واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد گنجیانی عنوان کرد:
جامعه سالم تنها با پیشگیری از آسیب های اجتماعی محقق می شود
دهدشت – خبرگزاری مهر: رئیس اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که به جامعه هدف آموزش بهتر زیستن را بدهیم، گفت: داشتن جامعه ای سالم هدف بهزیستی است و این هدف تنها با پیشگیری از آسیب های اجتماعی محقق می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، غضمان گنجیانی شامگاه چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه از حوزه توان بخشی، حوزه امور اجتماعی، معاونت توسعه و پیشگیری وحوزه اشتغال و مشارکت های مردمی به عنوان چهار حوزه کاری این اداره نام برد و اظهار داشت: اداره بهزیستی در این حوزه ها خدمات گسترده ای را ارائه می دهد. وی با اشاره به اینکه در حوزه توان بخشی هزار و 416 خانوار در قالب هزار و 942 نفر تحت پوشش هستند، بیان کرد: در سال گذشته 18 میلیارد ریال مستمری در حوزه توان بخشی پرداخت شد. گنجیانی با بیان اینکه 89 دانشجوی معلول در سطح شهرستان کهگیلویه وجود دارد، از پرداخت 645 میلیون ریال شهریه دانشجویی به این دانشجویان در سال گذشته خبر داد. وی خرید تعداد زیادی ویلچر، سمعک، تشک مواج، عصای زیربغل و ... برای حوزه تحت پوشش را از دیگر خدمات این اداره در سال گذشته عنوان کرد. رئیس اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه همچنین تعداد معلولان ضایعه نخاعی در سطح این شهرستان را 30 نفر عنوان کرد و یادآور شد: این اداره ماهیانه نسبت به خرید وسایل بهداشتی برای این معلولان اقدام می کند. گنجیانی همچنین از برگزاری هزار و سه جلسه گفتار درمانی برای 65 نفر و هزار و 800 جلسه کار درمانی برای 180 نفر در سال گذشته خبر داد. وی همچنین از فعالیت یک واحد CBR در سطح این شهرستان خبر داد و و ظیفه این واحد را شناسایی معلولین ناشناخته در روستاهای غیرقابل دسترسی و معرفی این افراد به سازمان بهزیستی جهت ارائه خدمات توان بخشی عنوان کرد. رئیس اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه همچنین با اشاره به اینکه چهار مرکز شبانه روزی نگهداری معلولان در سطح این شهرستان فعالیت می کند، اضافه کرد: از این تعداد دو مرکز مربوط به نگهداری و مراقبت از بیماران اعصاب و روان و عقب مانده های ذهنی با ظرفیت 55 نفر مرد و یک مرکز محل نگهداری عقب مانده های ذهنی مربوط به زنان و دختران با ظرفیت 44 نفر است. گنجیانی بیان کرد: در این مراکز خداماتی همچون ویزیت، نگهداری، سه وعده غذا و تامین پوشاک برای افراد مورد بستری صورت می گیرد.
وی همچنین با بیان اینکه دو مرکز آموزش افراد عقب مانده ذهنی در شهر دهدشت وجود دارد، تصریح کرد: ظرفیت این مراکز 20 و 30 نفر است که در آنها آموزش های لازم مانند قالی بافی به افراد عقب مانده ذهنی داده می شود. رئیس اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه همچنین با اشاره به اینکه در حوزه امور اجتماعی به زنان بی سرپرست و بدسرپرست، خانواده های در معرض آسیب، کودکان بی سرپرست، کودکان خیابانی و کودکان شبه خانواده خدمات ارائه می شود، گفت: در این حوزه هزار و 184 خانوار مستمری دریافت می کنند که در سال گذشته 10 میلیارد ریال به آنها پرداخت شد. گنجیانی با بیان اینکه کودکان روستایی به دلیل عدم رعایت رژیم های غذایی مناسب دچار سوءتغذیه می شوند، اضافه کرد: در طی یک سال گذشته مبلغ 927 میلیون ریال جهت تامین غذای گرم هزار و 104 کودک در مناطق محروم پرداخت شد. وی با اشاره به اینکه در طی یک سال گذشته 12 مهد کودک به وسایل سمعی و بصری مجهز شد، از پرداخت 39 میلیون ریال شهریه کودکان مستمند در سال گذشته خبر داد. رئیس اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه همچنین با اشاره به اینکه 105 زن بی سرپرست و بد سرپرست تحت پوشش این نهاد حمایتی هستند، بیان کرد: در سال گذشته 462 میلیون ریال برای سهمیه بیمه تامین اجتماعی این زنان پرداخت شد. گنجیانی ادامه داد: در طی یک سال گذشته مبلغ یک میلیارد و 735 میلیون ریال کمک هزینه تحصیلی به 534 دانشجوی بی بضاعت و شبه خانواده پرداخت شد. وی با بیان اینکه در طی یک سال گذشته 365 میلیون ریال کمک هزینه موردی به افراد تحت پوشش این اداره پرداخت شد، عنوان کرد: از این مبلغ 120 میلیون ریال به 237 نفر از مددجویان و 245 میلیون ریال به زنان بی سرپرست و بد سرپرست پرداخت شد. رئیس اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه یادآور شد: در سال گذشته دو هزار قوطی شیرخشک میان کودکان دوقلو و سه قلو و معلولین ایزوله این شهرستان توزیع شد.
۱۳۹۳/۲/۱۵ - ۰۹:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]