اردن، قطر، امارات متحده، عمان و کویت به ثبت رسیده و علاوه بر آنها، مواردی از ابتلا به مرس در فرانسه، آلمان، ایتالیا، تونس، بریتانیا و حتی اخیرا آمریکا نیز گزارش شده است.

این در حالی است که تحقیقات نشان داده که به احتمال زیاد، شترها منشا اصلی این بیماری باشند چراکه بررسی ها نشان می‌دهد در بدن بسیاری از شترها ویروس مرس و همچنین عناصر فراوانی علیه آن یافت می‌شود. البته هنوز کسی پاسخ این سوال را نمی‌داند که چرا وجود این ویروس در بدن این حیوانات، آنها را بیماری خاصی مبتلا نکرده و نمی‌کند.

جدای این مجهولات، هنوز مشخص نشده که آیا این بیماری به طور مستقیم از حیوان به انسان منتقل می‌شود یا فرآورده‌های حیوانی چون شیر شتر یا گوشت شتر در انتقال این ویروس به انسان نقش ایفا می‌کنند؛ همین ابهام موجب شده که عربستانی‌ها از شهروندانشان بخواهند که از مصرف شیر و گوشت شتر پرهیز کنند، اماراتی ها حتی تماس شتر را منع کنند و در دیگر کشورهای عرب که زندگی با شتر همواره عجین بوده نیز تصمیمات مشابهی اتخاذ شود.


مبادا به حرف عربستانی‌ها درباره ویروس «مرس» اعتماد کنید!





وحشت عربستانی‌ها و سرایت به حاجیان کشورهای مختلف

شصت درصد سرایت‌های انسان به انسان ویروس مرس در عربستان، در میان کارکنان بیمارستان‌ها و اعضای خانواده بیماران ثبت شده است؛ همین گزاره ترسناک موجب شده که برخی پزشکان عربستانی از معاینه بیماران مشکوک به مرس خودداری کنند و کار تا آنجا بیخ پیدا کند که بیمارستانی در جده بسته شود.

البته این وحشت زمانی گریبان موسم حج را هم می‌گیرد که بدانیم بر اساس گزارش اخیر وزارت بهداشت این کشور، پنج تن از جان باختگان این بیماری در مدینه به ثبت رسیده است. یعنی برخلاف آنچه پیشتر عربستانی‌ها اعلام کرده بودند این بیماری تاثیری بر موسم عمره ندارد، حالا نمی‌توان با اطمینان از این گزاره سخن گفت.

نگرانی ها از شیوع این بیماری در عربستان موجب شده که خبر برسد تیمی از دانشمندان سازمان بهداشت جهانی برای کمک به عربستانی ها عازم این کشور شده‌اند تا مبادا مرس به مانند ویروس سارس (ویروسی دیگر از خانواده ویروس های کرونا که یک دهه پیش شایع شد و جان حدود 800 تن را در جهان گرفت) پیش روی کرده و حتی در تعداد مبتلا و جان باخته از آن پیشی بگیرد.

این در حالی است که به رغم این همه اتفاقات نگران کننده، همچنان موضع سازمان حج و زیارت کشورمان بر تداوم سفر حجاج عمره به این کشور قرار گرفته و توصیه های بهداشتی به عنوان ضمیمه اطمینان بخش، تجویز می‌شود؛ توصیه هایی مانند شستن مکرر دست ها و استفاده از ماسک در اماکن عمومی که گفته می‌شود تاثیر به سزایی در پیشگیری از ابتلا به مرس دارد.


مبادا به حرف عربستانی‌ها درباره ویروس «مرس» اعتماد کنید!



بدین ترتیب با این ابهام مواجه خواهیم شد که آیا جز این توصیه های بهداشتی و حتی مراقبت مستمر از زائران حین سفر، راهکار دیگری برای کنترل این بیماری و همچنین کنترل کامل زائران در بازگشت از سفر تدارک دیده شده که نگرانی از به خطر افتادن جان زائران ایرانی و همچنین انتقال این ویروس مرگبار به کشورمان را مرتفع نماید یا اینکه در سایه اطمینان به سخنان عربستانی‌ها -که می‌تواند تحت تاثیر تبلیغات برای به خطر نیفتادن جایگاه زائر پذیری ایشان قرار گرفته باشد،- نوعی سهل انگاری در جریان است؟

نکند خدای ناکرده تاوان اطمینان به عربستانی‌هایی که سابقه خوبی، حتی در برخورد با زائران خانه خدا ندارند، زمانی از خواب خرگوشی برخیزیم که کار از کار گذشته و مرس به کشورمان راه یافته باشد؟!













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن