تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816425842




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

70 درصد از فشارهای روانی ریشه درونی دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کارشناس بهداشت : 70 درصد از فشارهای روانی ریشه درونی دارد شیراز - ایرنا ، کارشناس واحد بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: 30درصد فشارهای روانی از عوامل خارجی مثل از دست دادن نزدیکان، و شغل ایجاد می شود، اما 70درصد بقیه ریشه درونی داشته علت آن به دلیل شیوه برخورد ما با مسایل بوده، یعنی خود ما آن ها را به وجود می آوریم.


به گزارش خبرنگار ایرنا ، فریبا رضایی با بیان اینکه با شناخت ریشه 70درصد فشارهای روانی از سلامت روان خود مراقبت کنیم ادامه داد : احساسات مبهم و ناخوشایند، حس خالی شدن سر دل، تنگی قفسه سینه، تپش قلب، سردرد همراه با تعرق، بی خوابی شبانه، کلافه شدن و افکار مغشوش، از جمله علایم بروز استرس در افراد است.
وی ادامه داد: در این مواقع فرد ممکن است شرایط خود را برای دیگران بازگو کرده و به او بگویند کمی عصبی شده ای یا توصیه به خوردن آب، چایی نبات، آب روی طلا و یا قرص های آرامبخش کرده اند.
این کارشناس بهداشت روان با بیان اینکه استرس یک فرایند پیچیده و پویا بین شخص و زندگی اوست و شامل یک احساس عدم اطمینان، درماندگی و برانگیختگی طبیعی است، افزود: استرس با یک یا چند مشکل جسمی مانند احساس های گفته شده یا مشکلات روانی و رفتاری مثل پرخاشگری، افسردگی، عدم تمرکز و مشکل حافظه همراه است.
رضایی تصریح کرد: استرس به مقدار کم به زندگی جذابیت و تحرک بخشیده و باعث می شود ما روی پای خودمان بایستیم، استرس ملایم نه تنها ضرر ندارد، بلکه مفید بوده و باعث افزایش عملکرد ما می شود، اما اگر استرس بدون هیچ علت خاصی به وجود بیاید، یا به حدی شدید باشد که انسان نتواند کارهای روزمره خود را انجام دهد، طبیعی نبوده و می تواند مشکل ساز شود.
وی با اشاره به درجه بندی استرس ها، گفت: بالاترین درجه، استرس بسیار زیاد است که در اثر مسایلی مانند مرگ فرزند و یا همسر، طلاق، ابتلا به بیماری یا آسیب دیدگی، از دست دادن شغل و تغییر محل زندگی پیش می آید و در درجه بعدی، استرس زیاد قرار می گیرد که عواملی چون بازنشستگی، بیماری وخیم یکی از اعضای خانواده، بارداری، تغییر شغل و مرگ یکی از دوستان نزدیک در آن موثر است.
کارشناس واحد بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در رابطه با دیگر درجه های بروز استرس در افراد، ابراز داشت: استرس متوسط نیز در اثر مواردی مانند وام سنگین گرفتن، شروع به کار یا ترک آن، مشکل داشتن با خویشاوندان سببی و مشکل با رییس در محل کار و استرس کم در اثر تغییر شرایط کاری، تغییر مدرسه، تغییر عادات غذایی، تعطیلات و بدهکاری ایجاد می شود.
با اشاره به راهکارهای پیشگیری از استرس، پیش از هر چیز باید به خداوند توکل کرده و در همه حال از خداوند یاری خواست، بکوشیم با پروردگار ارتباط برقرار کنیم تا به آرامش دست یابیم و در مرحله بعد نیز برای زندگی خود برنامه ریزی کنیم، اهدافمان را بنویسیم، آن ها را اولویت بندی کرده و بازه زمانی کوتاه مدت و بلندمدت برای آن در نظر بگیریم، موارد آسان تر را در اولویت بگذاریم، هم چنین برای زندگی خود قانون بگذاریم و سعی کنیم به همراه خانواده به قوانین پایبند باشیم. ک/3
677
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن