تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):براستى كه حق را دولتى است و باطل را دولتى، و هر يك از اين دو، در دولت ديگرى ذليل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830355019




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مالزی و تایلند جهنم مسلمانان روهینگیا


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مالزی و تایلند جهنم مسلمانان روهینگیا کوالالامپور - ایرنا - مسلمانان میانماری که برای نجات جان خود چاره ای جز مهاجرت ندارند با سفر به تایلند و مالزی با چالش هایی متعددی روبرو شده اند که این کشورها را نیز به جهنمی برای آنها تبدیل کرده است.


به گزارش ایرنا، مسلمان میانماری استان ˈراخینˈ در غرب میانمار که به عنوان مسلمانان روهینگیا شناخته می شوند از سال 2012 مورد حمله بوداییان افراطی این کشور قرار گرفتند.
بوداییان افراطی استان راخین با به آتش کشیدن حدود پنج هزار خانه مسلمانان روهنیگیا ده ها هزار نفر از آن ها را آواره کردند. بسیاری از این مسلمانان در آتش سوختند و برخی نیز هنگام فرار از آتش گرفتار رفتار وحشیانه بوداییان افراطی شدند که با چوب، چماق و سنگ به زندگی آنها پایان دادند.
گزارش های مختلف نشان می دهد دست کم 650 نفر از مسلمانان روهینگیا در حملات بوداییان جان خود را از دست دادند.
سکوت دولت میانمار در قبال رفتار بوداییان باعث تشدید اوضاع در این استان شد تا جایی که نظامیان نیز در کشتار مسلمانان دخیل شدند و امکان ادامه زندگی را برای مسلمانان استان راخین که دولت حق شهروندی آنها را به رسمیت نمی شناسد غیرممکن کردند.
شرایط نامساعد ادامه زندگی باعث شد مسلمانان با پرداخت مبلغی بین 500 تا یکهزار و 500 دلار از طریق خشکی و دریا راهی کشورهای اطراف از جمله مالزی و تایلند شوند با این امید که حداقل جان خود را نجات داده و در شرایط مناسب تری زنده بمانند.
چالش های مسلمانان میانماری برای عزیمت به این کشورها از همان نخستین قدم های سفر آغاز می شود. سوداگران انسان به بهای بین 500 تا یکهزار و 500 دلار راضی به جابجایی این افراد نبودند و خواستار دریافت پول بیشتری از این مسلمانان شدند.
این سوداگران، ظلم و ستم بوداییان افراطی را در قبال این مسلمانان ناچیز می دانستند و خود نیز با به اسارت گرفتن این مسلمانان، از اقوام و خویشان و یا خانواده آنان باج خواهی می کردند.
سوء استفاده از مهاجران میانماری تا آن جا پیش رفت که روزجمعه روزنامه تایلندی ˈملتˈ در خبری به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که این مقامات از رییس جمهوری آمریکا درخواست کرده اند کشورهایی از جمله تایلند و سایر کشورهای جنوب شرق آسیا که اقدام جدی جهت مقابله با قاچاق انسان انجام نداده اند را تحت فشار قرار دهد.
در این گزارش مقامات تایلند به فروش مسلمانان میانماری به قاچاقچیان انسان متهم شده اند.
مقامات آمریکایی اعلام کرده اند در صورتی که تایلند و مالزی اقدامات سازنده ای برای مقابله با قاچاق انسان و مهاجران میانماری انجام ندهد رتبه آنها در گزارش سالانه قاچاق انسان تنزیل خوهد یافت.
وزارت خارجه آمریکا هر سال درباره قاچاق انسان گزارشی تهیه می کند و در آن کشورهای دنیا را بر اساس عملکرد دولت ها در زمینه قانون گذاری، مبارزه، حمایت از قربانیان و مجازات متخلفان طبقه بندی می کند.
در سطح اول این رده بندی کشورهایی قرار می گیرند که تلاش قابل توجهی برای مبارزه با قاچاق انسان انجام می دهند. در سطح دوم دولت هایی هستند که حداقل استاندارد را رعایت می کنند و در سطح سوم کشورهایی هستند که این موضوع را تقریبا نادیده می گیرند.
کشورهایی که در سطح سوم این گزارش قرار می گیرند ممکن است با محدودیت های مختلفی از جمله تحریم های فرهنگی و آموزشی و پرداخت نشدن وام های بانک جهانی مواجه شوند.
به اسارت گرفتن مسلمانان میانماری و پرداخت رشوه برای آزادی آنها در برخی رسانه ها نیز انعکاس داشته است. اسرایی که خانواده و یا اقوم و خویشان آنها قادر به پرداخت مبلغ درخواستی نیستند و به این دلیل به سندیکاهای مختلف فروخته می شوند.
مالزی و تایلند در حال حاضر در رتبه دوم گزارش مقابله با قاچاق انسان قرار دارند که انجام ندادن اقدامی برای مقابله با پدیده قاچاق انسان می تواند باعث تنزیل جایگاه این دو کشور شود.
آساق**د.م**1611
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




13/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن