واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تاکید معاون استاندار فارس بر همکاری اقتصادی با استان گوانگ دونگ چین شیراز - ایرنا، معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس گفت: با توجه به فراهم بودن بسیاری از زیرساخت ها در فارس، این استان مستعد سرمایه گذاری در بخش های مختلف است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ساسان تاجگردون، عصر شنبه در دیدار با هیات تجاری استان گوانگ دونگ چین در شیراز افزود: علاوه بر توانمندی های کشاورزی فارس، این استان در زمینه برخورداری از معادن و منابع زیرزمینی نیز شرایط مطلوبی دارد.
وی ادامه داد: اینک 12 درصد محصولات کشاورزی کشور در فارس تولید می شود و به لحاظ تولیدات دامی و باغی نیز این استان رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
تاجگردون گفت: این استان علاوه بر این که نیمی از ارزش افزوده صنایع برق و الکترونیک کشور را به خود اختصاص داده، از حدود 40 نوع ماده معدنی شناخته شده نیز برخوردار است.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس افزود: استان فارس در مجموع با دارا بودن 46 معدن در جایگاه دوم کشور قرار دارد و در بحث برخورداری از معادن سنگ های تزئینی نیز همین رتبه را در اختیار دارد.
وی، با اشاره به فعالیت چهار هزار واحد صنعتی در فارس گفت: این استان همچنین از ذخایر غنی نفت و گاز نیز برخوردار است و بخصوص با توجه به نزدیکی این استان به منطقه پارس جنوبی، این ذخایر می تواند به عنوان یک فرصت مناسب برای سرمایه گذاری مطرح شود.
تاجگردون اضافه کرد: این استان همچنین 11 پتروشیمی مصوب نیز دارد که از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این زمینه دعوت می کنیم.
او اضافه کرد: در بحث گردشگری و توریسم درمانی نیز با توجه به فراهم بودن بسیاری زیرساخت های مربوط به این بخش ها فارس می تواند مکان مناسبی برای سرمایه گذاری باشد و خدمات خوبی در این زمینه به سرمایه گذاران ارائه دهد.
یک هیات تجاری از استان گوانگ دونگ کشور چین به منظور بررسی فرصت ها و موقعیت های سرمایه گذاری استان فارس وارد این استان شده است.
این هیات بنا است فردا در حضور استاندار فارس، یک تفاهم نامه در زمینه همکاری های تجاری و بازرگانی با مدیران اتاق بازرگانی فارس امضاء کند.
استان گوانگ دونگ به مرکزیت شهر گوانگژو در جنوب کشور چین واقع شده و پر جمعیت ترین و ثروتمندترین استان این کشور است.
حجم تجارت خارجی استان گوانگ دونگ پارسال بیش از یک هزار میلیارد دلار بوده که این رقم بیانگر حدود 26 درصد تجارت خارجی چین است و در مجموع این استان سالانه یک چهارم صادرات کشور چین را به خود اختصاص داده است.
این استان از نظر تولید ناخالص داخلی نیز جایگاه قابل توجهی در بین سایر استان های کشور چین دارد.ازشهرهای مهم استان گوانگ دونگ، شهر گوانگژو (قطب تجاری چین)، شهرشن جن (بزرگترین منطقه آزاد تجاری و صنعتی و مرکز فناوری اطلاعات (IT) چین و شهر جوهای (یکی از مناطق مهم ویژه اقتصادی چین) است.
استان گوانگ دونگ چین به سبب برگزاری همایش ها و نمایشگاه های بزرگ و تردد و حضور اکثر تجار بزرگ جهان دارای شهرت جهانی است و همچنین این استان بیشترین آمار گردشگر را به خارج از کشور دارد.
678/ 667 ** 1917
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]