واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آینده سالار مشت زنی کردستان زیر پای بی تفاوتی شهرداری سنندج - ایرنا - پیش از آنکه رکورد 9 ساعت مشت زنی به کیسه بوکس را ثبت کند، کارگر خدماتی ساده ای در شهرداری سنندج بود تا اینکه از کارش تنها به دلیل آسیب دیدگی اخراج شد اگرچه چند ماه پیش با پیگیری برخی اعضای شورای شهر به کار بازگشت اما این بار کاری پر تنش در خیابان های شهر.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈسالار علی ویسیˈ متولد 1369 و قهرمان رشته کیک بوکسینگ کشور در سال 84 و قهرمان دو سال متوالی این رشته در استان کردستان است.
در دوران شورای شهر و شهردار فعلی با پیگیری برخی از اعضای شورای شهر، علی ویسی را باز به خیابان های سنندج برگرداندند و این تنها کاری بود که مناسب وی دیدند.
سالار امروز به عنوان بازرس تاکسیرانی باید ساعت ها از صبح تا شب سرپا بایستد و تنها چند ساعت در فاصله نهار فرصت استراحت دارد.
سوای انرژی و وقت زیادی که از وی گرفته می شود و رمق و زمانی برای تمرین و ورزش نمی ماند، سالار در میانه خیابان های شلوغ سنندج هر آن در معرض تصادف قرار دارد، کما اینکه یک بار نیز با برخورد یک اتومبیل به وی دو روز حتی نتوانست سرکار حاضر شود.
علی ویسی این روزها با این همه خستگی و کمبود زمانی که دارد تلاش می کند خود را برای حضور در اردوی تیم ملی کیک بوکسینگ آماده کند، وی بر هر دری زده است تا مسوولین شهرداری را راضی کند زمان بیشتری برای تمرین به وی بدهند اما تنها چیزی که نصیب وی شده این است که یک ساعت دیرتر به سر کار بیاید و یک ساعت زودتر نیز برود.
گویا برای حضور در تست اردوی تیم ملی در روز مقرر به وی مرخصی هم می دهند و گفته اند باید قدردان شهرداری باشد که به وی مرخصی می دهند!
روابط عمومی شهرداری سنندج که دستگاه متبوعش حمایت از چند تیم ورزشی را در بوق و کرنا کرده است در جواب این رکوردشکن کشورمان که برای حمایت به آنها پناه برده بود، گفته است ما ورزشکار زیاد داریم یا کار یا ورزش!
شهردار سنندج نیز در پاسخ این سوال خبرنگار ایرنا که آیا نمی توانید این اجازه را بدهید که سالار در این چند روز پاره وقت بر سر کار حاضر شود، گفت: کار آنها نظارت بر تاکسی ها است و ما در این حوزه کمبود نیرو داریم.
شادمان افزود: از طریق سازمان تاکسیرانی شهرداری سنندج پیگیری کنید آنها باید اجازه بدهند.
وی وعده پیگیری برای حل مشکل سالار را هم داد اما در پاسخ این درخواست خبرنگار ایرنا که چه زمان برای نتیجه پیگیری با وی تماس بگیریم، گفت: شما از طریق تاکسیرانی پیگیری کنید!
سالار که تا 23 اردیبهشت روزهای خیلی کمی برایش فرصت مانده است تا خود را آماده حضور در اردوی تیم ملی کند، می گوید: ˈ اگر من را به هر بخش دیگر شهرداری بفرستند حتی اگر تا ساعت چهار به طور ممتد سر کار باشم، می روم؛ تنها بعد از آن وقت آزاد داشته باشم تا بتوانم به تمرین ها برسمˈ.
سالار ادامه می دهد: ˈ هر روز نیاز به حداقل چهار ساعت تمرین دارم تا بتوانم برای حضور در تیم ملی رقابت کنم. من را به دلیل شکستن رکورد مشت زنی به کیسه بوکس و همچنین آمادگی جسمی که در مسابقات انتخابی ستارگان در زمستان گذشته در همدان نشان دادم، به رقابت های تست اردوی تیم ملی دعوت کردند. ˈ
مسوولین استانی، اداره ورزش و جوانان، کمیته ورزش شهرداری، اعضای شورای شهر و یا ارگان هایی که تنها همان روزی که سالار به مناسبت روز قدس رکوردشکنی کرد از وی حمایت کردند و دیگر وی را رها کردند، چگونه بی تفاوت از کنار این مسئله می گذرند و احساس رضایت شغلی می کنند در حالی که یک استعداد استان و کشورمان در گیر و دار مشکلات کاری، بروکراسی و یا تنگ نظری ها، آینده خود را از دست می دهد و نمی تواند افتخاری برای کشورمان کسب کند.
دل کسانی که دلسوز ورزش اند زمانی به درد می آید که در چنین وضعیتی که دیگر نیاز به یک ریال پول و اعتبار نیست و تنها کمی همدلی، احساس مسوولیت و همکاری می خواهد بازهم ورزش است که بی نصیب و مظلوم می ماند. ک/4
570/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]