واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۲:۲۷ب.ظ)
لازمه بهبود وضعيت اقتصادي آذربايجان غربي، رونق توليد و مشاركت بانك هاست معاون برنامه ريزي استاندار آذربايجان غربي گفت: وضعيت اقتصادي استان با رونق توليد در واحدهاي توليدي و صنعتي و همچنين مشاركت بانك هاي عامل بهبود مي يابد.
به گزارش خبرگزاري موج؛ تقي كهوريان که در جلسه كميسيون هماهنگي بانك ها در محل بانك توسعه تعاون استان سخن مي گفت اظهار داشت: در زمان حاضر در استان به تبع كشور شاهد ركود در بخش توليد هستيم كه نتيجه منفي 8.5 درصدي رشد اقتصادي در كشور است.
وي اضافه كرد: ركود اقتصادي با اتخاذ تدابير علمي براي ايجاد رونق توليد در واحدهاي توليدي و صنعتي از ميان مي رود و اين مهم نياز به همت و ياري سيستم بانكي دارد.
وي با اشاره به اينكه به دنبال ايجاد پروژه هاي توليدي و صنايع در مقياس بزرگ با مشاركت سرمايه گذاران داخلي و خارجي در استان هستيم گفت: در حال حاضر چند پروژه بزرگ مراحل جذب سرمايه گذار از بخش خصوصي و يا سازمان ها و بنياد هاي وابسته به دولت و بخش عمومي غير دولتي خود را سپري مي كنند .
وي اظهار كرد: ميزان تورم و نرخ بيكاري بالا سبب شده است تا اولويت اول امور كشور براي دولت رونق اقتصادي باشد و در اين راه بايد علم و دانش توام با تجربه، مديريت مبتني بر اصول علمي و خيرخواهي در پيشبرد امور مورد توجه قرار گيرند.
معاون برنامه ريزي استاندار آذربايجان غربي با ذكر اين نكته كه براي برون رفت از وضعيت اقتصادي فعلي بايد دست اندركاران امور اداري، مديران دستگاه هاي اجرايي و همچنين مديران بانك هاي دولتي و غيردولتي و فعالين اقتصادي خيرخواهانه وارد عرصه شوند گفت: مشكلات اقتصادي تبعات منفي اجتماعي زيادي را به بار مي آورد كه بايد با ايجاد رونق اقتصادي و فراهم كردن زمينه هاي اشتغال اين تبعات را كاهش دهيم.
كهوريان افزود: دولت براي سال جاري در حوزه اقتصادي رساندن رشد اقتصادي به بالاي صفر را پيش بيني كرده است كه در صورت تحقق حتي نيم درصد رشد اقتصادي موفقيت بزرگي را رقم خواهد زد و اعتقاد داريم كه با ايجاد رونق اقتصادي در اين اندازه گام اول حماسه اقتصادي در كشور رقم خواهد خورد.
وي ادامه داد: البته در سال اينده كه پايان برنامه پنجم توسعه مي باشد رشد اقتصادي كشور را بايد به هفت الي هشت درصد افزايش داد و با كاهش نرخ تورم به كمتر از 20 درصد و ايجاد فرصت هاي شغلي بيشتر حماسه اقتصادي مورد نظر مقام معظم رهبري را تحقق بخشيد.
وي افزود: با بررسي هاي انجام شده در برخي از گروه هاي توليدي در استان واحدهاي صنعتي زير 30 درصد ظرفيت اسمي كار مي كنند كه بخشي از مشكلات آنها سرمايه در گردش است كه در اين راستا بانك هاي عامل بايد فعالانه وارد عرصه شوند.
كهوريان با اعلام اينكه كميته اي در استانداري براي بررسي وضعيت اين نوع واحد هاي توليدي تشكيل شده است تصريح كرد: اين كميته وضعيت واحدها را آسيب شناسي مي كند و راهكارهاي لازم را ارائه خواهد كرد.
وي بهره گيري از توان و ظرفيت اعتباري صندوق توسعه ملي را مورد تاكيد قرار داد و افزود: در سال گذشته نزديك به سهم تعيين شده براي استان توانستيم با طرح هاي معرفي شده عقد قرار داد كنيم كه امسال بايد با عقد قرار داد بيشتر از دو برابر ميزان سال گذشته عملكرد داشته باشيم.
معاون برنامه ريزي استاندار آذربايجان غربي اضافه كرد: همچنين از محل كمك هاي فني و اعتباري كه در سال هاي گذشته به آن بي توجهي شده است با عقد قراردادهاي سه جانبه بين بانك، دستگاه اجرايي و استانداري خواهيم توانست از طرح هاي صنعتي و سرمايه گذاران حمايت كنيم.
در اين جلسه تعدادي از مديران عامل بانك هاي استان به طرح ديدگاه ها، مسايل و مشكلات مبتلا پرداختند .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]