واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۱:۳۷ق.ظ)
سرپرست کميته امداد امام خميني(ره): وحدت و همبستگي مردم سرمايه اجتماعي است سرپرست کميته امداد امام خميني(ره) مردمي بودن را به عنوان يک اصل مهم و با ثبات در امداد امام(ره) عنوان کرد و گفت: مردم به عنوان سرمايه هاي اجتماعي براي اين نهاد محسوب مي شوند و هر ميزان قلوب آنان به هم نزديک تر شود،اين نهاد توفيق بيشتري در خدمت رساني به نيازمندان خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين انواري در جلسه ستاد همگاني شدن جذب منابع و مشارکتهاي مردمي اين نهاد با تاکيد بر حضور پررنگ تر امدادگران در طرحهاي مشارکتي،گفت:هر يک از امدادگران بايد به عنوان حامي نقش آفريني کنند و پس از آن نقش مردم در اين زمينه تبيين شود.
وي کميته امداد امام خميني(ره) را به عنوان نهاد برتر در اجراي طرحهاي مشارکت مردمي عنوان کرد و افزود:با ايجاد آگاهي و اعتماد سازي در حوزه عمومي،جذب مشارکتها صورت مي گيرد و در اين مرحله عواطف گرانقدر مردم با عقلانيت ثبت مي شود که در اين راستا نياز به حرکت جدي تر و بهره مندي بيشتر از ظرفيتهاي مردمي است.
انواري اظهار کرد:در حوزه مشارکتها علاوه بر توجه به جذب کمکهاي مالي مردم، اهتمام به جذب قلوب مردم از اصول مهم مشارکت و مسئوليت پذيري آنهاست.
وي پرداختن به معيشت و رسيدگي به کار مردم را از رسالت و اهم اولويتهاي واجب اين نهاد عنوان کرد و يادآور شد:بايد در جهت به دست آوردن دلهاي مردمي سرمايه گذاري شود و امدادگران در اين دلربايي نقش آفريني کنند و فرهنگسازي بايد از داخل اين مجموعه صورت گيرد.
وي بر ايجاد گفتمان واحد سبقت در خيرات تاکيد کرد و يادآور شد:کارگزاران اين نهاد بايد در تقويت مردمي بودن فعاليتهاي اين نهاد و ارزشي نگاه کردن به سبقت در خيرات ميان مردم تلاش کنند؛ چرا که نظام ولايي،نظام محبت و دگردوستي و احسان است.
انواري با تاکيد بر اينکه مديريت جهادي در حوزه توجه به مردم مفهوم پيدا مي کند،تصريح کرد: با توجه به مطالبات مقام معظم رهبري، به هر ميزان که بتوانيم همراهي مردم را گسترش دهيم به خوداتکايي امداد نزديکتر مي شويم.
وي در ادامه با اشاره به اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها و پيشنهاد اين نهاد مبني بر اهداء يارانه افراد غير نيازمند به نيازمندان،يادآور شد: دريافت يارانه حق نيازمندان است؛ اما بايد فرهنگسازي در جهتي باشد که افراد غير نيازمند، يارانه هايشان را به نيازمندان واقعي اهداء کنند.
عضو شوراي مرکزي کميته امداد امام خميني(ره) با بيان اينکه بخشي از اجراي فريضه زکات نيز در جهت تاليف قلوب مردمي است،خاطر نشان کرد: بر اساس برآورد صورت گرفته،قابليت استخراج 9 هزار ميليارد تومان زکات در کشور وجود دارد که چنانچه زکات مستحبي و زکات تجارت را به اين رقم اضافه کنيم حدود 20 هزار ميليارد تومان زکات خواهيم داشت که اين رقم مي تواند نقش فراواني در رفع فقر و شکوفا شدن استعدادهاي محرومان، جلوگيري از مهاجرت روستاييان به شهرها و افزايش طراوت و نشاط در زندگي مردم داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]