تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871123642




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرکل صنعت خراسان شمالی: ادارات به تولیدات داخل استان اعتماد ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیرکل صنعت خراسان شمالی: ادارات به تولیدات داخل استان اعتماد ندارند بجنورد - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: دستگاه های دولتی این استان، نیازمندی های خود را از واحدهای تولیدی و صنعتی داخل استان خریداری نمی کنند.


ˈیحیی نیکدلˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: بیشتر دستگاه های اجرایی استان کالاها و ملزومات خود را، با وجودی که نمونه آن در استان تولید می شود، از دیگر استان ها خریداری می کنند.
وی اضافه کرد: این در حالی است که مشابه کالاهایی که آنها از استان های دیگر خریداری می کنند، در واحدهای صنعتی خراسان شمالی تولید می شود که حتی قیمتی مناسب تر از دیگر استان ها دارد.
وی افزود: برخی از دستگاه های اجرایی برای اینکه بهانه ای برای خرید نکردن از واحدهای تولیدی استان داشته باشند، در قراردادها نام تجاری کالا را قید می کنند و به این بهانه به سینه تولیدات استان دست رد می زنند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی احتمال وجود برخی زد و بندها بین دستگاه های اجرایی با واحدهای تولیدی و صنعتی استان های دیگر در خصوص خرید کالاهای مشابه تویلد شده در استان را رد نکرد.
نیکدل افزود: براساس دستور استاندار، دستگاه های اجرایی استان موظفند تا اولویت خرید نیازمندی های خود را به تولیدات داخل استانی بدهند و در صورت عدم وجود آن در استان، آن را از سایر استان ها تامین کنند.
این مسوول اقتصادی خراسان شمالی مهمترین مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی استان را نقدینگی و کمبود منابع مالی بانک ها دانست و گفت: بالا بودن نرخ سود بانکی از یکسو و محدودیت منابع داخلی بانک های دولتی استان از سوی دیگر موجب شده تا مشکلات مالی واحدهای صنعتی همچنان پابرجا باشد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: استاندار خراسان شمالی رایزنی را با بانک مرکزی برای دریافت یارانه دولتی برای حمایت از واحدهای صنعتی استان را در برنامه کاری خود قرار داده است.
نیکدل گفت: در صورت تحقق این امر، بخشی از سود تسهیلات بانکی این واحدها از محل یارانه دولتی تامین می شود.
به گفته وی برای افزایش منابع بانک های دولتی استان نیز راهکارهایی از جمله بازگشایی حساب مالی واحدهای بزرگ صنعتی در مرکز استان ارایه شده است.
وی در مورد وضعیت استمهال تسهیلات بانکی واحدهای تولیدی و صنعتی مشکل دار استان خراسان شمالی گفت: در صورت استمهال تسهیلات، نرخ سود بانکی با نرخ روز از تولیدکنندگان دریافت می شود و همین موجب عدم استقبال کارآفرینان از این کار شد.
در استان خراسان شمالی 410 واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری 12 هزار میلیارد ریال ایجاد شده که 375 واحد صنعتی در حال فعالیت بوده و مابقی به دلیل برخی مشکلات در تعطیلی به سر می برند. ک/3
2712/626
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




13/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن