تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نصيحت و خيرخواهى از حسود محال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869594215




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرکتهای چینی برای ادامه همکاری با ایران فعال شوند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر نفت: شرکتهای چینی برای ادامه همکاری با ایران فعال شوند خبرگزاری پانا: معاون اموربین الملل و بازرگانی وزارت نفت در سفر اخیر خود به چین تاکید کرد: شرکت های چینی در صورت تمایل برای ادامه کار در بخش های بالادستی نفت، باید جدی تر و با عزم بیشتری فعالیت کند.
۱۳۹۳ شنبه ۶ ارديبهشت ساعت 15:35



به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از شانا، علی ماجدی درباره سفر هیئت اقتصادی ایران در اول اردیبهشت امسال به پکن و مذاکره هایی که در حاشیه این سفر انجام شد، تصریح کرد: مذاکره های خوبی با شرکتهای چینی فعال در پروژه های نفتی ایران انجام شد.
معاون امور بین الملل و بازرگانی وزارت نفت با بیان اینکه همکاری ایران با شرکتهای چینی ادامه دارد، افزود: عملکرد شرکت چینی سینوپک در پروژههای نفتی موفق تر از شرکت سی ان پی سی بوده است.
وی درباره توسعه میدان آزادگان جنوبی و اولتیماتوم به حضور شرکت سی ان پی سی در این میدان گفت: مشکلات در زمینه همکاری با این شرکت چینی بسیار زیاد است.
حضور چینی ها در پروژه های بزرگ نفتی ایران از سال 2007 میلادی رنگ تازه ای به خود گرفت. دسامبر سال 2007، قرارداد مشترکی میان شرکت سینوپک چین و شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان یادآوران، با برآورد ذخایری در حدود 17 میلیارد بشکه امضا شد.
پس از آن شرکت سی ان پی سی امتیاز توسعه میدان نفتی آزادگان شمالی و جنوبی را به دست آورد تا صنعت نفت ایران بیش از پیش با فناوری نه چندان کارآمد چینی اجین شود. حضور چشمگیر این شرکت ها با به دست آوردن امتیاز توسعه فاز 11 پارس جنوبی و جایگزینی با شرکت بزرگی همچون توتال بیشتر شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران پیشتر در باره تاخیر شرکت چینی سی ان پی سی در توسعه میدان آزادگان جنوبی گفته بود: پس از اولتیماتوم شرکت ملی نفت ایران به پیمانکار چینی این طرح، پیمانکار برای پیشبرد پروژه قول مساعد داده است. در عین حال، اولتیماتوم شرکت نفت به قوت خود باقیست و اگر پیمانکار حرکت مطلوبی را آغاز نکند، طبق قرارداد عمل خواهیم کرد.
ادامه همکاری ایران و کونلون بانک چین
معاون اموربین الملل و بازرگانی وزارت نفت همچنین با اشاره به اینکه همکاری ایران و کونلون بانک چین در زمینه چگونگی پرداختهای نفتی ادامه خواهد داشت، افزود: مذاکره با این بانک در سطح خوبی انجام شد.
کونلون بانک چین تنها بانک چینی است که هم اکنون ال سی ایران را می پذیرد. این بانک تنها یک شعبه دارد که در پکن واقع شده است. بیشتر بانکهای ایرانی تنها ال سی چین را برای این بانک گشایش می کنند.
ال سی، تعهدی از بانک است که به خریدار و فروشنده داده می‌شود و تعهد می‌شود که میزان پرداختی خریدار به فروشنده به موقع و با مبلغ صحیح به دست فروشنده برسد.
معاون امور بین الملل و بازرگانی وزارت نفت به همراه علی طیب نیا، وزیر اقتصاد و دارایی برای انجام مذاکره های اقتصادی دوشنبه هفته گذشته (اول اردیبهشت) به چین سفر کرد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن