واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۲۱:۱۶ب.ظ)
فرازمي مطرح کرد: ترويج فرهنگ مطالعه نيازمند تعامل و همکاري همه دستگاه هاي فرهنگي است سرپرست اداره کل کتابخانه هاي عمومي لرستان گفت:ترويج فرهنگ مطالعه نيازمند تعامل و همکاري همه دستگاه هاي فرهنگي است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل ازروابط عمومي اداره کل کتابخانه هاي عمومي لرستان، امير فرزامي سرپرست اداره کل کتابخانه هاي عمومي لرستان با يوسفوند معاون پرورشي اداره کل آموزش و پرورش لرستان، ديدار و پيرامون ارتقاء سطح کمي و کيفي کتابخانه هاي مدارس به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در اين ديدار که در محل اداره کل کتابخانه هاي عمومي لرستان صورت گرفت دو طرف بر لزوم همکاري هاي مشترک براي توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخواني در جامعه تاکيد نمودند.
در اين ديدار مهندس امير فرزامي، به اهميت فرهنگ مطالعه و نقشي که آموزش و پرورش در اين راستا مي تواند داشته باشد اشاره نمود و گفت: فرهنگ اساسي ترين برگ هويت يک جامعه محسوب مي شود و يکي از راههاي مهم توسعه فرهنگ اهميت دادن به مسأله کتاب و کتابخواني و ترويج مطالعه است.
وي با بيان اينکه کتاب بهترين وسيله انتقال ميراث فرهنگي و ارزش هاي ديني و تاريخي يک جامعه است افزود:براي ارج نهادن به کتاب و عادت به امر مطالعه خانواده اولين بنيان و تاثيرگذارترين آن به شمار مي رود.
ويدرادامه عنوان کرد: آموزش و پرورش دومين نهادي است که مي تواند با برنامه ريزي هدفمند خود به نيازهاي روحي دانش آموزان پاسخ دهد و انگيزه مطالعه ، شناخت فضائل اخلاقي، فکر کردن و لذت خواندن را براي دانش آموزان فراهم کند و نسلي دين دار، با اخلاق و دانشمند تربيت کند.
وي افزود: در کنار اين دو نهاد مهم کتابخانه هاي عمومي وجود دارند که با فراهم نمودن بستر هاي مناسب براي مطالعه و ارائه خدمات کتابخانه اي سعي در ارتقاء فرهنگ مطالعه و به تبع آن فرهنگ عمومي جامعه دارد. با اين توصيف ها اداره کل کتابخانه هاي لرستان وظيفه خود مي داند تا براي رسيدن به اهداف فرهنگي والاي نظام مقدس جمهموري اسلام ايران در راستاي ترويج فرهنگ مطالعه همکاري هاي لازم را با تمام دستگاههاي فرهنگي تاثير گذار از جمله آموزش و پرورش به عمل آورد.
يوسفوند معاون پرورشي اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان، به نقش و اهميت کتاب در آموزش و پرورش اشاره داشت و گفت: در تمام سطوح تربيتي جامعه به طور اعم و در نظام آموزش و پرورش به طور شاخص و برجسته اي کتاب اصلي ترين ابزار انتقال معلومات است. هدف آموزش و پرورش آن است که نوجوانان را به سمت مطالعه گرايش دهد تا راه و رسم زندگي را با کمک توانايي فکري پيدا نمايند.
وي افزود: لازم است دانش آموزان نگرش مثبتي به مطالعه غير درسي داشته باشند زيرا بر اين باوريم مطالعه غير درسي باعث پيشرفت تحصيلي دانش آموزان مي شود زيرا سطح تفکر آن ها را بالا مي برد و ذهنشان را پويا تر و خلاق تر مي کند، در چنين صورتي علاوه بر اينکه امکان يادگيري درس ها برايشان بهتر فراهم مي شود، سطح دانش و آگاهي و جهان بيني شان نيز توسعه مي يابد. بنابراين اداره کل آموزش و پرورش لرستان هم راستا با نظام آموزش و پرورش کشور اقدام به راه اندازي کتابخانه هاي مختلف مستقل، کلاسي و مشارکتي در سطح مدارس نموده است که با استقبال خوب دانش آموزان روبرو شده است.
يوسفوند، به تعداد 910 کتابخانه هاي مستقل دبيرستاني ، 3100 کتابخانه هاي کلاسي براي مقاطع ابتدايي و 3500 کتابخانه مشترک با حدود يک ميليون جلد کتاب اشاره کرد و ياد آور شد استان لرستان از نظر تعداد سرانه کتاب با 5 جلد براي هر نفر جز 10 استان برتر کشور است.
وي در ادامه بر تعامل بيشتر بين اداره کل کتابخانه هاي عمومي لرستان و اداره کل آموزش و پرورش لرستان تاکيد داشت و خواستار همکاري هاي لازم در جهت ارتقاء سطح فرهنگ مطالعه در بين دانش آموزان شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]