تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819613082




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده مجلس: منابع انسانی ماهر و کارآمد کلید توسعه کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نماینده مجلس: منابع انسانی ماهر و کارآمد کلید توسعه کشور است تبریز - ایرنا - رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: منابع انسانی ماهر، متخصص و کارآمد کلید توسعه اقتصادی کشور و عامل مهمی در تولید ثروت است.


رضا رحمانی روز دوشنبه در آیین تجلیل از کارگران نمونه شرکت ایران خودرو تبریز افزود:87 درصد ثروت کشورهای پیشرفته حاصل از منابع انسانی است و ایران به دلیل داشتن نیروی انسانی متخصص و کارآمد و همچنین وجود منابع طبیعی بسیار می تواند به جایگاهی بالاتر از موقعیت کنونی در اقتصاد جهانی دست یابد.
وی با اشاره به اینکه ارزشی که دین اسلام به کار و کارگر گذاشته است در هیچ دین و مکتبی وجود ندارد، گفت: این امر حاکی از جایگاه و ارزش نیروی انسانی و کار در پیشگاه خدا و دین مبین اسلام است.
رحمانی با بیان اینکه حدود 50 درصد بیکاران کشور را قشر دانش آموخته دانشگاهی تشکیل می دهد، گفت: رسیدگی و حل مشکل اشتغال از اولویت ها و دغدغه های اصلی مسوولان به شمار می رود که توسعه صنعت به ویژه در حوزه خودروسازی می تواند عامل مهمی در ایجاد اشتغال پایدار به شمار آید.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم تبریز و آذربایجان به داشتن تخصص، کارآمدی و روحیه بالای کاری و مسوولیت پذیری شهرت دارند، یادآوری کرد: این عوامل از مهمترین داشته های منطقه برای ارتقاء شاخص های اقتصادی و صنعتی کشور تلقی می شود و باید با اهمیت دادن به این ظرفیت ها بیش از پیش از این عنصر مهم بهره گرفت.
رحمانی، تبریز را از قطب های مطرح کشور در زمینه قطعه سازی و صنعت برشمرد و افزود: در بررسی های کارشناسی که 20 سال پیش در این خصوص صورت گرفت، وجود زیرساخت های فراوان برای ایجاد خط تولید خودرو و توجیه پذیری این امر در منطقه به تایید مسوولان ارشد کشور رسید.
وی تمرکز بالای قطعه سازان نمونه و مطرح کشور در این شهر و استان را عاملی مهم در کنار نیروی انسانی متخصص و کارآمد برای محقق شدن این هدف ارزیابی کرد.
رحمانی اضافه کرد: بسترهای فراوانی که در طول تاریخ در حوزه صنعت و اقتصاد آذربایجان شرقی و تبریز ایجاد شده، این منطقه را به قطب صنعت قطعه سازی کشور تبدیل کرده است.
وی با اشاره به اینکه صنعت خودرو در مقایسه با صنایعی همچون پتروشیمی، صنعت سودآوری به حساب نمی آید، تاکید کرد: اهمیت این صنعت را می توان در حوزه هایی همچون تولید و به کارگیری فناوری های نوین، گردش مالی بالا، ایجاد اشتغال و ابعاد اجتماعی آن مشاهده کرد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حلقه مفقوده صنعت خودروسازی استان ایجاد خط مونتاژ بود، گفت: پافشاری در این زمینه و مشارکت بخش خصوص توانست این حلقه را کامل کرده و گام نخست برای دستیابی به اهداف کلان را محقق کند.
رحمانی سهم آذربایجان شرقی از تولید داخلی کشور را بسیار کم دانست و افزود: اگر ظرفیت صنایع خودروسازی در منطقه افزایش و دیگر صنایع و قطعه سازان همکاری بیشتری با این صنعت مادر داشته باشند می توانیم شاهد افزایش سودآوری، اشتغال و شتاب گیری رشد اقتصادی استان باشیم.
وی ادامه داد: با وجود پیشرفت ها و زیرساخت های مناسبی که در این زمینه ایجاد شده است در اول کار هستیم و فقط به 20 درصد از اهداف پیش بینی شده خود دست یافته ایم.
وی با تاکید بر اینکه باید تمام قطعات خودروهای تولیدی در شرکت ایران خودرو تبریز در همین استان تولید و تامین شود، گفت: نخستین گام در این زمینه همکاری گسترده و همکاری تنگاتنگ صنعتگران منطقه در این عرصه است.
رحمانی اظهار کرد: خودروسازی در ایران برخلاف نظرات برخی کارشناسان مزیت نسبی برای کشور داشته و تقویت این حوزه می تواند ایران را به قطب خودروسازی در منطقه تبدیل کند.
وی دور بودن خودروسازان مطرح جهان از این منطقه را از مزیت های صنعت خودروسازی کشور دانست و افزود: برای تبدیل شدن به قطب صنعت خودروسازی منطقه باید در سطح کلان برای این صنعت مادر برنامه ریزی کرد.
رحمانی با بیان اینکه در 20 سال گذشته همکاری های خودروسازان داخلی و خارجی به نفع طرفین خارجی بوده است، تاکید کرد: با کاهش تحریم های غرب و شرایط کنونی که رو به بهبود است، هرگونه همکاری جدید با خودرو سازان خارجی مشروط به قبول افزایش منافع ایران در همکاری های جدید خواهد بود.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به دست گیری بازارهای صادراتی منطقه، ارتقاء شاخص های کیفی، افزایش تنوع، ساخت خودروهای روز جهان از شرایط جدید ایران در این همکاری ها به شمار می رود.
وی تاکید کرد: در قراردادهای جدید دیگر تولید خودروهایی که خط تولید آن در کشورهای پیشرفته متوقف شده است، در ایران انجام نخواهد شد.
7240/587/245
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




08/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن