تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860986381
![نمایش مجدد: آزمون جامع وکالت / موافق و مخالف refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
آزمون جامع وکالت / موافق و مخالف
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آزمون جامع وکالت / موافق و مخالف تهران- ایرنا- تحصیلکرده های حقوق، آزمون جامع وکالت را سد بزرگی بر سر راه خود می دانند که آنها را تا حدودی از رسیدن به حق خود یعنی وکالت بازداشته است.
![آزمون جامع وکالت / موافق و مخالف](http://img7.irna.ir/1393/13930213/81148768/81148768-5668259.jpg)
آزمون جامع وکالت همان مهم ترین دغدغه فارغ التحصیلان رشته حقوق، موضوعی است که همچنان فارغ التحصیلان حقوق با آن درگیر هستند.
برپایی این آزمون مدتی است که آنها را در یک مسیر سردرگمی قرار داده است؛ آنها معتقدند آزمون جامع وکالت تنها یک آزمون تستی است و در هیچ جای دنیا به این صورت آزمونی برگزار نمی شود.
این تحصیلکرده های رشته حقوق معتقدند آزمون جامع وکالت باید حذف شود و همچون گذشته اختباری باشد؛ اما در این بین اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری کشور (اسکودا) این قضیه را نمی پذیرد.
خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا در گفت و گو با دو وکیل موافق و مخالف برای بودن یا نبودن آزمون جامع وکالت و اینکه آیا همه تحصیلکرده های حقوق الزاما باید وکیل شوند، دیدگاه و نظرات آنان را در این خصوص جویا شد.
** افزایش ظرفیت وکالت مشکلی را حل نمی کند
رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری کشور معتقد است، افزایش ظرفیت وکالت مشکلی را حل نمی کند.
بهمن کشاورز می گوید: افزایش ظرفیت وکالت نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه لیسانس حقوق بیکار را به وکیل بیکار تبدیل می کند.
وی ادامه می دهد: افزایش ظرفیت وقتی مورد نیاز نیست نه تنها ارزشی ندارد بلکه یک تعداد فارغ التحصیل لیسانس بیکار به وکیل بیکار تبدیل می شوند که خود این موضوع به نوعی باعث اشکال در فساد می تواند بشود.
اما در این راستا یک عضو هیات مدیره کانون وکلا با این موضوع مخالف می باشد و بر این اعتقاد است که با وجود حدود 20 میلیون پرونده قضایی در دادگستری، تعزیرات و شورای حل اختلاف و با استناد به اصل قانون اساسی که همه افراد باید وکیل داشته باشند، پس افزایش تعداد وکلا هیچ اشکالی ندارد.
سید محمود علیزاده طباطبایی می گوید: من این موضوع را اصلا قبول ندارم؛ داشتن وکیل حق همه مردم است و حتی قانون اساسی به صراحت بیان می کند که هر کس توان مالی برای گرفتن وکیل را ندارد، دولت باید برایش وکیل بگیرد.
وی ادامه می دهد: فکر می کنم کمتر از 10 درصد پرونده های دادگستری با حضور وکیل برگزار می شود و اگر وکلا حضور داشته باشند و دولت و حاکمیت زمینه حضور وکیل در همه پرونده ها را فراهم کند، آمار پرونده ها بشدت کاهش پیدا خواهد کرد.
** آزمون ورودی کارآموزی هیچ مبنای قانونی ندارد
علیزاده با بیان اینکه تا قبل از بازگشایی مجدد کانون و حتی بعد از آن یعنی قبل از سال 78 آزمون ورود به کانون وکلا وجود نداشت و فقط اختبار آخر دوره است که مبنای قانونی دارد.
وی بر این باور است که هر فارغ التحصیل حقوق می تواند کارآموز وکالت شود؛ ولی در آخر دوره بایستی یک اختبار داشته باشد که خبریت در کار وکالتش تایید شود.
عضو هیات مدیره کانون وکلا تاکید می کند که برپایی آزمون تستی وکالت دکانی برای یک عده و تخصص پرورش کسانی شده که تنها باید تست زدن را بلد باشند.
** بحث وکیل خانواده ابتدا باید فرهنگسازی شود
خبرنگار ایرنا در ادامه با طرح این موضوع که می توان همانند پزشک خانواده وکیل خانواده هم داشته باشیم و اینکه بنابر منشور حقوق شهروندی هر کسی حق دارد یک وکیل داشته باشد، نظر رییس اسکودا را پرسید.
وی می گوید: ابتدا سراسر مردم ایران آموزش ببینند که وکیل چیست و چه فایده ای برای آنها دارد، بعد به دنبال بحث وکیل خانواده برویم.
کشاورز ادامه می دهد: اصولا موضوع وکیل خانواده بحث خوبی است، اما اول باید فرهنگسازی شود و مردم به فرهنگ استفاده از وکیل عادت کنند بعد این طرح اجرا شود.
** داشتن وکیل خانواده به کاهش پرونده ها کمک فراوانی می کند
علیزاده طباطبایی نیز اینگونه بیان می کند: داشتن وکیل خانواده یکی از ضروریات است و در قانون اساسی هم آمده که همه می توانند در دادگاه ها وکیل داشته باشند، کسانی که توان گرفتن وکیل ندارند دولت باید برای آنها وکیل بگیرد.
وی با بیان اینکه مردم با حقوق شان آشنا نیستند، می افزاید: مردم ما هم در ادارات و هم محیط بیرون از اداره با حقوق همدیگر و مردم آشنا نیستند و اگر این کار انجام شود و بویژه دولت کمک کند که وکیل خانواده شکل بگیرد، در دانستن حقوق شهروندی و کاهش پرونده ها کمک فراوانی می کند.
** تعداد پذیرش زیاد دانشجوی حقوق دلیل افزایش تعداد شرکت کننده ها
رییس اسکودا تعداد ظرفیت بیش از حد پذیرش دانشجو در رشته حقوق را معضل اصلی در این زمینه عنوان می کند و می گوید: تعداد شرکت کننده های آزمون وکالت در یک سال به خاطر پذیرش بیش از حد دانشجویان حقوق بالا است.
کشاورز اضافه می کند: به طور کلی دانشکده های حقوق کتاب محور هستند و نزدیک به یکصد دانشکده حقوق در سراسر کشور وجود دارد و بدون هیچ محاسبه و حساب کتابی مرتب فارغ التحصیلان حقوق به جامعه اضافه می شوند.
رییس اسکودا معتقد است که وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دستگاه های برنامه ریزی کلان کشور باید برای این موضوع فکری کنند و به اندازه نیاز کشور، فارغ التحصیل حقوق تربیت کنند.
کشاورز ادامه می دهد: وقتی بدون در نظر گرفتن نیازها دانشجو تربیت می شود، فارغ التحصیلان این رشته تحصیلی نیز به دنبال بازار کار می روند و در آزمون وکالت شرکت می کنند.
وی اظهار می دارد: این مورد هیچ ارتباطی به کانون ها ندارد و کانون ها بر مبنای کمیسیون ماده 1 قانون شرکت ها اخذ پروانه وکالت تعداد نیاز را تعیین می کند و کانون ها هم تعداد مورد نیازشان را جذب می کنند.
**مهم تر از علم و تجربه/ انگیزه را برای امر وکالت مهم می دانم
علیزاده طباطبایی اما با داشتن نظری کاملا مخالف می گوید: نه علم و نه تجربه هیچکدام در امر وکالت آنگونه که باید مهم باشد، نیست؛ چرا که تحصیلکرده حقوق تا انگیزه نداشته باشد، نمی تواند وکیل خوبی باشد.
وی با اشاره به سابقه تدریس خود در دانشگاه آزاد ادامه می دهد: 8 سال در دانشگاه آزاد تدریس می کردم و دانشجویان را به زندان اوین می بردم و به دانشجویان می گفتم همانند دانشجویان رشته پزشکی که باید یک دوره در بیمارستان بمانند، آنها هم یک دوره زندان را ببینند و متوجه شوند با چه افراد و چه سیستمی سر و کار دارند.
عضو هیات مدیره کانون وکلا اضافه می کند: این دانشجویان با این مراجعه تا حدی انگیزه پیدا کرده بودند که تقریبا 90 درصدشان با اینکه فارغ التحصیل دانشگاه آزاد بودند، ولی به خاطر همین انگیزه وکیل شدند.
به گفته علیزاده طباطبایی در رشته حقوق کسی که انگیزه داشته باشد، می تواند تجربه و علمش را با مراجعه به کتابخانه و مراجعی که در دسترس است به آسانی به دست بیاورد.
علیزاده در پاسخ به این سووال که آیا همه تحصیلکرده های حقوق الزاما باید وکیل شوند، می گوید: هیچ الزامی نیست که همه تحصیلکرده های رشته حقوق وکیل شوند اما همه آنها باید مرتبط با رشته تحصیلی خود اشتغال داشته باشند.
وی ادامه می دهد: آنها باید وکیل، قاضی، مشاور حقوقی، کارشناس حقوقی، کارشناس ثبت، دفتردار اسناد رسمی و یکی از این مشاغل باشند.
**مخالفت با حذف آزمون وکالت، تنگ نظری است
علیزاده در مورد علت مخالفت اسکودا با حذف آزمون وکالت، آن را بیشتر ناشی از تنگ نظری می داند و می گوید: این تنگ نظری بیبشتر در رقابت و مقابله با اصل 187 قانون اساسی است و من اساتید بنام حقوق را می شناسم که چندین دوره در آزمون وکالت رد شده اند.
به اعتقاد علیزاده این افراد کسانی هستند که کانون وکلا باید از آنها دعوت کند و جزو افتخارات کانون وکلا می توانند باشند، ولی به خاطر لج و لجبازی در آزمون کارآموزی رد شدند و اساتید بسیاری هم به خاطر همین حساسیت ها احتیاط کردند و در آزمون شرکت نکردند.
وی می گوید: هر کس از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شده صلاحیت گرفتن پرونده کارآموزی را دارد و اگر دوره کارآموزی را با موفقیت بگذارند، می تواند وکیل شود و این سخت گیری ها را بی مورد می دانم.
گزارش از لیلا اسماعیل نژاد
اجتمام(5)**9317**1436
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
13/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
استدلال موافقین و مخالفین گفتگوی حقوق بشری
استدلال موافقین و مخالفین گفتگوی حقوق بشری تهران - ایرنا - روزنامه رسالت روز یکشنبه در دومین روز متوالی سرمقاله خود را به چالش میان ایران و غرب در موضوع حقوق بشر اختصاص داد و زیر عنواناستدلال موافقین و مخالفان گفتگوی حقوق بشری نوشت آنچه که جنگ نرم دشمن نامیده می شود تلاش آنان براتقابل گسترده مخالفان و موافقان یک حزب راست افراطی در برلین
تقابل گسترده مخالفان و موافقان یک حزب راست افراطی در برلینمخالفان و موافقان حزب راست افراطی ناسیونال دموکرات آلمان روز گذشته با برگزاری تجمعی گسترده در برلین به رویارویی با یکدیگر پرداختند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری روماندی بنا بر اعلام منابع پلیس آلمان هزچهره های موافق و مخالف دفن «ریچارد فرای»
چهره های موافق و مخالف دفن ریچارد فرای وصیت یک شرق شناس که خود را ایران دوست معرفی می کرد دو هفته ای است که موضوع حاشیه ساز رسانه های داخلی بدل گشته است خبر آنلاین وصیت یک شرق شناس که خود را ایران دوست معرفی می کرد دو هفته ای است که موضوع حاشیه ساز رسانه های داخلی بدل گشته اسحسین کمالی: آیا در یک جامعه مدنی حق داریم مخالفان را به زندان ببریم؟
پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۴ دبیرکل حزب اسلامی کار اظهار کرد اصلاحات به جامعه بهتر و آینده نگاه و فکر میکند و آیا این بهتر بودن و بهتر خواستن میتواند یک جرم تلقی شود به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حسین کمالی که در ششمین نشست شاخه دانشجویی حزب اسلارئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین خبر داد درخشش دانشجویان علوم پزشکی قزوین در آزمونهای جامع
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین خبر داددرخشش دانشجویان علوم پزشکی قزوین در آزمونهای جامعرئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان قزوین از درخشش دانشجویان رشته پزشکی این دانشگاه در آزمونهای جامع خبر داد علیاکبر زینالو امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کریچارد فرای از نگاه مخالفان و موافقانش
ریچارد فرای از نگاه مخالفان و موافقانش چند رسانهای > فیلم - دفن فرای ایران شناس آمریکایی در اصفهان در یک ماه گذشته به موضوعی مناقشه برانگیز تبدیل شد گروه چند رسانه ای خبرآنلاین در این ویدئو نگاهی به استنادات مخالفان و موافقان شخصیت فرای انداخته است لطفا منتظر بمانآیتالله مهدویکنی با حزبی شدن جامعه روحانیت مخالف است/ فعالیت مذهبی جامعه مدرسین حزبی نیست
آیتالله مهدویکنی با حزبی شدن جامعه روحانیت مخالف است فعالیت مذهبی جامعه مدرسین حزبی نیست عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به افزایش تحرک اصلاحطلبان برای فشار به جامعه روحانیت جهت اخذ مجوز گفت ما این مسئله را در جلسات جامعه پیگیری میکنیم به گزارش نامه نیوز پس از اعلام نظراستدلال موافقين و مخالفين گفتگوي حقوق بشري
۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ۱۰ ۱ق ظ رسالت استدلال موافقين و مخالفين گفتگوي حقوق بشري به گزارش خبرگزاري موج رسالت نوشت مديريت تصويري که از يک فرد جريان سياسي و يا يک کشور در اذهان پديد مي آيد از اهميت بسياري برخوردار است آنچه که جنگ نرم دشمن ناميده مي شود تلاش آنان براي ايجاد تصويري نرئیس شورای شهر گرگان: با رواج شهرفروشی مخالفم / باید براساس طرح جامع حرکت کنیم
رئیس شورای شهر گرگان با رواج شهرفروشی مخالفم باید براساس طرح جامع حرکت کنیمرئیس شورای اسلامی شهر گرگان در خصوص کسانی که شغلشان ساخت و ساز نیست و به دلیل داشتن سرمایه وارد این حوزه میشوند گفت از اینکه شهرفروشی رواج پیدا کند مخالفم و باید براساس طرح جامع حرکت کنیم به گزارش خبمدیرکل کمیته امداد گلستان: اسلام مخالف حضور زنان در اجتماع نیست/ تک فرزندی معضل جامعه امروز
مدیرکل کمیته امداد گلستان اسلام مخالف حضور زنان در اجتماع نیست تک فرزندی معضل جامعه امروزمدیرکل کمیته امداد گلستان گفت اسلام مخالف حضور زنان در اجتماع نیست به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان ابراهیم باغبانی امشب در جمع زنان امدادگر استان گلستان اظهار داشت در جامعه فعلی با نهادیکاراکاس؛ صحنه تظاهرات موافقان و مخالفان مادورو
کاراکاس صحنه تظاهرات موافقان و مخالفان مادورو تهران- ایرنا- کاراکاس عصر یکشنبه صحنه رویارویی نیروهای پلیس و معترضان همچنین تظاهرات موافقان و مخالفان نیکلاس مادورو رییس جمهوری این کشور بود به گزارش شبکه اطلاع رسانی انگلیسی بی بی سی در این تظاهرات نیروهای پلیس ضد شورش در منطقهآیا در یک جامعه مدنی حق داریم مخالفان را به زندان ببریم؟
آیا در یک جامعه مدنی حق داریم مخالفان را به زندان ببریم دبیرکل حزب اسلامی کار اظهار کرد اصلاحات به جامعه بهتر و آینده نگاه و فکر میکند و آیا این بهتر بودن و بهتر خواستن میتواند یک جرم تلقی شود آفتاب حسین کمالی که در ششمین نشست شاخه دانشجویی حزب اسلامی کار سخن میگفت اظهارزمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۹ دانشگاه علامه طباطبایی زمان برگزاری امتحان جامع دوره های دکتری را اعلام کرد به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا دانشگاه علامه طباطبایی در اطلاعیهای اعلام کرد امتحان جامع تمامی دانشجویانی که تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده و میانگین کلواکنش جامعتین به مصوبات کمیسیون ماده ۱۰ احزاب آیتالله مهدویکنی با حزبی شدن جامعه روحانیت مخالف است/ فعالیت م
واکنش جامعتین به مصوبات کمیسیون ماده ۱۰ احزابآیتالله مهدویکنی با حزبی شدن جامعه روحانیت مخالف است فعالیت مذهبی جامعه مدرسین حزبی نیستعضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به افزایش تحرک اصلاحطلبان برای فشار به جامعه روحانیت جهت اخذ مجوز گفت ما این مسئله را در جلسات جامعه پیگیریوزیر خارجه فرانسه: جامعه بین الملل با تجزیه اوکراین مخالف است
وزیر خارجه فرانسه جامعه بین الملل با تجزیه اوکراین مخالف است تهران- ایرنا- لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه با اشاره به طرح مساله فدرالی شدن اوکراین گفت این امر قطعا به معنای فروپاشی نیست ولی جامعه بین الملل و بویژه فرانسه با هرگونه فدرالی شدن که به تجزیه اوکراین منجر شودمخالفت و موافقت معقول با توافقنامه ژنو،قدرت چانهزنی دیپلماتها را بالا میبرد
جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۰ یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مناظره درباره توافقنامه هستهای ایران و 1 5 میتواند به بسیاری از ابهامات در این باره پاسخ دهد در عین حال گفت که مخالفت یا موافقت معقول نسبت به این امر میتواند قدرت چانهزنی دیپوزیر خارجه فرانسه: جامعه بینالملل با تجزیه اوکراین مخالف است
وزیر خارجه فرانسه جامعه بینالملل با تجزیه اوکراین مخالف است لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه با اشاره به طرح مساله فدرالی شدن اوکراین گفت این امر قطعا به معنای فروپاشی نیست ولی جامعه بین الملل و بویژه فرانسه با هرگونه فدرالی شدن که به تجزیه اوکراین منجر شود مخالف است به-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها