تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832934368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش نشست سالانه صندوق بين المللي پول و بانک جهاني


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ فروردين ۱۳۹۳ (۹:۳۶ق.ظ)
گزارش نشست سالانه صندوق بين المللي پول و بانک جهاني گروه بين الملل
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، اگرچه اقتصاد جهاني گام هاي مناسبي در جهت بهبود و رشد اقتصادي برداشته و بحران بين‌المللي در حال بهبود است، با اين حال کشورها نگراني خود را در مورد ضعف قدرت وام دهي بانک ها و کسري بودجه شديد برخي از کشورهاي توسعه يافته ابراز مي‌نمايند. به علاوه رشد اقتصادي در کشورهاي مختلف جهان يکسان نبوده و موتور اصلي رشد اقتصادي دنيا به طور قابل ملاحظه‌اي در رشد اقتصادي کشورهاي در حال توسعه متبلور شده است و اين رشد براي کشورهاي توسعه يافته با حد مطلوب خود فاصله دارد. وفور سرمايه کوتاه مدت در کشورهاي در حال توسعه را که ناشي از جذابيت رشد اقتصادي است، عاملي مي توان دانست که ممکن است به فشارهاي تورمي و ايجاد حباب هاي قيمتي در برخي از اين کشورها منجر شود. ضمنا" بايد ترتيبي اتخاذ شود تا حداقل 7 درصد سهام صندوق بين‌المللي پول و 3 درصد سهام بانک جهاني از محل کاهش سهميه کشورهاي توسعه يافته به کشورهاي در حال توسعه تعلق گيرد مشروط بر آنکه سهم فعلي هيچکدام از اين کشورها تضعيف نشود و همچنين در فرمول سهميه‌بندي کشورها و حق رأي، توليد ناخالص داخلي بر اساس قدرت برابري خريد مورد توجه قرار گيرد.
سياست‌هاي وام دهي و اعطاي کمک هاي فني و مشاور‌ه‌اي اين نهادها بايد بر اساس معيارهاي اقتصادي و فارغ از جانبداري‌هاي سياسي باشدو کشورهاي توسعه يافته لازم است از سياست هاي حمايتگرانه که شامل اعمال محدوديت تجاري به بهانه‌هاي گوناگون مي‌شود، در تمامي ابعاد آن، از جمله سرمايه گذاري، تأمين مالي خارجي و خدمات نيروي کار پرهيز کنند.
صندوق بين المللي پول نيز لازم است به گونه بيطرفانه و يکسان نقش نظارتي خود را بر تمامي کشورها افزايش دهد به طوريکه از بروز بحران بين‌المللي و سرايت مشکلات اقتصادي کشورهاي توسعه يافته به کشورهاي در حال توسعه جلوگيري نمايد.
مبارزه با پول شويي و عدم تأمين مالي تروريسم هم از نکات بسيار مهمي است که بايد در جامعه بين المللي مدنظر قرار گيرد. ايران از دير باز تلاش هاي جدي در مسير مبارزه با پولشويي داشته و اين تلاش‌ها در مبارزه با مواد مخدر تبلور يافته و در اين مسير هزينه‌هاي زيادي متحمل شده است. ضمن آنکه مباني مذهبي ما نيز کاملا" در مقابل اين مشکل که بستري براي پولشويي است، قرار داشته و با آن مغاير دارد.
با وجود گذشت چهار سال از بازنگري صندوق بين المللي پول در سهميه بندي و نظارت، به نظر مي رسد اين صندوق هنوز به اجراي اصلاحات بيشتري دارد.
مقامات مالي شرکت کننده در نشست صندوق بين المللي پول معتقدند با وجود اعمال سياست هاي مالي و نظارتي اين سازمان بين المللي وام دهنده با مشکلات بزرگي رو به روست.
بسياري از 188 نفر از اعضاي صندوق بين المللي پول پس از پايان نشست اخير اين صندوق در واشنگتن با توجه به مخالفت آمريکا براي اعمال اصلاحات بيشتر، کاخ سفيد را مسوول بسياري از مشکلات دست و پا گير مالي و نظارتي آي.ام.اف توصيف کردند.
به گزارش خبرگزاري شين هوا از واشنگتن، در نشست بهاره صندوق بين المللي پول وزراي مالي و رؤساي بانک هاي مرکزي بيست کشور اقتصادي مهم نگراني عميق خود را از ادامه تأخير در اجراي اصلاحات ابراز کردند. مقامات اقتصادي عضو اين صندوق با اعمال فشار بيشتر به آمريکا از اين کشور خواستند تا پايان سال کنوني اصلاحات مربوط به سهميه بندي و قوانين نظارتي صندوق بين المللي پول را امضا کند. وزراي مالي پيش بيني کردند در صورت مخالفت رهبران واشنگتن با اين تعهدات، آنها ناگزيرند برنامه ي پيشنهادي ديگري را اجرايي کنند.
سهميه ي هر عضو صندوق بين المللي پول عامل تعيين کننده ي رأي اعضا خواهد بود. مقامات اين صندوق در صددند به منظور تقويت اقتصاد جهاني ناشي از تأثير قدرت هاي اقتصادي نوظهور، سهميه ي اين کشورها را افزايش دهند.
اين درحالي است که بازنگري در قوانين صندوق به بازي سياسي بين جمهوريخواهان و دموکرات ها تبديل شده است. از سوي ديگر، مقامات کنگره بخوبي مي دانند دادن چراغ سبز به مسوولان ام.آي.اف حقي است که بايد هرچه زودتر اعمال و اجرا شود.
درچنين اوضاعي، مقامات مجلس نمايندگان و سناي آمريکا چند هفته پيش با کنار گذاشتن موضوع راي گيري درباره ي اصلاحات، بازنگري قوانين اين صندوق را دست کم تا پايان سال کنوني از دستور کار خارج کردند.
با توجه به اين تحولات، بسته ي اصلاحات که کليدي براي پيشبرد و تقويت مديريت اقتصادي جهان تلقي مي شود از سوي برخي از مقامات تندروي داخلي آمريکا مصادره به مطلوب شده است و اکنون بايد پذيرفت اين تنها کشورهاي نو ظهور اقتصادي هستند که بايد تاوان سياست هاي داخلي آمريکا را بپردازند.
ليو جيو، پژوهشگر بين المللي اقتصادي و نويسنده اين تحقيق، معتقد است هزينه ي جلوگيري و عدم اجراي اصلاحات بسيار زياد خواهد بود. بسته ي اصلاحي سبب مي شود سهميه ي کشورهاي اقتصادي نو ظهور تا 6 درصد در بازارهاي جهاني افزايش يابد که در اين صورت چين به سومين سهامدار بزرگ بين المللي تبديل خواهد شد.
از سوي ديگر، سهام روسيه، هند و برزيل به ميزان قابل ملاحظه اي افزايش خواهد يافت.
از آنجا که در زمان کنوني منابع مالي صندوق بين المللي پول مي توانند سبب تقويت اقتصاد جهاني شوند، قدرت هاي نوظهور اقتصادي نبايد تابع اختيارات آمريکا شوند و حق وتوي توهين آميز اين کشور را تحمل کنند.
در حقيقت، اجراي اصلاحات به نفع آمريکا هم خواهد بود؛ زيرا اقتصادهاي نوظهور بيشتر از گذشته مي توانند نقش مؤثري در افزايش تجارت خارجي آمريکا داشته باشند.
در همين راستا، وزراي گروه 24 با صدور بيانيه اي در پايان نشست خود که در واشنگتن برگزار شد، نگراني خويش را نسبت به اعمال گرايشات سياسي در برنامه هاي توسعه اي بانک جهاني اعلام کردند.
وزير امور اقتصادي و دارايي و رئيس کل بانک مرکزي ايران، رئيس بانک جهاني و رئيس صندوق بين المللي پول نيز علاوه بر ساير وزراي کشورهاي عضو در اين نشست حضور داشتند.
اين نشست در حاشيه اجلاس بهاره ي صندوق بين المللي پول و بانک جهاني در واشنگتن برگزار شد.
گروه 24 در بيانيه خود از بانک جهاني خواسته است روابط خود با کشورهاي عضو را بر پايه ي ملاحظات غير سياسي قرار دهد.
در بخش هايي از بند 7 بيانيه گروه 24 آمده است: «ما (گروه 24) از توقف فعاليت هاي گروه بانک جهاني با برخي از اعضا نگرانيم و بر اهميت مشارکت گروه بانک جهاني براي تدارک حمايت ها از همه ي اعضاي خود بر پايه ي اصول و معيار هاي توسعه اي خويش و به دور از ملاحظات سياسي تأکيد مي کنيم.»
بانک جهاني که به طور سنتي رئيس آن از سوي آمريکا انتخاب مي شود در راستاي سياست هاي آمريکا عليه ايران اعطاي اعتبارات به ايران براي پروژه هاي توسعه اي در اين کشور را متوقف کرده است.
وزير امور اقتصادي و دارايي در حاشيه ي اين نشست با اشاره به بيانيه فوق گفت: اينجانب در نامه اي که در ماه گذشته به رييس گروه 24 نوشتم از ايشان خواستم تا موضوع همکاري ايران و بانک جهاني را که در طي سال هاي گذشته به دليل ملاحظات غير فني متوقف شده بود مورد بررسي و ارزيابي قرار دهد.
طيب نيا در ادامه افزود: بر پايه اين تقاضاي رسمي و گروه 24 که مرکب از 24 کشور بزرگ در حال توسعه مي باشد در نشست معاونين و وزراي خود به اين موضوع پرداخت و با اخذ حمايت کامل اعضاي خود از بانک خواست که از مداخله ي حوزه هاي سياسي در فعاليت هاي توسعه اي خود جلوگيري کند.
وزير امور اقتصادي و دارايي کشورمان در عين حال خاطر نشان کرد: در طي ماه هاي گذشته و از زمان آخرين ملاقات خويش با معاون بانک جهاني در پاييز گذشته فعاليت هاي فني بانکي با ايران از سر گرفته شده است و مي توان اميدورار بود اين اقدامات در ماه هاي آينده گسترش يابد.
لازم به ذکر است که در نشست گروه 24 علاوه بر وزراي عضو گروه، رئيس بانک جهاني و رئيس صندوق بين المللي پول تعداد زيادي از نهادهاي مالي پولي بين المللي حضور داشتند.
گروه 24 موسوم به گروه بين دولي 24 در امور مالي بين المللي و توسعه مجموعه اي از کشورهاي در حال توسعه هستند که معمولا هر سال 2 بار و در حاشيه نشست هاي دوره اي صندوق بين المللي پول تشکيل جلسه مي دهد.
کشورهاي عضو اين گروه عبارتند از: ايران، الجزاير، مصر، ساحل عاج، اتيوپي،گابن، غنا،‌ نيجريه، آفريقاي جنوبي، جمهوري دموکراتيک کنگو، آرژانتين، برزيل، کلمبيا، گواتمالا، مکزيک، پرو، ترينيداد و توباگو، ونزوئلا، هند، لبنان، پاکستان، فيليپين، سريلانکا و سوريه.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن