واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۱۷ب.ظ)
بدهي 3600 ميليارد توماني وزارت آموزش و پرورش قائم مقام وزير آموزش و پرورش از وجود مقاومت و بار مالي فراوان براي اجراي نظام رتبه بندي معلمان در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج؛ خليل بابالو پيش از ظهر امروز در مراسم تجليل از معلمان نمونه کشوري و استاني در اهواز گفت: پيگير انجام نظام رتبه بندي معلمان هستيم که کار بسيار سختي است و اين کار قطعاً انجام مي شود هرچند بار مالي سنگيني دارد و مقاومت براي اجراي اين طرح بسيار است. در اجراي اين طرح معلمان با توجه به شايستگي هايشان رتبه بندي مي شوند.
وي افزود: سال گذشته وقتي با تغييرات مديريتي وزارت آموزش و پرورش را تحويل گرفتيم وزارت آموزش و پرورش دو هزار و 600 ميليارد تومان بدهي داشت که در ايام نوروز اين بدهي به سه هزار و 600 ميليارد تومان افزايش يافت.
قائم مقام وزير آموزش و پرورش در ارتباط با وضعيت نيروي انساني آموزش و پرورش بيان کرد: ساماندهي نيروي انساني کار بسيار سختي است که در ساماندهي نيروي انساني آموزش و پرورش توازن مناسبي وجود ندارد. در مراکز استان ها رقم توازن نيروي انساني بيشتر به هم مي خورد و ساماندهي نيروي انساني بسيار قطعي، ضروري و لازم است.
گنجاندن حقوق شهروندي در کتب درسي
بابالو ادامه داد: يکي از مشکلات کشور ما عدم آگاهي از حقوق شهروندي است که افراد با عدم آشنايي از حقوق اجتماعي، فردي و شهروندي خود دچار آسيب هاي فراوان مي شوند. قرار است اين حقوق را در کتب درسي بگنجانيم و امر به معروف و نهي از منکر را قرار است از مدارس آغاز کنيم و اگر اين کارها در جامعه انجام شود و مردم ظرفيت پذيرش انتقاد و امر به معروف و نهي از منکر را داشته باشند جامعه ما به سمت سلامت پيش مي رود. اگر اين کار انجام نشود مسائلي چون دروغ، ريا و چاپلوسي در جامعه افزايش پيدا مي کند.
رئيس مرکز امور بين الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش تصريح کرد: يکي از سياست هاي کلان ما اين است که به سمت تقويت مشارکت هاي عمومي برويم. ما کشور جواني هستيم و دانش آموزان ما ظرفيت خوبي دارند که روحيه پژوهش و تحقيق را بايد در ميان اين دانش آموزان نهادينه کنيم و جوانان خود را باور داشته باشيم. بايد به آنها ميدان کار دهيم و يکي از راهکارهاي باور دانش آموزان ايجاد پژوهش سراهاي دانش آموزي است.
استفاده از توان معلمان در سطح بين الملل
وي بيان کرد: براي حضور فرهنگيان سراسر کشور در حوزه بين الملل پيگير هستيم و بانک اطلاعاتي معلماني که توان حضور در سطح بين الملل را دارند ايجاد شده است که در سايت اين مرکز تعداد 300 مجمع علمي که قرار است در سال 2014 در کشورهاي جهان با موضوع تعليم و تربيت برگزار شود را اعلام کرده ايم. همچنين معلماني که در سمينارهاي بين المللي مي توانند مقاله علمي ارائه کنند را پشتيباني مي کنيم.
بابالو يادآور شد: در موسسه آيسسکو که 50 کشور عضو آن هستند ما نيز عضويت داريم و بابت اين عضويت 700 هزار دلار پرداخت مي کنيم. براي اين هزينه بايد استفاده لازم را ببريم و پروژه تعريف کنيم. علاوه بر آن در يونسکو هم عضو هستيم و از تمامي معلماني که طرح و برنامه اي دارند تقاضا مي کنيم آن را ارائه کنند تا در مجامع بين المللي از آن استفاده کنيم. ضمن اينکه سايت اين مرکز را به زبان هاي عربي، فرانسوي و انگليسي مجهز مي کنيم و فعاليت هاي ما تقويت خواهد شد.
قائم مقام وزير آموزش و پرورش در پايان گفت: اگر کارها و طرح هاي معلمان کشور را در سايت يونسکو ثبت کنيم تا ساير فرهنگيان سراسر کشور از آن استفاده کنند؛ بسيار عالي است زيرا ما حق عضويت پرداخت مي کنيم و اين هزينه ها نبايد بدون استفاده بمانند. همچنين امروز بيشترين تهاجم دشمن در بخش فرهنگ است و بزرگترين و حساس ترين سربازان ما نيز معلمان هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]