تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شب و روز بر هر كس بگذرد، او را ادب مى‏كند، فرسوده‏اش مى‏نمايد و به مرگ نزديكش مى‏س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820381813




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ژاپن و کره نفت ایران را نخریدند/ صادرات نفت کاهش یافت


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



ژاپن و کره نفت ایران را نخریدند/ صادرات نفت کاهش یافت
خبرگزاری رویترز درباره علت کاهش صادرات نفت ایران در ماه مارس می نویسد که ژاپن در این ماه نفتی از ایران وارد نکرده، و همچنین کره جنوبی قصد ندارد که در ماه آوریل نفتی از ایران خریداری کند.



به این مطلب امتیاز دهید

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، خبرگزاری رویترز خبر داده است که صادرات نفت ایران پس از افزایشی پنج ماهه، دوباره به زیر یک میلیون بشکه در روز سقوط کرده است. بر اساس خبر رویترز،  صادرات نفت ایران در ماه گذشته تنها کمی بیش از یک میلیون بشکه در روز بود، اما در ماه جاری میلادی، این رقم به حدود  نهصد و ۵۳ هزار بشکه در روز سقوط کرده است. رقمی که معادل حجم صادرات نفتی ایران در زمان مشابه در سال گذشته است.
آژانس بین المللی انرژی روز ۲۲ فروردین ماه بر اساس داده‌های اولیه گزارشی تهیه کرده بود که نشان می‌داد صادرات نفت و میعانات گازی ایران در ماه مارس حدود یک میلیون و ۵۰ هزار بشکه بوده است. در گزارش قید شده بود که آمارهای تکمیلی ممکن است بالاتر از این رقم باشد.
بر اساس آمارهای این نهاد بین المللی که به ۲۰ کشور صنعتی جهان مشاوره انرژی می‌دهد، صادرات نفت ایران از ماه نوامبر سال گذشته (آذرماه) رو به افزایش گذاشته و در فوریه سال جاری به یک میلیون و ۶۵۰ هزار بشکه رسید.
ايران و شش قدرت جهانی سوم آذرماه به توافق شش ماهه هسته ای دست يافتند که از ۳۰ دی ماه به اجرا گذاشته شد. بر اساس اين توافق قرار شد در صورتی که ایران به تعهدات خود عمل کند، بار تحریم‌های غرب علیه این کشور نیز اندکی سبک‌تر شود، با این همه تحريم‌های نفتی، بیمه‌ای و بانکی ايران همچنان به قوت خود باقی است. از این رو آمريکا انتظار داشت که حجم صادرات نفت ايران در همان ميزان سال ۲۰۱۳ که رقمی حدود يک ميليون بشکه در روز بود، ثابت باقی بماند که فراز و فرودها در میزان صادرات باعث اخطار اوباما به شرکت‌های معامله‌کننده با ایران شد. پیش‌نویس اولیه قرارداد ژنو تا انتهای تیرماه نوشته خواهد شد.
این خبر در حالی منتشر می‌شود که منصور معظمی، معاون امور برنامه‌ریزی و نظارت وزارت نفت ایران، روز پنجشنبه از افزایش بیست درصدی صادرات نفتی ایران از زمان روی کار آمدن دولت حسن روحانی خبر داده است. آقای معظمی در صحبت‌هایش در مراسم قدردانی از ستادان کارآفرین صنعت پلیمر گفته است که پیش از انتخاب شدن حسن روحانی، ایران حدود هفتصد هزار بشکه نفت در روز صادر می‌کرده و این رقم پس از انتخاب آقای روحانی به حدود یک میلیون و چهارصد هزار بشکه افزایش پیدا کرده است.
خبرگزاری رویترز درباره علت کاهش صادرات نفت ایران در ماه مارس می نویسد که ژاپن در این ماه نفتی از ایران وارد نکرده، و همچنین کره جنوبی قصد ندارد که در ماه آوریل نفتی از ایران خریداری کند.
کشور هندوستان نیز که در سه ماهه اول سال جاری میلادی واردات نفت از ایران را نسبت به زمان مشابه در سال پیش، ۴۳ درصد افزایش داده بود، در ماه آوریل واردات نفت از ایران را کاهش داد.
رویترز می نویسد که هندوستان، دومین مشتری نفتی ایران، در ماه آوریل روزانه ۱۴۵ هزار بشکه نفت از ایران وارد می‌کند. در ماه ژانویه این عدد ۴۱۲ هزار بشکه در روز بوده است.
رویترز قبلا گزارش داده بود که ژاپن و کره جنوبی برخی پالایشگاه‌های خود را در ماههای مارس، آوریل و مه تعمیر خواهند کرد و به همین خاطر در سه ماهه اول سال جاری میلادی خرید نفت ایران را افزایش دادند. اما این کشورها در سه ماهه دوم سال، خرید نفت از ایران را بصورت چشمگیری کاهش خواهند داد.




۱۳۹۳/۲/۱ - ۰۹:۰۷




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن