محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846005740
چشمه های آبگرم معدنی، قطعه ای از سهم قزوین در پازل اقتصاد مقاومتی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
چشمه های آبگرم معدنی، قطعه ای از سهم قزوین در پازل اقتصاد مقاومتی قزوین-ایرنا- صنعت گردشگری از جمله صنایع مهم جهانی با رشد سریع در توسعه اقتصادی است که با ایجاد بالاترین میزان ارزش افزوده در بسیاری از کشورها رکن اصلی توسعه پایدار می باشد.
رشد تصاعدی صنعت گردشگری در دنیا این بخش را به یکی از ارز آورترین منابع کشورها مبدل ساخته، بطوریکه پس از صنایع تولید سوخت، مواد پتروشیمی و اتومبیل سازی در رتبه چهارم سود دهی جهانی قرار دارد.
اکنون سهم این صنعت پیشرو به قدری در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورهای توسعه یافته تاثیرگذار است که برخی اقتصاددانان آن را ˈصادرات نامرئیˈ نامیده اند.
این صنعت در ایران از ظرفیت های بسیاری برای رشد و توسعه برخوردار است و بر اساس گزارش سازمان جهانی جهانگردی، ایران رتبه دهم جاذبه های باستانی و تاریخی جهان و رتبه پنجم جاذبه های طبیعی را برای جذب گردشگر، دارا است.
با این وجود در کشور ما به این صنعت به خوبی پرداخته نشده است و به گفته کارشناسان این بخش، ایران با وجود برخورداری از تنوع اقلیمی و آب و هوایی فوق العاده و وجود هزاران اثر طبیعی و تاریخی جذاب، در جذب گردشگر جزو 100 کشور دنیا هم شناخته نمی شود.
در قزوین هم پاشنه بر همین منوال می چرخد، با وجود طبیعت چهار فصل و یک هزار و 235 اثر ثبت شده تاریخی و طبیعت زیبای این استان، قزوین جزو مناطق گردشگر پذیر کشور شناخته نمی شود.
از کمتر کسی می توان شنید که برای گذران فراغت خود، قزوین را به عنوان مقصد انتخاب کرده باشد البته در سالهای اخیر وضعیت بهتر از قبل شده ولی بیشتر بازدید کنندگان از بناها، آثار طبیعی و تاریخی قزوین را مسافران عبوری تشکیل می دهند.
بدیهی است که توسعه صنعت گردشگری تنها با برنامه ریزی و سرمایه گذاری ممکن است و بدون این دو برغم استعدادهای گردشگری قزوین، این صنعت مهجور خواهد ماند.
قلاع سمیرم، الموت، لمبسر، عمارت کلاه فرنگی، سر در عالی قاپو، حسینیه امینی ها، موزه شهر، حمام صفا و قجر، سرای سعدالسلطنه، بازار تاریخی قزوین، امامزاده حسین(ع)، چهار انبیا، آب انبار سردار و حاج کاظم، مدرسه سردار، مسجد جامع عتیق، مسجدالنبی، برج های خرقان، دریاچه اوان و چشمه های آبگرم یله گنبد و ارشیا همگی از جمله بناهای تاریخی، مناظر طبیعی هستند که می توانند مکانی برای جذب توریست بشمار آیند.
در حالیکه همه مسوولان کشوری به اقتصاد بدون نفت تاکید دارند و مدل اقتصاد مقاومتی را تاب آورترین نسخه برای مقاومت در برابر بحران های اقتصادی جهانی و یا فشارهای بیرونی می دانند، این آثار به عنوان مزیت های نسبی استان با برنامه ریزی و مدیریت در یک بازه زمانی تعریف شده، می تواند صنعت گردشگری یا همان ˈصادرات نامرئیˈ را جایگزین صادرات نفتی کند.
برای نمونه چشمه های آبگرم معدنی ˈارشیاˈ و ˈیله گنبدˈ دو مکانی هستند که با وجود حرف های بی نتیجه ای که حداقل در یک دهه گذشته در خصوص سرمایه گذاری آنها زده شده، تا به این لحظه برای تقویت گردشگری و رونق اقتصادی این استان از ظرفیت آنها استفاده نشده است.
وجود چشمه های معدنی آبگرم یا به تعبیری ˈطلای سفیدˈ با خواص درمانی موثر در بیشترین مناطق استان، یک فرصت بسیار خوب برای توسعه گردشگری به شمار می رود ولی این ظرفیت در قزوین تاکنون بلااستفاده مانده و چشم انتظار توجه است.
امروزه با آشکار شدن خواص درمانی آبگرم ها و چشمه های آب سرد معدنی، بسیاری از مردم و پزشکان برای تسکین دردها و از بین بردن بیماری های مختلف، استفاده از آبگرم یا نوشیدن آب را تجویز می کنند، به همین خاطر نیز خیلی از افراد شاید صدها کیلومتر از خانه و کاشانه خود دور شوند تا خود را به این چشمه های جوشان برسانند.
مصداق عینی این موضوع حضور سالیانه میلیون ها گردشگر از استان های مختلف کشور برای استفاده از خواص درمانی یا تفریح در چشمه های آبگرم سرعین اردبیل است، جایی که با ایجاد زیرساخت های لازم همچون راه مناسب، هتل و مجموعه های آبگرم و فروشگاه های مختلف و رنگارنگ، پذیرای انبوه میهمانان و گردشگران است.
به دلیل اینکه چشمه های آبگرم یله گنبد و آبگرم که هر دو در بیان و نه عمل جزو مناطق نمونه گردشگری استان قزوین نیز محسوب می شوند، هیچکدام در برخورداری از امکانات با سرعین قابل قیاس نیستند، به همین دلیل نیز نمی توانند در اقتصاد مقاومتی نقش ایفا کنند.
بی توجهی به ساماندهی دو چشمه آبگرم معدنی ˈارشیاˈ و ˈیله گنبدˈ و حمایت نکردن از سرمایه گذاری در آن، عدم اطلاع رسانی و تبلیغات در سطح ملی و بین المللی، نبود زیر ساخت ها و شبکه جاده ای یا فرودگاهی و فقدان اماکن اقامتی شامل هتل و میهمانپذیر و رستوران و نمایشگاه، گردشگران داخلی و خارجی را از وجود آبگرم ها در قزوین بی خبر ساخته تا سهم این استان در جذب گردشگر در این بخش تنها به افراد بومی منطقه خلاصه شود.
پس از ایام نوروز اعلام شد یک میلیون و 360 هزار نفر از جاذبه های طبیعی و تاریخی استان قزوین بازدید کردند، اما باید پرسید سهم آبگرم ها از این رقم چقدر بود؟
چشمه بلاغی، آب ترش، ونگین، آب لرزان، کش آباد، هفت چشمه زوارک، هفت چشمه آوج، کس عمقین و اسمبرد از دیگر چشمه های آب معدنی استان هستند ولی بیشتر آنها هنوز از زیر ساخت مناسب و راه قابل دسترسی برخوردار نیستند و به همین دلیل شاید بسیاری از هم استانی هایی که نیاز درمانی دارند، از وجود چنین چشمه های شفابخشی که تعدادی نیز در درمان سنگ کلیه موثرند، بی اطلاع باشند.
شاید اگر این ظرفیت در نقطه دیگری از کشور بود هر ساله میزبان هزاران گردشگر و موجب اشتغالزایی دهها نفر و تقویت اقتصاد آن منطقه می شد ولی این نعمت های الهی در استان قزوین هنوز قدر دانسته نمی شود.
طبیعی است عدم سرمایه گذاری برای ایجاد فضایی قابل استفاده در محل چشمه ها، نبود کمترین امکانات اقامتی و مسیر ارتباطی مناسب، فقدان امکانات اولیه و در نهایت عدم اطلاع رسانی باعث شده تا کمتر کسی از مسافران و گردشگران خبر از وجود جایی مانند آبگرم یله گنبد داشته باشد و تنها استفاده کنندگان آن افراد محلی باشند.
در شهر آبگرم هم اگرچه وضع کمی بهتر است ولی در اینجا نیز به خاطر نبود امکانات اقامتی، رفاهی و نبود استخری مناسب تقریبا گردشگران و مسافران بدون توقف در این شهر و استفاده از خواص درمانی آبگرم آن آنرا ترک می کنند.
شهری که به برکت چشمه آبگرمش ˈآبگرمˈ نام گرفته، به دلیل فقدان امکانات بروز و مناسب، گردشگری تن به داغی آب شفابخشش نمی زند.
از اینرو بنظرمی رسد، تلاش برای استفاده از ظرفیت چشمه های آبگرم و آبسرد قزوین برای تقویت گردشگری، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی همراستا با اقتصاد مقاومتی یکی از ضرورتهای توسعه صنعت گردشگری آینده این استان می تواند باشد.
تردیدی نیست که قزوین یکی از مناطق مستعد در حوزه گردشگری است و با چشم پوشی از بی توجهی های گذشته، اکنون که موضوع مهم اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری طرح شده باید از این ایده ارزشمند، فرصت مغتنم و قابل اتکا در راستای رهایی از اقتصاد مبتنی بر نفت بهره برد و به همت مسوولان استان با توسعه زیرساخت ها و برنامه ریزی مناسب، چرخ صنعت گردشگری را با چرخه زندگی مردم گره زد وبا یک عزم ملی به توسعه پایدار دست یابیم .
البته از صحبت های مسوولان ارشد استان قزوین شاید بتوان به آینده امیدوار بود، آینده ای که با ایجاد زیرساخت ها و امکانات مورد نیاز، رغبتی برای استفاده گردشگران از آبگرم های قزوین ایجاد کند و رونق اقتصادی و اشتغال را برای منطقه به ارمغان بیاورند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین در خصوص آینده آبگرم های استان و برنامه های پیش بینی شده برای آنها در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: شهر آبگرم و منطقه خرقان دو نقطه از استان قزوین هستند که چشمه های آبگرم آنها قابلیت بهره برداری در حوزه گردشگری را دارند.
ˈحمیدرضا قاسمیˈ استفاده از ظرفیت آبگرم ها برای تقویت گردشگری قزوین را عزم جدی مسوولان ارشد این استان یاد کرد و گفت: شرکت ارشیا و چشمه احرار در حال حاضر سرمایه گذاران شهر آبگرم و یله گنبد هستند.
وی با بیان اینکه نشست های مختلفی برای رفع موانع سرمایه گذاران در این مناطق داشته ایم، اظهارکرد: در آبگرم سرمایه گذار این مجموعه طرحی برای توسعه و بهسازی مجموعه قدیمی و ایجاد هتل در دست دارد و امیدواریم با عزمی که در مدیران استان برای حمایت از این گونه اقدامات به وجود آمده است، هرچه زودتر شاهد آغاز فعالیت ها برای استفاده مناسب از ظرفیت های چشمه های آبگرم این شهر باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین در خصوص وضعیت آبگرم یله گنبد نیز گفت:
مشکل این مکان نیز راه دسترسی آن است که 12 کیلومتر از آن توسط این اداره کل آسفالت شده و برای 14 کیلومتر باقی مانده نیز درخواست اعتبار ارایه شده است تا این محل نیز برای سرمایه گذاران ایجاد مجتمع های آب درمانی به محلی جذاب تبدیل شود.
قاسمی خاطرنشان کرد: وظیفه ما به عنوان دستگاه دولتی حوزه گردشگری ایجاد زیرساخت های لازم در مکان های یاد شده است تا این محل ها برای فعالیت سرمایه گذاران دارای توجیه اقتصادی باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین نیز در خصوص برنامه مدیریت ارشد استان برای استفاده از ظرفیت آبگرم های یله گنبد و آبگرم آوج در گفت و گو با ایرنا گفت: گردشگری یکی از محورهای چهارگانه توسعه استان قزوین محسوب می شود که استفاده از ظرفیت آبگرم ها می تواند به تقویت این بخش و در مجموع توسعه استان کمک کند.
ˈمنوچهر حبیبیˈ از آبگرم های قزوین به عنوان یک ظرفیت بالا برای رشد گردشگری استان یاد کرد و افزود: عزم مدیریت ارشد استان فعال کردن این پتانسیل ها و سرمایه گذاری برای فعال کردن آنها است.
وی با بیان اینکه ستادی برای فعال کردن آبگرم های یله گنبد و آبگرم آوج و جذب سرمایه گذار برای آنها تشکیل شده است، اظهارکرد: در حال رایزنی و برنامه ریزی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این دو مکان ها هستیم.
این مسوول گفت: چند سرمایه گذاری برای فعالیت در این دو مکان آمادگی خود را اعلام کرده اند و مقرر شده است تا طرح جامع خود در خصوص ایجاد مجتمع های رفاهی و استخرها اعلام کنند.
وی، نبود جاده دسترسی مناسب و امکانات زیرساختی اولیه همچون برق در آبگرم یله گنبد بخش کوهین را مشکل این چشمه معدنی دانست و نداشتن مجتمع های رفاهی و استخر را نیز از کمبودهای شهر آبگرم برشمرد و گفت: برای رفع این مشکلات با سرمایه گذار بخش خصوصی در حال رایزنی هستیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین خاطرنشان کرد: فعال کردن آبگرم ها در استان می تواند اقتصاد مناطق یاد شده را متحول سازد و معضل بیکاری را کاهش دهد که این کار را باید یکی از راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.
حبیبی در پایان گفت: تلاش خواهیم کرد تا پیش از پایان امسال زمینه آغاز فعالیت سرمایه گذاران در یله گنبد و شهر آوج فراهم شود.
چشمه آبگرم معدنی ارشیا در شهر آبگرم از توابع شهرستان آوج در 95 کیلومتری جنوب قزوین و چشمه معدنی آبگرم یله گنبد از توابع بخش کوهین شهرستان قزوین در 10 کیلومتری شمال آزاد راه قزوین - رشت قرار دارد.
7392/ 614
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
07/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
سهم زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی و حفظ اصالت فرهنگی موردتوجه قرارگیرد
سهم زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی و حفظ اصالت فرهنگی موردتوجه قرارگیرد گرگان - ایرنا - فرماندار گرگان با اشاره به نام گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری گفت سهم زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی و حفظ اصالت های فرهنگی با توجه به آموزه های مکتب فاطمه زهرا س باید مورد توجه ویژه قرار گیکارگران به عنوان موتور محرکه تولید، بیشترین سهم را در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند
کارگران به عنوان موتور محرکه تولید بیشترین سهم را در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند ارومیه - ایرنا - سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی کارگر گفت کارگران به عنوان موتور محرکه تولید بیشترین سهم را در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند احتاکید فرماندار گرگان بر توجه به سهم زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی و حفظ اصالت فرهنگی
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۷ فرماندار گرگان با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری گفت سهم زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی و حفظ اصالتهای فرهنگی با توجه به آموزههای مکتب فاطمه زهرا س باید مورد توجه ویژه قرار گیرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنارئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد در گفتوگو با فارس: شهرداری مشهد باید به اقتصاد مقاومتی پایبند باشد
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد در گفتوگو با فارس شهرداری مشهد باید به اقتصاد مقاومتی پایبند باشدرئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد گفت شهرداری در زمینه ارائه خدمات و نیز هزینه پروژهها و توسعه شهری باید به اقتصاد مقاومتی پایبند باشد حجتالاسلام حسنعلی اخلاقی امروز در گفتواجرای درست هدفمند سازی یارانه قدم اصلی در اقتصاد مقاومتی است
اجرای درست هدفمند سازی یارانه قدم اصلی در اقتصاد مقاومتی است نهاوند -ایرنا- فرماندار نهاوند گفت اجرای درست و مطابق با قانون هدفمند سازی یارانه ها قدم اصلی و راه اساسی موفقیت در اقتصاد مقاومتی است که با مشارکت مردم و همکاری آنان گام بزرگی برای توسعه اقتصادی کشور برداشته می شود بآیین اختتامیه همایش ملی اقتصاد مقاومتی در مسیر پیشرفت درون زا برگزار شد
آیین اختتامیه همایش ملی اقتصاد مقاومتی در مسیر پیشرفت درون زا برگزار شد خبرگزاری رساـ معاون وزیر اقتصاد و استاد دانشگاه تهران در اختتامیه همایش کشوری اقتصاد مقاومتی در مسیر پیشرفت درونزا به تبیین مفهوم اقتصاد مقاومتی و عملکرد وزارت اقتصاد و دولت پرداخت و اظهار داشت اقتصاد بایمعاون وزیر: اقتصاد مقاومتی یک گفتمان تمام عیار با جنبه های متعدد است
معاون وزیر اقتصاد مقاومتی یک گفتمان تمام عیار با جنبه های متعدد است مشهد - ایرنا - معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت اقتصاد مقاومتی یک گفتمان تمام عیار است که جنبه های متعددی دارد شاهپور محمدی روز جمعه در مراسم اختتامیه همایش اقتصاد مقاومتی در مسیر پیشرفت درونزامدیران بیاعتقاد به اقتصاد مقاومتی کنار گذاشته شوند
گفتوگو با حمیدرضا ترقی مدیران بیاعتقاد به اقتصاد مقاومتی کنار گذاشته شوند موانع ذهنی و عینی تحقق شعار سال چیست تجربه قریب به دو دهه نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب چه درسهایی برای نهادینهسازی این شعارها در متن جامعه برای امروز ما دارد کدام راهکارهای سیاسی میتواند بهاقتصاد مقاومتی یک گفتمان تمام عیار با جنبه های متعدد است
معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی اقتصاد مقاومتی یک گفتمان تمام عیار با جنبه های متعدد است مشهد - ایرنا- معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت اقتصاد مقاومتی یک گفتمان تمام عیار است که جنبه های متعددی دارد دکتر شاهپور محمدی روز جمعه در مراسم اختتامیه همایش اقتصاد مقاوامکان مرمت دارالفنون با همکاری خیرین مدرسه ساز/ ورود مفاهیم اقتصاد مقاومتی به کتابهای درسی
امکان مرمت دارالفنون با همکاری خیرین مدرسه ساز ورود مفاهیم اقتصاد مقاومتی به کتابهای درسی خبرگزاری پانا رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش با اعلام راه اندازی 3 موزه در داخل مدرسه دارالفنون با عنوان موزه وزرا اسناد و مدارک و معلمان ماندگار در آینده نزدیک گفت بر اساچاپ کتاب شهدای دانشجوی زنجان/ برگزاری دورههای اقتصاد مقاومتی در دانشگاههای استان
شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۸ مسئول بسیج دانشجویی دانشگاههای استان زنجان گفت در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و شناسایی پتانسیلهای اقتصادی که مغفول مانده است امسال دورههای اقتصاد مقاومتی در دانشگاههای استان برگزار میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسننگاهی به یک تجربه ی «اقتصاد مقاومتی» در دوره ی قاجارها لطفاً کالای فرنگی نخرید!
نگاهی به یک تجربه ی اقتصاد مقاومتی در دوره ی قاجارهالطفاً کالای فرنگی نخرید پس از قیام تنباکو دو مجتهد اصفهانی به این فکر افتادند که علاوه بر نفی کالاها و منسوجات خارجی می توان امکانات داخلی را جهت تولید کالای داخلی بسیج نموده و ملت را برای حمایت از آن تشویق کرد و از این طریقتعاون بخش مغفول در اقتصاد کشور ضرورت تعیین سهم بخش تعاون از اقتصاد استان زنجان
تعاون بخش مغفول در اقتصاد کشورضرورت تعیین سهم بخش تعاون از اقتصاد استان زنجانبخش تعاون زنجان نیز با توجه به مشکلات کشور در این بخش تکلیف مشخصی در اقتصاد استان ندارد و در سالهای گذشته این بخش همواره به عنوان بخش بیگانه در اقتصاد استان نگاه شده است به گزارش خبرگزاری فارس از زنجاننقش قوه قضاییه در اقتصاد مقاومتی تعیین کننده است
امام جمعه خوی نقش قوه قضاییه در اقتصاد مقاومتی تعیین کننده است خبرگزاری رسا ـ امام جمعه و رییس حوزه های علمیه خوی با بیان این که نقش قوه قضاییه در اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی تعیین کننده و سرنوشت ساز است گفت قوه قضائیه با همکاری و هماهنگی لازم بـا دولـت و مجـلس شـورای اسـلامی میاقتصاد مقاومتی یک ضرورت ملی است
مشهد اقتصاد مقاومتی یک ضرورت ملی است رییس کمیسیون برنامه ریزی و بودجه مجلس گفت حتی اگر تحریم ها به طور کامل برداشته شود اقتصاد مقاومتی یک ضرورت ملی است به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصباحی مقدم در همایش اقتصاد مقاومتی در مشهد افزود مهمترینتوجه به فرهنگ لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است
توجه به فرهنگ لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است بیرجند - امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب در بخش اقتصاد و فرهنگ گفت برای تحقق اقتصاد مقاومتی نیاز به فرهنگ داریم حجت الاسلام محسن مشرقی در خطبه های نماز جمعه بیرجند افزود فرهنگ از اقتصاد مهمتر است زیرا فرهنامام جمعه اصفهان: هزینهکرد صحیح از پایههای اصلی اقتصاد مقاومتی است
امام جمعه اصفهان هزینهکرد صحیح از پایههای اصلی اقتصاد مقاومتی استامام جمعه اصفهان گفت درست خرج کردن و هزینهکرد صحیح از پایههای اقتصاد مقاومتی است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان حضرت آیتالله سیدیوسف طباطبایینژاد-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها