واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۳۳ب.ظ)
جهانگيري عنوان کرد: اختصاص 250 ميليارد اعتبار براي کيفي سازي آموزش و پرورش مدير کل آموزش و پرورش استان کرمان از وجود بيش از دو هزار و 200 فضاي آموزشي فرسوده در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج؛ ابراهيم جهانگيري عصر شنبه به مناسبت هفته معلم در نشست خبري با اصحاب رسانه به بيان برنامه هاي اين اداره در هفته معلم پرداخت.
وي با اشاره به اهميت جايگاه علم در همه فرهنگ هاي دنيا گفت: آموزش و پروزش نهادي موثر و تاثيرگذار در جامعه است که همه افراد به نوعي به آن مربوط مي شوند.
اين مسئول نيروي انساني را رکن اصلي آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: در جهان امروز ارتقاي کيفيت اساس کار در تربيت انسان هاست که يکي از شاخص هاي آن ارتقاي نيروي انساني است.
وي بالا بردن سطح کيفي آموزش، مهارت و به روز رساني آموزش هاي معلمان را از ديگر شاخص هاي کيفي آموزش و پرورش اعلام کرد و افزود: براي نخستين بار در بودجه 93، 250 ميليارد براي کيفي سازي آموزش و پرورش در کشور در نظر گرفته شده است.
جهانگيري آموزش کاربردي، پرورش متعادل و عزتمندي معلم را سه شعار در هفته معلم اعلام کرد و اظهارداشت: از آنجا که خانواده، مدرسه و جامعه کانون هاي مهم تعليم و تربيت هستند تلاش ما نيز بر آن است که تجليل از معلمان نيز توسط خود جامعه انجام شود.
وي گفت: 600 نفر از معلمان استان کرمان توسط شوراي شهر تجليل مي شوند که اين امر در راستاي تجليل از معلمان توسط جامعه است.
مديرکل آموزش و پرورش استان کرمان مديريت مشارکتي و استفاده از ظرفيت ساير نهادها را از برنامه هاي اين اداره اعلام کرد و گفت: با تشکيل شوراي اقتصاد و پشتيباني با محوريت معاونت فني استانداري تلاش مي شود از ظرفيت هاي دروني و بروني آموزش و پرورش براي توسعه کمي و کيفي استفاده شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، مهارت آموزي و آموزش کاربردي را يکي از راههاي حل مشکل اشتغال عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 39.5 درصد از دانش آموزان پايه دوم و سوم متوسطه به سمت آموزش هاي فني و حرفه اي گرايش يافته اند که بايد تا پايان برنامه پنجم به 42 درصد برسد.
جهانگيري هزينه بر بودن اين آموزش ها را يادآور شد و ادامه داد: بايد در مورد اهميت اين مسئله فرهنگ سازي شود زيرا امروزه به سختي ظرفيت رشته هاي فني و حرفه اي تکميل مي شوند و اين درحالي است که امکان بيکار بودن مهارت آموزان هنرستان هاي وجود ندارد.
وي عدم تناسب نيروهاي ورودي با نياز واقعي آموزش و پرورش، وجود حدود شش هزار متقاضي انتقال در هر سال، وجود بيش از دو هزار و 200 فضاي آموزشي فرسوده و وجود 200 پروژه نيمه تمام را از جمله مشکلات اين اداره عنوان کرد.
اين مسئول به مشکل توزيع نامناسب فضاي آموزشي به خصوص در شهرک هاي جديد نيز اشاره کرد و گفت: طبق قانون بايد براي پروژه هاي بالاي 200 واحد فضاي آموزشي در نظر گرفته شود که اين در استان کرمان رعايت نشده است.
وي با اشاره به اينکه 11.5 درصد از مدارس استان غيردولتي هستند، تصريح کرد: 57 هزار دانش آموز در اين مدارس با هزينه اندک در حال تحصيل هستند و اين درحالي است که در سيستم دولتي براي هر دانش آموز سالانه بيش از يک ميليون و 200 هزار تومان هزينه مي شود.
مديرکل آموزش و پرورش استان کرمان درباره ميزان جذب نيروي جديد در آموزش و پرورش گفت: طبق قانون در سال 93 هيچ گونه جذب نيروي استخدامي و يا حق التدريس نداريم و جذب نيروي جديد تنها مربوط به دانشگاه فرهنگيان است.
وي همچنين درباره آمار دانش آموزان اتباع خارجه در استان کرمان گفت: بيش از 15 هزار دانش آموز افغان در استان کرمان حضور دارند که يک مدرسه براي اتباع خارجه طبق تفاهم نامه با کميسارياي سازمان ملل به زودي در کرمان ساخته مي شود.
جهانگيري به پروژه نيمه تمام 21 ساله ساختمان اين اداره نيز اشاره کرد و گفت: اين پروژه به دليل عدم وجود رديف بودجه تنها 35 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است که قرار است اين در سه آينده تکميل شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]