تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862480969




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمبود اعتبارات عمرانی شهرداری خرم آباد/ طولانی شدن پروژه ها موجب بدبینی مردم می شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > غرب > لرستان حسین پور:
کمبود اعتبارات عمرانی شهرداری خرم آباد/ طولانی شدن پروژه ها موجب بدبینی مردم می شود
خرم آباد - خبرگزاری مهر: عضو شورای اسلامی شهر خرم آباد با اشاره به کمبود اعتبار پروژه های عمرانی خرم آباد، گفت: طولانی شدن پروژه های عمرانی در خرم آباد موجب بدبینی مردم به شهرداری و شورای شهر می شود.



به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین پور ظهر دوشنبه در جریان نشست اعضای شورای شهر با ابراهیم آقامحمدی نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در برنامه پنجم توسعه مالیات پرداختی توسط کارخانه ها سهم بسزایی در افزایش درآمد شهرداری ها دارد که به دلیل عدم وجود کارخانجات بزرگ در خرم آباد شهرداری از این منبع درامدی محروم است. وی با مقایسه بودجه و درآمد شهرداری خرم آباد با دیگر شهرها عنوان کرد: بودجه 2 میلیاردی شهرداری خرم آباد در مقابل 250 میلیارد تومان بودجه شهرداری شاهین شهر قابل مقایسه نیست. عضو شورای اسلامی شهر خرم آباد ادامه داد: این کمبود بودجه موجب شده که پروژه هایی مثل پل 9 دی مازیار و جهادگران رشد فیزیکی چندانی نداشته باشند و این کندی سرعت در تکمیل پروژه های عمرانی موجب بدبینی مردم نسبت به شورا و شهرداری می شود. حسین پور با انتقاد از تعطیل شدن یک به یک کارخانجات در خرم آباد گفت: با برگزاری یک همایش سرمایه گذاری و با حمایت وزرا و ارتباط نزدیک با آنها می توانیم ظرفیت ها و امکانات شهر خرم آباد را به آنها بشناسانیم تا با جذب سرمایه این کارخانجات را دوباره فعال کنیم. حسین پور در ادامه همکاری ادارات و نهادهای مختلف را در آموزش فرهنگ شهرنشینی و راه و شهر سازی را در بهبود وضعیت مبادی ورودی و خروجی شهر موثر دانست و بیان داشت: ادارات و ارگان های مختلف باید همگی بسیج شوند و در رفع مشکلات شهری به شهرداری و شورای شهر کمک کنند. نگذاریم شهر خرم آباد از نیروی جوان و تحصیل کرده خالی شود دیگر عضو شورای اسلامی شهر خرم آباد نیز در حاشیه دیدار اعضای شورای اسلامی با ابراهیم آقامحمدی نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بخواهیم مشکلات و معضلات مردم خرم آباد را با بررسی کنیم به کوهی از مشکلات بر می خوریم. جافر وفایی سالار پور مسئله اشتغال را یکی از مهمترین و اصلی ترین مسئله پیش روی مردم و مسئولان دانست و عنوان کرد: روزانه چندین نفر با تحصیلات عالیه در مقاطع کارشناسی کارشناسی ارشد و دکتری برای اشتغال به ما مراجعه می کند. وی عنوان کرد: بیکاری باعث شده که جوانان ما برای یافتن یک شغل مناسب به کلانشهرها مهاجرت کرده و شهر از نیروی جوان و تحصیل کرده خالی شود و ما باید با جدیت با این موضوع مقابله کنیم. عضو شورای اسلامی شهر خرم آباد پایین بودن سطح درآمدی مردم را علت اصلی پرداخت نکردن عوارض به شهرداری دانست و تصریح کرد: شهرداری با بودجه اندکی که در حال حاضر در اختیار دارد نمی تواند مشکلات مبلمان شهری را حل و به بهسازی محلات بپردازد. وی گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی می توانند برای تامین بودجه و اختصاص قیر یارانه ای به شهرداری با مسئولان وزارت کشوری رایزنی کنند.


۱۳۹۳/۲/۸ - ۱۴:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن