واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۲۰ب.ظ)
اهداي تنديس ارتقاء سلامت اداري و مبارزه با فساد به شهرداري تهران شهرداري تهران موفق به دريافت لوح تقدير و تنديس تلاش براي ارتقاء سلامت اداري و مبارزه با فساد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، دومين همايش مردم نهاد روز ملي ارتقاء سلامت اداري روز چهارشنبه 10 ارديبهشت در سالن جابربنحيان دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد.
در اين همايش که با حضور اکثر دستگاه هاي دولتي، نظارتي و بانک ها برگزار شد، دکتر محمدعلي عفتي دارياني معاون توسعه منابع انساني و رياست ستاد ارتقاء سلامت اداري و مقابله با فساد شهرداري تهران به عنوان سخنران دستگاه فعال در زمينه ارتقاء سلامت اداري سخنراني کرد.
دارياني در اين باره گفت: با وجود دستگاه هاي نظارتي مانند سازمان بازرسي و حراست کل در شهرداري تهران و انجام وظايف محوله، شهرداري تهران نسبت به تشکيل ستاد ارتقاء سلامت اداري و مقابله با فساد اقدام کرده است.
وي اظهار داشت: ما در برنامهريزي براي ارتقاء سلامت دنبال آن هستيم که نظام اداري را متحول و کارآمد کنيم و سيستمها و روشها را ساده، روان و مشخص سازيم تا پاسخگويي بالا برود. همين قضيه منجر به افزايش رضايتمندي خدمتگيرندگان و احقاق حقوق ارباب رجوع و ساير موارد خواهد شد.
وي افزود: «رشوه» يکي از مصاديق بسيار بارز فساد اداري است که هر وقت اسم از فساد اداري ميبريم ذهن ها به سمت آن ميرود. براي برنامهريزي رشوه در دنيا چند موضوع را مد نظر قرار ميدهند. اولاً بدانيم که پديده رشوه فراگير است و اختصاص به کشور خاصي ندارد. نبايد پنداشت که حکومتهاي ديني از رشوه بري هستند. دوم اين که بپذيريم زيانآور و مانع جدي رشد و توسعهي اقتصادي است.
معاون توسعه منابع انساني شهرداري تهران ادامه داد: راهکارهاي کاهش رشوه عبارت است از «وضع قوانين جديد، اعمال سختگيرانهي قوانين و ساير اقدامات مديريتي». معمولاً کشف رشوه مشکل است. هر سازمان يا جامعهاي که ميپذيرد رشوه بد و مضر است، وقتي وارد ميدان شد عملاً ميبيند آنطور که بايد و شايد نميتواند عمل کند. ميفهمد که با برخورد شديد و جدي قادر نيست موضوع را با سرعت خاتمه دهد.
دارياني با بيان اينکه فساد اداري پيامدهاي مختلف فردي و سازماني به دنبال دارد، يادآور شد: فساد اداري، اولاً امنيت شغلي فرد را متزلزل ميکند. ثانياً به اعتبار، حيثيت و انگيزه کارکنان لطمه ميزند. اين از دو جنبه اهميت دارد. اول اين که انجامدهندهي فساد اگر دستش رو شود جايگاه و آبروي خود را از دست ميدهد و دوم اينکه وقتي در سازماني فساد بالا برود، مخاطبان براي شاغلان آنجا حيثيتي قائل نميشوند. اين يعني خدشهدار شدن حيثيت شغلي. برعکس، سازماني که سالم باشد، هم افرادش داراي ثبات و امنيت شغلي خواهند بود و هم جامعه به ديده احترام به کارمندان آنجا مينگرد.
سخنان رئيس ديوان محاسبات کشور
در ابتداي اين مراسم دکتر امين حسين رحيمي رئيس ديوان محاسبات کل کشور نيز طي سخناني گفت: شوراي دستگاه هاي نظارتي که با حضور نمايندگان قواي سه گانه تشکيل مي شود، مسئول تعريف شاخص هاي کشوري سلامت اداري است. تاکنون بر اساس شاخص هاي بين المللي مختلف، سلامت اداري ايران اعلام مي شد، اما لازم است شاخص هايي بر اساس ملاک هاي ايراني و اسلامي در اين زمينه تعريف شود و پس از تعريف شاخص هاي سلامت اداري، اين شاخص ها در کشور اندازه گيري شود.
وي افزود: بر اساس قانون بايد شهريور ماه هر سال گزارش شاخص هاي سلامت اداري ارائه شود و در اختيار عموم مردم قرار گيرد، زيرا افکار عمومي يکي از مهمترين ابزارها براي پيشگيري و مبارزه با فساد اداري است.
در پايان اين همايش لوح تقدير و تنديس يادبود به فعالان حوزه ارتقاء سلامت اداري و مقابله با فساد اعطا شد که شهرداري تهران لوح تقدير و تنديس تلاش براي ارتقاء سلامت اداري و مبارزه با فساد را دريافت کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]