تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870032356




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو شورای عالی کار: ایران، بیشترین نیروی کار جوان را دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عضو شورای عالی کار: ایران، بیشترین نیروی کار جوان را دارد اصفهان - ایرنا - عضو شورای عالی کار و عضو کانون شورای اسلامی کارگری استان اصفهان گفت: این کشور در مقایسه با سایر کشورها دارای بیشترین نیروی کار جوان است.


به گزارش ایرنا، « احمدرضا معینی » روز پنجشنبه در مراسم روز جهانی کارگر افزود: کشورمان 10 میلیون دانشجو و فارغ التحصیل دارد که با ورود این قشر به بازار کار می توان شاهد تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد بود.
وی خواستار فرهنگ سازی در حوزه اقتصاد شد و گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی با فرهنگ سازی امکانپذیر است.
معینی خواستار توجه نمایندگان مجلس به ماده 20 برنامه پنج ساله پنچم توسعه کشور مبنی بر کار شایسته شد و گفت: کارگر باید بر اساس ماده 73 این قانون، حق اعتراض صنفی داشته باشد.
وی در خصوص قراردادهای موقت کار گفت: این قراردادها موجب عدم امنیت شغلی کارگران شده است.
معینی از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و مجلس شورای اسلامی خواستار اجرای تبصره دو ماده هفت قانون کار و ساماندهی قردادهای موقت کار شد و گفت: با قراردادهای سفید امضا، برخورد جدی شود.
وی به ایجاد اتاق مشاوره کارگری در استان اصفهان توسط این کانون اشاره کرد و افزود: استان اصفهان در ایجاد این اتاق نسبت به سایر استان ها پیشتاز است.
عضو شورای عالی کار با بیان اینکه کارگران آمریکایی در اول ماه مه سال 1886 میلادی در اعتراض به پایین بودن میزان دستمزد، سختی شرایط کار و افزایش ساعت های کاری دست به اعتصاب زدند، افزود: این اعتصاب چهار روزه کارگران با دخالت پلیس به خاک و خون کشیده شد .
معینی با بیان اینکه این اعتراض به نقطه عطفی برای احقاق حق تمام کارگران ستمدیده در سراسر جهان تبدیل شد، اظهار کرد: دومین گنگره بین المللی کارگران پاریس در سال 1889 میلادی، روز اول ماه مه میلادی را به عنوان روز جهانی همبستگی کارگر نامگذاری کرد.
وی اضافه کرد: کارگران از شریف ترین انسان های اجتماع هستند و مسوولان باید مشکلات این قشر را برطرف کنند.
معینی به بوسه پیامبر گرامی اسلام بر دست کارگر ان اشاره کرد و گفت: این امر نشاندهنده ارج و شان کارگر در جامعه اسلامی است.
*** وضعیت درمان کارگران بسیار بد است
عضو کانون عالی بازنشتگان کارگری کشور نیز گفت: در حال حاضر وضعیت درمان کارگران بسیار بد است و در اینخصوص مسوولان باید چاره اندیشی کنند.
« فتح الله شاه زمانی » افزود: افزایش رو به رشد بیمه شدگان و عدم تعادل عرضه درمان مطلوب در درمانگاه ها و بیمارستان های ملکی سازمان تامین اجتماعی موجب نگرانی، تشویش بیماران، بیمه شدگان همچنین تحمیل هزینه های گزاف به آنها شده است.
وی خواستار توسعه کمی و کیفی مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی منطبق با نیازهای بیمه شدگان شد و گفت: زمزمه هایی مبنی بر ادغام درمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گوش می رسد.
شاه زمانی مخالفت صریح و قاطع کارگران با پیشنهاد ادغام درمان تامین اجتماعی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را اعلام کرد و گفت: سازمان تامین اجتماعی باید در تمام بخش های بیمه ای و درمانی از استقلال برخوردار باشد.
وی خواستار مراجعه کارگران و خانواده آنها به بیمه تکمیلی دی برای دریافت مطالباتشان شد و گفت: مستمری بگیران و بازنشتگان نیازمند، می توانند از وام دو میلیون تومانی بانک رفاه کارگران برخوردار شوند.
شاه زمانی بااشاره به مصوبه همسان سازی حقوق بازنشستگان در دولت گذشته، خواستار عمل به این تعهدات شد.
*** کارگران قلب تپنده جامعه انسانی هستند
مدیر اجرایی خانه کارگر استان اصفهان نیز گفت: کارگران قلب تپنده جامعه هستند و حیات یک ملت مرهون این قشر است.
« ابراهیم فتحیان » افزود: چرخ های عظیم صنعت کشور مرهون زحمات کارگران است.
وی با بیان اینکه در روز کارگر باید مسوولان کشور پاسخگوی دغدغه های این قشر باشند، ادامه داد: روز کارگر، روز شنیدن مشکلات و دغدغه های کارگران است.
فتحیان در ادامه از عدم حضور مسوولان استان اصفهان در این مراسم انتقاد کرد و گفت: مسوولان همیشه در این مراسم عوام فریبی می کنند و قول هایی می دهند که عملیاتی نمی شود.
وی به نقش سازنده کارگران در انتخابات اشاره کرد و گفت: کارگران در هر انتخاباتی حضور چشم گیر دارند اما نمایندگان آنها در مجلس به خواسته های آنها رسیدگی نمی کنند.
فتحیان، عدم امنیت شغلی، سوء استفاده در قراردادهای موقت کار و نداشتن بیمه و بالا بودن هزینه درمان را از جمله مهمترین مشکلات قشر کارگری بیان کرد و افزود: یکی از مشکلات کارگران وجود کارفرما نماها است که حتی یک صفحه از قانون کار را مطالعه نکردند.
وی اضافه کرد: امروزه شرایط معیشتی کارگران بسیار نامطلوب است و این امر سبب شده تا فرزندان آنها از کار پدر خود احساس شرمندگی کنند.
*** استان اصفهان دارای بیش از شش هزار شهید کارگر است
عضو انجمن صنفی کارگران نیز گفت: استان اصفهان بیش از شش هزار شهید کارگر تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
« علی یزدانی » بر لزوم حل مشکلات کارگران به ویژه اصلاح مقررات کار و تامین اجتماعی، حمایت واقعی از تولید کننده، تامین امنیت شغلی، معیشت و آزادی کارگران تاکید کرد.
وی خواستار تعلق گرفتن سبد کالا به تمام کارگران این مرز بوم در واحدهای صنعتی بزرگ و کوچک شد و گفت: در بخش سهام عدالت کارگران بی عدالتی شده است.
یازدهم اردیبهشت ماه در تقویم به عنوان روز جهانی کار و کارگر نامگذاری شده است.
پ/7137/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن