تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827902196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امکان تشخيص درمان صرع تا ۸۵ درصد ميسر مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۴:۳ب.ظ)
امکان تشخيص درمان صرع تا ۸۵ درصد ميسر مي‌شود دبير علمي همايش بين‌المللي نقشه‌برداري مغز ايران گفت: نخستين مرکز نقشه‌برداري مغز خاورميانه در نيمه دوم سال جاري افتتاح خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، پروفسورمجتبي زارعي در آستانه برگزاري اولين همايش بين‌المللي نقشه‌برداري مغز ايران، اظهار داشت: پروژه مرکز نقشه‌برداري مغز ايران از چندين سال پيش به طور غيررسمي آغاز شده است، 10 سال پيش اولين کارگاه نقشه‌برداري را در بيمارستان امام خميني(ره)‌ راه انداختيم که اولين دوره آموزشي در اين زمينه بود. هر سال نيز به نوعي کارهاي آموزشي را انجام مي‌داديم. تا اينکه 3 سال پيش با جلساتي که با معاون علمي رئيس جمهور داشتيم قرار شد، پيشنهاد اين مرکز را بدهيم.
وي افزود: در آن زمان طرح تأسيس مرکز توسط وزارت بهداشت وقت تصويب شد و بودجه‌اي براي آن از سوي معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور در نظر گرفته شد.
رئيس مرکز تحقيقات نقشه‌برداري مغز ايران اظهار داشت:‌ در طول اين مدت با دانشگاه‌هاي بزرگي در تماس بوديم و در نهايت دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي طي توافقنامه‌اي با دانشگاه شهيد بهشتي مسئول فراهم‌آوري امکانات اين مرکز شد.
وي از تغييرات رياست جمهوري در تأخير افتتاح اين مرکز خبر داد و افزود: تغييرات رياست جمهوري موجب تأخير در روند آغاز به کار رسمي اين مرکز شد. ميزان بودجه‌اي که براي اين مرکز در نظر گرفته شده است، 15 ميليارد تومان بوده و تا سقف 30 ميليارد تومان نيز قابل افزايش است. ما کار را آغاز کرده‌ايم و تنها چيزي که به آن احتياج داريم، تأمين بودجه است.
دبير علمي همايش بين‌المللي نقشه‌برداري مغز ايران گفت: نقشه‌برداري مغز در قلمرو علم پزشکي است و تحقيقات و استفاده از نتايج تحقيق با اين روش مي‌تواند موجب ارائه خدماتي و تشخيصي بهتر در بيماران شود.
وي با اشاره به فرمان مقام معظم رهبري درباره اهميت سلامت، اظهار داشت: توليت سلامت در کشور با وزارت بهداشت است در نتيجه نهادهايي که در اين چارچوب نيستند، نبايد در اموري که مربوط به سلامت است مداخله کنند. بر اين اساس همانطور که وزارت بهداشت اين پروژه را از 3 سال پيش بررسي و آغاز کرده و براي گرفتن مجوز آن تلاش کرده است، مسّريم تا اين موضوع در وزارت بهداشت دنبال شود.
اين نورولوژيست با بيان جديد بودن نقشه‌برداري مغز، گفت: نقشه‌برداري مغز علم جديدي است که مجموعه‌اي از روش‌هايي که توسط آن اطلاعاتي از مغز گرفته مي‌شود و مي‌تواند تصاوير مغز مانند سي‌تي‌اسکن و تکنولوژي‌هايي مانند تحريک مغز را به صورت تصوير در بياورد.
وي ادامه داد:‌ اين تصاوير دو مشخصه مهم دارد که بُعد زمان و مکان از جمله آن است. اينکه کارکرد خاصي در مغز در طول زمان چه کاري را انجام مي‌دهد و در کجاي مغز قرار دارد.
رئيس مرکز تحقيقات نقشه‌برداري مغز ايران گفت: تکنولوژي مانند MRI از 1980 به بعد شروع شد،‌هر چند مفاهيم نقشه‌برداري مغز به 100 سال پيش مي‌رسد، اما MRI، سي‌تي‌اسکن و PET حدود 30 سال است که آغاز شده.
دبير علمي همايش بين‌المللي نقشه‌برداري مغز ايران گفت:‌ اين علم با فيزيک پزشکي و مهندسي پزشکي ارتباط دارد.
رئيس مرکز تحقيقات نقشه‌برداري مغز ايران اظهار داشت:‌ براي قرار گرفتن در خط مقدم علم و جلوگيري از سوء‌استفاده افراد سودجو بايد اين علم را داشته باشيم.
وي از اين روش براي تشخيص بيماران مبتلا به صرع نام برد و افزود: اين روش مي‌تواند در تشخيص بيماري صرع مؤثر باشد چرا که تشخيص اين اختلال ساده نيست و نياز به تشخيص باليني دارد. همچنين آزمايشي وجود ندارد که بگويد صددرصد فرد به صرع مبتلا است يا خير. نوار مغزي که امروز استفاده مي‌شود حدود 60 درصد توان تشخيص امواج غير طبيعي را دارد در حالي که دستگاه‌هايي که براي نقشه‌برداري مغز استفاده مي‌شود اين ميزان تشخيص را تا 85 درصد افزايش مي‌دهد. از طرفي برخي از اين بيماران هرگز به درمان جواب نمي‌دهد و بايد جراحي شوند و بايد گفت حدود 90 درصد درمان جراحي صرع وابسته به اين تکنيک ها است. بنابراين فراهم کردن اين ابزار و وسايل فايده‌اي مستقيمي به درمان بيماران صرعي مي‌کند.
وي ادامه داد: اين دستگاه‌ها تشخيص اختلالات پارکينسون و آلزايمر نيز مؤثر است. همچنين اين روش‌ها در بيماري MS نيز کاربردهايي دارد اما ميزان تحصيل آن در درمان اين اختلال کاملا مشخص نيست. اين روش‌ها در بيماران مبتلا به MS استفاده شده است اما استفاده کمي از داده‌هاي MRI براي بيماران MS هنوز اثبات نشده است.
دبير علمي همايش بين‌المللي نقشه‌برداري مغز ايران اظهار داشت: کار ما با راديولوژي‌ها فرق مي‌کند کار ما تجزيه و تحويل و محاسبات رياضي و مهمتر از آن تحصيل نتايج محاسبات است. ر راديولوژي از کمي‌سازي کمتر استفاده مي‌شود درحالي که کاري که ما مي‌کنيم کمي‌سازي است.
وي خاطرنشان کرد: هرچند ما پيشاپيش کار را شروع کرده‌ايم، اما اميدواريم در نيمه دوم سال دستگاه‌هاي موردنياز وارد شود تا مرکز نقشه‌برداري مغز ايران که مي‌توان از آن به عنوان بزرگترين مرکز نقشه‌برداري مغز خاورميانه ياد کرد، آغاز به کار کند.
در ادامه دبير اجرايي نخستين کنفرانس بين‌المللي نقشه‌برداري مغز ايران که 16 تا 18 ارديبهشت در تالار عدالت دانشگاه شهيد بهشتي برگزار مي شود ، هدف از برگزاري اين همايش را آگاهي و بروز رساني اطلاعات پزشکان و محققين علوم اعصاب و ديگر رشته هاي مربوطه درباره جايگاه نقشه برداري مغز بعنوان رشته اي از علوم اعصاب دانست.
دکتر علي يونسي دبير اجرايي نخستين همايش بين‌المللي نقشه‌برداري مغز ايران در ادامه از حضور 10 سخنران ار اساتيد برجسته نقشه برداري مغز از کشور هاي انگلستان ، فنلاند، دانمارک، هلند و آلمان خبر داد.
وي گفت: متخصصان علوم اعصاب، جراحان اعصاب، متخصصين مغز و اعصاب، روانپزشکان، راديولوژيست ها، روانشناسان، متخصصان فيزيک پزشکي، مهندسي پزشکي و مديکال انفورماتيک و کليه علاقه مندان مربوط به تکنيک هاي فوق گروه هدف اين همايش هستند .













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن