تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816196367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کوهکن:نشست های فعلی اصولگرایان ربطی به انتخابات ندارد/زمان حزب فراگیر الان نیست


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کوهکن:نشست های فعلی اصولگرایان ربطی به انتخابات ندارد/زمان حزب فراگیر الان نیست
نائب رئیس جبهه پیروان خط امام ورهبری معتقد است گروه های اصولگرا به ضرورت وحدت برای انتخابات آتی رسیده اند، اما در باره ساز وکار این وحدت هنوز طرحی تهیه نشده است.
آفتاب:  محسن کوهکن برگزاری نشست های اصولگرایان با محوریت حجت الاسلام تقوی را فارغ از تلاش های اصولگرایان برای انتخابات می خواند و می گوید که ایده تشکیل حزب فراگیر و واحد هم در شرایط کنونی برای اصولگرایان موثر نخواهد بود چرا که فضا برای آن آماده نیست. گفت وگوی کوتاه خبرآنلاین با این عضو جبهه پیروان درباره فعالیت های این روزهای اصولگرایان به شرح زیر است:

***

آقای کوهکن! بعد از انتخابات نشست های با محوریت حجت الاسلام تقوی در میان اصولگرایان شکل گرفته است. چقدر این نشست های توانسته در نزدیک کردن اصولگرایان برای انتخابات آینده موثر باشد؟

 این نشست هایی که جناب حاج آقای تقوی دنبال می کنند، ربطی به انتخابات ندارد؛ چون  من در این نشست ها خدمت آقایان می رسم می بینم که در هیچ یک از این نشست ها بحثی درباره انتخابات نشده است.به این لحاظ عرض می کنم این جلسات برای انتخابات تشکیل نشده است.

یعنی دستور کار این جلسات آسیب شناسی اصولگرایی است؟

 معمولا پس از هر انتخاباتی  بین همه گروه های سیاسی، واگرای هایی رخ می دهد؛ طبیعی است که افرادی که  احساس مسئولیت می کنند، تلاش کنند این واگرایی ها را خنثی و به همگرایی تبدیل کنند. دقیقا فلسفه وجودی جلسه ای که جناب حاج آقای تقوی دنبال می کنند این است که  یک همگرایی بین  سلیقه های مختلف اصولگرایی به وجود بیاید.فلذا جناب تقوی نه دنبال تشکیل حزب هستند و نه تشکیل یک گروه خاص. 

بالاترین دلیل برای این حرف  هم این است که  در این جلسات تلاش برای همگرایی و تالیف قلوب است. نقطه نظرات شنیده شود. تاکید می کنم این جلسه برای انتخابات تشکیل نشده،  بلکه به دنبال حل برخی از واگرای هایی است که بعد از انتخابات  ریاست جمهوری در میان اصولگرایان به وجود آمده است

اما ظاهرا این نشست ها، به این هدف هم نرسیده است چون برخی مجموعه ها مثل طیف پایداری و رهپویان در این نشست ها حضور نیافتند؟

حاج آقای تقوی از همه دعوت کرده و با همه هم صحبت کردند. همین الان هم می گویند از حضور  همه سلیقه ها استقبال می کنند. اینکه برادر یا جریانی صلاح ببیند شرکت نکند، مربوط به تشخیص خودشان است. اما می توانم عرض کنم برادرانی  را می شناسم که در جبهه اصولگرایی موثر هم هستند، و همرایی لازم را نیز با حاج آقای تقوی دارند، اما  صلاح دیدند که در جلسه شرکت نکنند. ولی هم این جلسه را تائید کردند و هم اینکه همراهی دارند.این دوستانی هم که اسم بردید، آن میزان که بنده اطلاع دارم، دعوت شدند ولی تا این تاریخ شرکت نکردند.

بعد از انتخابات ریاست جمهوری پالس هایی که سخن از وحدت بود، شنیده شد. بعد از تشکیل دولت و برخی انتقادها از سوی  جبهه پایداری در مجلس دیگر سخنی از وحدت اصولگرایان شنیده نمی شود، به نظرتان ساز و کارهایی که در مجلس هفتم، هشتم و نهم اصولگرایان را به  لیست های واحد رساند، در سال 94 هم موثر خواهد بود  یا اینکه تکثر امروز اصولگرایی اقتضائات دیگری دارد؟

ببینید. معمولا سازو کارهای ایجاد همگرایی یک ساز و کارهای شناخته شده ای است و  جز مجهولات نیست که کسی بخواهد  آن را کشف کند. یک راه برای این اتفاق  تشکیل حزب واحد است که بعد از انتخابات هم بحث هایی درباره آن شکل گرفت.

فکر می کنید  این راهکار به کار امروز اصولگرایان می آید؟

راه وحدت این نیست.البته حزب واحد ضمانت اجرایی قوی تری نسبت به دیگر شیوه ها دارد، منتها زمانش الان نیست.یک راه دیگر این است که مجموعه سلیقه های مختلف اصولگرایی ، افراد شاخصی را که در آن سلیقه کاریزما یا نیمه کاریزما هستند را انتخاب کنند. ضرورتی هم ندارد اگر کسی برای مجموعه ای شخصیتی کاریزما بود، این حتما برای سلیقه سیاسی دیگر هم همین کاریزما را داشته باشد. بعد از این انتخاب ها گروه ها نهایتا با هم بنشیند و ساز و کار همگرایی و  اتحاد را احصا بکنند و بدان عمل کنند.این شیوه متکی به تعهد اخلاقی است که ممکن است از نظر ضمانت اجرایی قوی نباشد.یک راه سوم هم باقی می ماند که در گذشته هم بیشتر استفاده می شده است . آن هم بهره گیری از نظرات بزرگانی از علما و روحانیون است که به همه سلیقه های اصولگرایی محبت دارند.

 یعنی بازگشت به همان شیوه قدیمی ریش سفیدی؟

برخی اشتباه برداشت می کنند. تا می گوئیم  روحانیت  یعنی آنها تصمیم گیر باشند؟ نه، کسی چنین حرفی را نمی زند.روحانیت  معمولا از واگرایی نگران است و رهنمودهایی که می دهند بیشتر در جهت رفع این مساله است. تاکنون هم جامعتین  تصمیم گیری در این زمینه افراد را به خود اصولگرایان واگذار کردند. این راه سوم است و شما برای اتحاد باید یکی از سه راه را بروند.

فکر می کنید در شرایط حاضر از میان این سه شیوه کدام موثرتر است؟

من فکر می کنم اصولگرایان در شرایطی نیستند که به سمت حزب واحد بروند یا مجموعه های اصولگرا،نمایندگانی را معرفی کنند . همین بزرگانی که سابقه در انقلاب و امتحان خودشان را هم قبل و بعد از انقلاب پس دادند و سفارش های  حضرت امام خمینی(ره) را درباره جامعه مدرسین داریم، این مجموعه ها می توانند  رهنمود بدهند که سلایق مختلف به سمت اتحاد حرکت کنند.پیش بینی ام  این است که از نظر محتوا ، اتفاق سوم  رخ  در آینده خواهد افتاد، اما از نظر شکل  مشخصا لازم نیست وحدت اصولگرایی در قالب 5+6 ، 7+8  یا... باشند. می شود با  مشورت و گفت وگو با بزرگان، در یک گفتمان بین سلیقه ای ، در مورد راهکارها توافق کرد.

 با توجه به مسئولیت شما در جبهه پیروان خط امام و رهبری می خواهم بدانم سخنانی که از سوی طیف های مختلف اصولگرایی درباره اتحاد گفته می شود بیشتر زبانی است یا اینکه واقع  این گروه ها به ضرورت وحدت برای انتخابات آینده رسیده اند؟

این راباید در آینده ببینیم. اما از نظر گفت و گو ، حداقل من نشنیده ام که کسی  طرفدار تک روی باشد. حتی اصولگرایانی که در انتخابات گذشته تک روی کردند، به این رسیدند که آهنگ حرکت اصولگرایان باید هماهنگی و همگرایی باشد. اینکه این اعتقاد چقدر عملی شود مربوط به رفتاری می شود که در آینده از مجموعه ها سر خواهد زد.




تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن