محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832934368
گزارش نشست سالانه صندوق بين المللي پول و بانک جهاني
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ فروردين ۱۳۹۳ (۹:۳۶ق.ظ)
گزارش نشست سالانه صندوق بين المللي پول و بانک جهاني گروه بين الملل
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، اگرچه اقتصاد جهاني گام هاي مناسبي در جهت بهبود و رشد اقتصادي برداشته و بحران بينالمللي در حال بهبود است، با اين حال کشورها نگراني خود را در مورد ضعف قدرت وام دهي بانک ها و کسري بودجه شديد برخي از کشورهاي توسعه يافته ابراز مينمايند. به علاوه رشد اقتصادي در کشورهاي مختلف جهان يکسان نبوده و موتور اصلي رشد اقتصادي دنيا به طور قابل ملاحظهاي در رشد اقتصادي کشورهاي در حال توسعه متبلور شده است و اين رشد براي کشورهاي توسعه يافته با حد مطلوب خود فاصله دارد. وفور سرمايه کوتاه مدت در کشورهاي در حال توسعه را که ناشي از جذابيت رشد اقتصادي است، عاملي مي توان دانست که ممکن است به فشارهاي تورمي و ايجاد حباب هاي قيمتي در برخي از اين کشورها منجر شود. ضمنا" بايد ترتيبي اتخاذ شود تا حداقل 7 درصد سهام صندوق بينالمللي پول و 3 درصد سهام بانک جهاني از محل کاهش سهميه کشورهاي توسعه يافته به کشورهاي در حال توسعه تعلق گيرد مشروط بر آنکه سهم فعلي هيچکدام از اين کشورها تضعيف نشود و همچنين در فرمول سهميهبندي کشورها و حق رأي، توليد ناخالص داخلي بر اساس قدرت برابري خريد مورد توجه قرار گيرد.
سياستهاي وام دهي و اعطاي کمک هاي فني و مشاورهاي اين نهادها بايد بر اساس معيارهاي اقتصادي و فارغ از جانبداريهاي سياسي باشدو کشورهاي توسعه يافته لازم است از سياست هاي حمايتگرانه که شامل اعمال محدوديت تجاري به بهانههاي گوناگون ميشود، در تمامي ابعاد آن، از جمله سرمايه گذاري، تأمين مالي خارجي و خدمات نيروي کار پرهيز کنند.
صندوق بين المللي پول نيز لازم است به گونه بيطرفانه و يکسان نقش نظارتي خود را بر تمامي کشورها افزايش دهد به طوريکه از بروز بحران بينالمللي و سرايت مشکلات اقتصادي کشورهاي توسعه يافته به کشورهاي در حال توسعه جلوگيري نمايد.
مبارزه با پول شويي و عدم تأمين مالي تروريسم هم از نکات بسيار مهمي است که بايد در جامعه بين المللي مدنظر قرار گيرد. ايران از دير باز تلاش هاي جدي در مسير مبارزه با پولشويي داشته و اين تلاشها در مبارزه با مواد مخدر تبلور يافته و در اين مسير هزينههاي زيادي متحمل شده است. ضمن آنکه مباني مذهبي ما نيز کاملا" در مقابل اين مشکل که بستري براي پولشويي است، قرار داشته و با آن مغاير دارد.
با وجود گذشت چهار سال از بازنگري صندوق بين المللي پول در سهميه بندي و نظارت، به نظر مي رسد اين صندوق هنوز به اجراي اصلاحات بيشتري دارد.
مقامات مالي شرکت کننده در نشست صندوق بين المللي پول معتقدند با وجود اعمال سياست هاي مالي و نظارتي اين سازمان بين المللي وام دهنده با مشکلات بزرگي رو به روست.
بسياري از 188 نفر از اعضاي صندوق بين المللي پول پس از پايان نشست اخير اين صندوق در واشنگتن با توجه به مخالفت آمريکا براي اعمال اصلاحات بيشتر، کاخ سفيد را مسوول بسياري از مشکلات دست و پا گير مالي و نظارتي آي.ام.اف توصيف کردند.
به گزارش خبرگزاري شين هوا از واشنگتن، در نشست بهاره صندوق بين المللي پول وزراي مالي و رؤساي بانک هاي مرکزي بيست کشور اقتصادي مهم نگراني عميق خود را از ادامه تأخير در اجراي اصلاحات ابراز کردند. مقامات اقتصادي عضو اين صندوق با اعمال فشار بيشتر به آمريکا از اين کشور خواستند تا پايان سال کنوني اصلاحات مربوط به سهميه بندي و قوانين نظارتي صندوق بين المللي پول را امضا کند. وزراي مالي پيش بيني کردند در صورت مخالفت رهبران واشنگتن با اين تعهدات، آنها ناگزيرند برنامه ي پيشنهادي ديگري را اجرايي کنند.
سهميه ي هر عضو صندوق بين المللي پول عامل تعيين کننده ي رأي اعضا خواهد بود. مقامات اين صندوق در صددند به منظور تقويت اقتصاد جهاني ناشي از تأثير قدرت هاي اقتصادي نوظهور، سهميه ي اين کشورها را افزايش دهند.
اين درحالي است که بازنگري در قوانين صندوق به بازي سياسي بين جمهوريخواهان و دموکرات ها تبديل شده است. از سوي ديگر، مقامات کنگره بخوبي مي دانند دادن چراغ سبز به مسوولان ام.آي.اف حقي است که بايد هرچه زودتر اعمال و اجرا شود.
درچنين اوضاعي، مقامات مجلس نمايندگان و سناي آمريکا چند هفته پيش با کنار گذاشتن موضوع راي گيري درباره ي اصلاحات، بازنگري قوانين اين صندوق را دست کم تا پايان سال کنوني از دستور کار خارج کردند.
با توجه به اين تحولات، بسته ي اصلاحات که کليدي براي پيشبرد و تقويت مديريت اقتصادي جهان تلقي مي شود از سوي برخي از مقامات تندروي داخلي آمريکا مصادره به مطلوب شده است و اکنون بايد پذيرفت اين تنها کشورهاي نو ظهور اقتصادي هستند که بايد تاوان سياست هاي داخلي آمريکا را بپردازند.
ليو جيو، پژوهشگر بين المللي اقتصادي و نويسنده اين تحقيق، معتقد است هزينه ي جلوگيري و عدم اجراي اصلاحات بسيار زياد خواهد بود. بسته ي اصلاحي سبب مي شود سهميه ي کشورهاي اقتصادي نو ظهور تا 6 درصد در بازارهاي جهاني افزايش يابد که در اين صورت چين به سومين سهامدار بزرگ بين المللي تبديل خواهد شد.
از سوي ديگر، سهام روسيه، هند و برزيل به ميزان قابل ملاحظه اي افزايش خواهد يافت.
از آنجا که در زمان کنوني منابع مالي صندوق بين المللي پول مي توانند سبب تقويت اقتصاد جهاني شوند، قدرت هاي نوظهور اقتصادي نبايد تابع اختيارات آمريکا شوند و حق وتوي توهين آميز اين کشور را تحمل کنند.
در حقيقت، اجراي اصلاحات به نفع آمريکا هم خواهد بود؛ زيرا اقتصادهاي نوظهور بيشتر از گذشته مي توانند نقش مؤثري در افزايش تجارت خارجي آمريکا داشته باشند.
در همين راستا، وزراي گروه 24 با صدور بيانيه اي در پايان نشست خود که در واشنگتن برگزار شد، نگراني خويش را نسبت به اعمال گرايشات سياسي در برنامه هاي توسعه اي بانک جهاني اعلام کردند.
وزير امور اقتصادي و دارايي و رئيس کل بانک مرکزي ايران، رئيس بانک جهاني و رئيس صندوق بين المللي پول نيز علاوه بر ساير وزراي کشورهاي عضو در اين نشست حضور داشتند.
اين نشست در حاشيه اجلاس بهاره ي صندوق بين المللي پول و بانک جهاني در واشنگتن برگزار شد.
گروه 24 در بيانيه خود از بانک جهاني خواسته است روابط خود با کشورهاي عضو را بر پايه ي ملاحظات غير سياسي قرار دهد.
در بخش هايي از بند 7 بيانيه گروه 24 آمده است: «ما (گروه 24) از توقف فعاليت هاي گروه بانک جهاني با برخي از اعضا نگرانيم و بر اهميت مشارکت گروه بانک جهاني براي تدارک حمايت ها از همه ي اعضاي خود بر پايه ي اصول و معيار هاي توسعه اي خويش و به دور از ملاحظات سياسي تأکيد مي کنيم.»
بانک جهاني که به طور سنتي رئيس آن از سوي آمريکا انتخاب مي شود در راستاي سياست هاي آمريکا عليه ايران اعطاي اعتبارات به ايران براي پروژه هاي توسعه اي در اين کشور را متوقف کرده است.
وزير امور اقتصادي و دارايي در حاشيه ي اين نشست با اشاره به بيانيه فوق گفت: اينجانب در نامه اي که در ماه گذشته به رييس گروه 24 نوشتم از ايشان خواستم تا موضوع همکاري ايران و بانک جهاني را که در طي سال هاي گذشته به دليل ملاحظات غير فني متوقف شده بود مورد بررسي و ارزيابي قرار دهد.
طيب نيا در ادامه افزود: بر پايه اين تقاضاي رسمي و گروه 24 که مرکب از 24 کشور بزرگ در حال توسعه مي باشد در نشست معاونين و وزراي خود به اين موضوع پرداخت و با اخذ حمايت کامل اعضاي خود از بانک خواست که از مداخله ي حوزه هاي سياسي در فعاليت هاي توسعه اي خود جلوگيري کند.
وزير امور اقتصادي و دارايي کشورمان در عين حال خاطر نشان کرد: در طي ماه هاي گذشته و از زمان آخرين ملاقات خويش با معاون بانک جهاني در پاييز گذشته فعاليت هاي فني بانکي با ايران از سر گرفته شده است و مي توان اميدورار بود اين اقدامات در ماه هاي آينده گسترش يابد.
لازم به ذکر است که در نشست گروه 24 علاوه بر وزراي عضو گروه، رئيس بانک جهاني و رئيس صندوق بين المللي پول تعداد زيادي از نهادهاي مالي پولي بين المللي حضور داشتند.
گروه 24 موسوم به گروه بين دولي 24 در امور مالي بين المللي و توسعه مجموعه اي از کشورهاي در حال توسعه هستند که معمولا هر سال 2 بار و در حاشيه نشست هاي دوره اي صندوق بين المللي پول تشکيل جلسه مي دهد.
کشورهاي عضو اين گروه عبارتند از: ايران، الجزاير، مصر، ساحل عاج، اتيوپي،گابن، غنا، نيجريه، آفريقاي جنوبي، جمهوري دموکراتيک کنگو، آرژانتين، برزيل، کلمبيا، گواتمالا، مکزيک، پرو، ترينيداد و توباگو، ونزوئلا، هند، لبنان، پاکستان، فيليپين، سريلانکا و سوريه.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش میدهد نشست سه روزه صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی از روز جمعه آغاز میشود
فارس گزارش میدهدنشست سه روزه صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی از روز جمعه آغاز میشودنشست بهاره صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی با حضور هزاران نفر از مقامات کشورها و رسانهها از 22 تا 24 فروردین در واشنگتن دی سی شروع به کار میکند به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس هر سالدر حاشیه نشست سالانه بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول وزیر اقتصاد افغانستان با طیبنیا ملاقات کرد
در حاشیه نشست سالانه بانک جهانی و صندوق بینالمللی پولوزیر اقتصاد افغانستان با طیبنیا ملاقات کردوزیران اقتصاد ایران و افغانستان دو کشور مسلمان و همسایه در حاشیه نشست سالانه بانک جهانی در نیویورک با یکدیگر ملاقات کرده و بر گسترش روابط اقتصادی تاکید کردند به گزارش خبرنگار اقتصادیآغاز نشست صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی
در روزهای 11 تا 13 آوریل آغاز نشست صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی سازمانهای جامعه مدنی و شرکتکنندگان مراکز علمی برای شرکت در نشستهای بهاره صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی در واشنگتن آمریکا گرد هم میآیند به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران مقامات دولتی سازماشرکت رییس کل بانک مرکزی در اجلاس بهاره بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول
سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۶ رییس کل بانک مرکزی در راس یک هیات بلندپایه از مقامات اقتصادی کشور برای شرکت در اجلاس بهاره بانک جهانی و صندوق بین المللی پول به آمریکا سفر کرد به گزارش ایسنا روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد نشست مشترک صندوق بین المللی پولصندوق بین المللی پول در گزارش اختصاصی از اقتصاد ایران-2 سیاست بانک مرکزی برای یکسانسازی نرخ ارز در سال آینده
صندوق بین المللی پول در گزارش اختصاصی از اقتصاد ایران-2سیاست بانک مرکزی برای یکسانسازی نرخ ارز در سال آینده و کاهش تورمصندوق بینالمللی پول طی گزارشی از بررسی اقتصاد ایران در جریان سفر نمایندگان خود به این کشور اعلام کرد که مقامات ایران در نظر دارند تا در نیمه دوم سال 2015 حدوآخرین اخبار از کنفرانس بهاره صندوق بین المللی پول و بانک جهانی
آخرین اخبار از کنفرانس بهاره صندوق بین المللی پول و بانک جهانی خبرگزاری رسا ـ رئیس صندوق بین المللی پول نسبت به خطرهایی که آینده اقتصاد جهان را تهدید می کند هشدار داد و همکاری و هماهنگی بیشتر کشورهایی که بزرگترین بازیگران در این عرصه اند را ضروری دانست به گزارش سرویس مانیتورینگبرای حضور در اجلاس بهاره بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول وزیر اقتصاد به آمریکا سفر کرد
برای حضور در اجلاس بهاره بانک جهانی و صندوق بینالمللی پولوزیر اقتصاد به آمریکا سفر کردوزیر امور اقتصادی برای حضور در اجلاس بهاره بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول راهی آمریکا شد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان سرمایهگذاری و کمکهای فنی و اقتصادی علی طیبنیا وزیر امور اگزارش صندوق بین المللی پول از وضعیت اقتصاد جهانی
گزارش صندوق بین المللی پول از وضعیت اقتصاد جهانی تهران-ایرنا- در گردهمایی مسوولان بانک جهانی در واشنگتن مسایل مهم اقتصادی در سطح بین المللی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نسبت به اینده ابراز خوشبینی شد به گزارش آسوشیتدپرس دراین گردهمایی تاکید شد که شرایط اقتصاد جهانی اندکی رو بهاتفاق قول بانکجهانی و صندوق بینالمللی پول بر سر وضعیت اقتصادی ایران
اتفاق قول بانکجهانی و صندوق بینالمللی پول بر سر وضعیت اقتصادی ایران کد خبر ۳۹۱۵۳۴ تاریخ انتشار ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۵ - 09 April 2014 بانک جهانی با تکرار آمار صندوق بین المللی پول از شاخص های کلان اقتصاد ایران رشد اقتصادی ۱ ۵ درصدی و تورم ۲۳ درصدی را برای اقتصاد ایران در ساگزارش صندوق بینالمللی پول: رشد اقتصادی ایران به منفی ۱.۷ رسیده/ نشانههایی از ثبات ظاهر شده است
گزارش صندوق بینالمللی پول رشد اقتصادی ایران به منفی ۱ ۷ رسیده نشانههایی از ثبات ظاهر شده است اقتصاد > اقتصاد کلان - فارس نوشت صندوق بینالمللی پول در گزارش خود با موضوع اقتصاد ایران از بروز نشانههایی از ثبات خبر داده و نرخ رشد اقتصادی در سال ۹۲ را حدوگزارش صندوق بين المللی پول از اقتصاد ایران
گزارش صندوق بين المللی پول از اقتصاد ایران صندوق بینالمللی پول در تازهترین گزارش خود در مورد اقتصاد ایران از بروز نشانههای ثبات خبر داده و میزان رشد اقتصادی در پایان سال گذشته را 1 7درصد اعلام کرده است خبرگزاری فارس صندوق بینالمللی پول در تازهترین گزارش خود در مورد اآخرین گزارش صندوق بینالمللی پول درباره ایران
آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول درباره ایران صندوق بینالمللی پول در گزارش خود با موضوع اقتصاد ایران از بروز نشانههایی از ثبات خبر داده و نرخ رشد اقتصادی در سال ۹۲ را حدود منفی ۱ ۷ درصد ارزیابی کرده است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز صندوق بینالمللی پول در تازهترهشدار صندوق بینالمللی پول درباره پیامدهای بحران اوکراین بر اقتصاد جهانی
هشدار صندوق بینالمللی پول درباره پیامدهای بحران اوکراین بر اقتصاد جهانیرئیس صندوق بینالمللی پول در بیانیهای درباره تداوم بحران اوکراین و پیامدهای آن بر اقتصاد جهانی هشدار داد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه انگلیسی تلگراف کریستین لاگارد رئیس صندوق بین المللیدر جدیدترین گزارش صندوق بینالمللی پول اعلام شد تورم 23 درصدی و بیکاری 14 درصدی در سال 2014 برای ایران
در جدیدترین گزارش صندوق بینالمللی پول اعلام شدتورم 23 درصدی و بیکاری 14 درصدی در سال 2014 برای ایرانصندوق بینالمللی پول در جدیدترین گزارش خود نرخ تورم در سال 2014 را 23 درصد و نرخ بیکاری را 14 درصد براورد کرد به گزارش گروه اقتصاد بینالملل فارس صندوق بینالمللی پول در جدیدتردورنمای صندوق بینالمللی پول از رشد جهانی تنزل کرد
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۳ صندوق بینالمللی پول در نسخه آوریل گزارش دورنمای اقتصادی جهان نرخ مورد پیش بینی برای رشد اقتصاد جهانی را به دلیل برآورد رشد کمتر در اقتصادهای نوظهور کاهش داد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با وجود کندی رشد در اقتصادهای نوظهور مهمیگزارش صندوق بین المللی پول از ایران: قیمت ها 23 درصد رشد می کند
گزارش صندوق بین المللی پول از ایران قیمت ها 23 درصد رشد می کند اقتصاد > اقتصاد کلان - ایسنا نوشت صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش دورنمای اقتصادی جهان که در آوریل منتشر کرد رشد تولید ناخالص داخلی ایران در سال جاری میلادی را 1 5 درصد پیش بینی کرد این وام دهنصندوق بین المللی پول در گزارش اختصاصی از اقتصاد ایران-۱ پیشبینی رشد تولید ناخالص داخلی و حرکت به سوی پایداری
صندوق بین المللی پول در گزارش اختصاصی از اقتصاد ایران-۱پیشبینی رشد تولید ناخالص داخلی و حرکت به سوی پایداری اقتصادی در ایرانبا برگشت درآمد نفت و ایجاد فرصت مناسب برای تجارتهای بینالمللی ایران به رشد واقعی ناخالص داخلی خود در سال مالی امسال بعد از دو سال میرسد به گزارش خبرن-
گوناگون
پربازدیدترینها