تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگز با مردم به اندازه عقل خود سخن نگفتند و فرمودند:...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815281395




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساختار مغز افراد مثبت اندیش و منفی نگر با یکدیگر متفاوت است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

ساختار مغز افراد مثبت اندیش و منفی نگر با یکدیگر متفاوت است تهران-ایرنا-تحقیقات اخیر روانشناسان دانشگاه ایالتی میشیگان نشان می دهد که منفی نگری یا مثبت اندیشی مربوط به نحوه اتصالات نورون های مغز است.


به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از نیچر، این اولین باری است که محققان نشانگری در مغز یافته اند که حاکی از تفاوت اتصال سیستم اعصاب در افراد منفی نگر و مثبت اندیش است.
پیش از این تصور می شد که اراده انسان مهمترین عامل در نحوه نگرش اوست؛ ولی این تحقیقات نشان می دهد که ساختار مغزی نقش عمده ای در تفکر انسان دارد و انسان ها به دوسته منفی نگر و مثبت اندیش تقسیم بندی می شوند.
در این تحقیقات 71 داوطلب خانم مورد بررسی قرار گرفتند. به این داوطلبان تصاویر ناراحت کننده ای نشان داده شد و خواسته شد تا در مورد آن مثبت فکر کنند. به طور همزمان فعالیت ذهنی داوطلبان ثبت می شد.
برخی از داوطلبان تفکر مثبتی در مورد تصویر داشتند. فعالیت ذهنی افرادی که از دیدن تصویر نگران شده بودند بسیار بیشتر بود و زمانی که از آنان خواسته شد مثبت فکر کنند، نگران تر شدند و افکار منفی در آنان شدت پیدا کرد.
دلیل انتخاب زنان در این آزمون، صراحت در بروز احساساتشان بود.
بررسی ها نشان داد که برخی از افراد به طور ذاتی مثبت نگر هستند و حتی در شرایط سخت و پیچیده نیز آرامش خود را حفظ می کنند که این موضوع به ساختار ذهنی آنان مرتبط است.
مدیر این پروژه معتقد است که با وجود ذاتی بودن مثبت اندیشی یا منفی نگری، تربیت خانوادگی و تمرین نیز می تواند تاثیر بسزایی روی نگرش فرد داشته باشد و الگوی فکری را متحول کند.
نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Abnormal Psychology منتشر شده است.
علمی (6)** 9259**1440
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




01/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن