واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: لزوم بهینهسازی مراحل درمان سرطان
کد خبر: ۳۹۸۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۲ - 05 May 2014
رئیس نخستین سمینار بهینهسازی پرتودرمانی گفت: ارتقای کیفیت درمان سرطان با توجه به بهینهسازی مراحل درمانی میسر میشود.
به گزارش فارس، اصغر افراسیابی در حاشیه نخستین سمینار بهینهسازی پرتودرمانی که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد در خصوص هدف از برگزاری این همایش اظهار کرد: توجه به پیشگیری و درمان بیماریهای خاص و فراگیر از جمله سرطان که متأسفانه رشد فزایندهای در پیش گرفته و هزینه هنگفتی به جوامع تحمیل کرده است، بدون در نظر داشتن یافتههای نوین علمی، پزشکی، پژوهشی و گروههای مختلف درمانی، پژوهشی، مدیریتی و حمایتی در این عرصه بعید به نظر میرسد.
وی با اشاره به اینکه پرتودرمانی یکی از مهمترین شیوههای درمان سرطان است؛ افزود: این درمان به علت استفاده از ابزار و تجهیزات مدرن، وابسته به مهندسین تجهیزات پزشکی و متخصصان فیزیک پزشکی است و تیم فنی نقش مهمی در ارتقاء کیفیت درمان و استفاده از شیوههای نوین پرتودرمانی دارد.
افراسیابی در ادامه با بیان اینکه یکی از مهمترین راهکارهای رسیدن به این هدف نیز توجه شایان به بهینهسازی مراحل درمانی است؛ گفت: در همین راستا انجمن حمایت از بیماران سرطانی مشهد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اقدام به برگزاری نخستین سمینار بهینهسازی پرتودرمانی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این همایش در راستای فراهم کردن تبادل اندیشه و اطلاعات و ارائه ایدههای علمی و مقالات پژوهشی برای پژوهشگران و دستاندرکاران مراکز درمانی، تحقیقاتی و دانشگاهی است تا گامی در بهبود شیوههای درمانی بیماران سرطانی برداشته شود.
وی در ادامه در خصوص انجمن حمایت از بیماران سرطانی مشهد گفت: پس از تأسیس و ثبت انجمن حمایت از بیماران سرطانی مشهد در سال 61، در نخستین گام اقدام به ساخت آسایشگاهی برای بیماران سرطانی غیر بومی و نیازمند به منظور مساعدت در تأمین هزینههای دارو و درمان آنان انجام گرفت.
وی ادامه داد: این آسایشگاه به مدت 25 سال دایر بود و در اواخر سالهای 70 ضرورت احداث ساختمانی مجهز و با ظرفیت بیشتر احساس شد و مرکز تخصصی رادیوتراپی و انکولوژی رضا (ع) در سال 86 تأسیس و آغاز به کار کرد.
افراسیابی گفت: در طی 7 سال گذشته و در سایه کرامت خیرین و همکاری پزشکان و کارشناسان متخصص، سازهها در این مکان توسعه یافته و خرید و نصب پیشرفتهترین ابزار و تجهیزات پزشکی برای تشخیص و درمان بیماری سرطان در این مرکز محق شده است.
وی افزود: در این مرکز 160 پزشک فوق تخصص، متخصص و عمومی، کارشناسان پیراپزشکی، پرستاران مجرب، مهندسین تجهیزات پزشکی و فیزیستهای متخصص، کارشناسان اداری و نیروهای تدارکات و خدماتی، امور آسایشگاه و مرکز را تصدی و خدمات تشخیصی آزمایشگاهی، درمانی و غربالگری را به مراجعان عرضه میکنند.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی مشهد تصریح کرد: در حال حاضر این مرکز به لحاظ برخورداری از تجهیزات و امکانات تشخیص و درمان، در سطح کشور ممتاز و یگانه است و میتواند خدمات تشخیصی و درمانی تخصصی بیماری سرطان را در موارد شیمیدرمانی، پرتودرمانی، رادیولوژی، ماموگرافی دیجیتال، فلوروسکوپی، سنجش تراکم استخوان، CT اسکن اسپیرال، پزشکی هستهای، اندوسکوپی و کولونوسکپی، آزمایشگاه، واحد روانشناسی و... مطابق استانداردهای پیشرفته ارائه نماید.
وی ادامه داد: علاوه بر بیمارانی که از دیگر مراکز درمانی به این مرکز اعزام میشوند روزانه به طور متوسط بیش از 400 نفر به منظور معاینه، آزمایشهای تشخیص طبی و عملیات درمانی به واحد پذیرش این مرکز مراجعه میکنند.
افراسیابی ادامه داد: از این تعداد 210 نفر به بخش پرتودرمانی و 40 نفر به شیمیدرمانی و بقیه به سایر بخشها برای درمانهای لازم هدایت میشوند.
رئیس نخستین سمینار بهینهسازی پرتودرمانی در ادامه گفت: ظرفیت آسایشگاه این مرکز 50 تخت است و بیماران سرطانی غیر بومی و نیازمند بین 4 تا 5 روز به تنهایی یا با همراه خود در آنجا پذیرفته میشوند تا مراحل درمانی آنها سپری شود.
وی با اشاره به اینکه اقامت و پذیرایی بیماران در آسایشگاه رایگان است، افزود: هزینهخدمات درمانی بیماران سرطانی در این مرکز طبق تعرفههای مصوب دولتی بوده و بیماران نیازمند بر حسب استحقاق به صورت رایگان و یا با تخفیف پذیرفته میشوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]