تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ذكر زبان حمد و ثناء، ذكر نفس سختكوشى و تحمل رنج، ذكر روح بيم و اميد، ذكر دل صدق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820764493




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

500 ماهیچه عضلانی در این قسمت بدنتان نهفته است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
"500 ماهیچه عضلانی" در این قسمت بدنتان نهفته است
دستگاه اسکلتی عضلانی در انسانها به عنوان چارچوب و اسکلت ساختمانی بدن است این دستگاه ما را قادر می‌سازد تا حرکت و فعالیت روزمره را انجام دهیم همچنین در ساخت "گلبول قرمز خون" کمک می‌کند.


دکتر محمد رضا جویا اردتوپد و مدیر گروه تخصصی مبارزه با بیماری‌ها در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرنگاران  گفت: ساختمان دستگاه اسکلتی عضلانی بدن شامل 206 استخوان و بیش از 500 ماهیچه عضلانی است بیماری‌های اسکلتی عضلانی شامل آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی)، استئوپروز( پوکی استخوان)، آرتروز( سائیدگی سر استخوان)، نقرس(‌افزایش اسیداوریک خون به همراه تورم التهابی دردناک مفصل) و در آخر کمر دردها می‌باشد.


وی ادامه داد: علت کمر درد شامل ناهنجاری مادرزادی ستون فقرات کمری، صدمات کشیدگی‌ها، شکستگی‌های مهره‌ای، دیسک کمر، تنگی کانال نخاعی و  شایعترین آن نحوه نادرست استفاده از دستگاه اسکلتی عضلانی و حرکات است.


جویا در خصوص نشانه‌های آسیب به دستگاه اسکلتی عضلانی افزود: درد در محل آسیب، زخم باز یا بسته، تورم شدید، تغییر شکل عضو صدمه دیده، دردناک بودن محل آسیب هنگام لمس، عدم توانایی یا عدم تمایل بیمار به حرکت دادن عضو، همگی از نشانه‌های آسیب به دستگاه اسکلتی بدن می‌باشند.


وی مصرف روزانه 2 تا 3 لیوان شیر یا فرآورده‌های آن را جهت پیشگیری از بیماری‌های اسکلتی عضلاتی توصیه کرد و اذعان داشت: در مصرف داروهای خاص مانند کورتون‌ها احتیاط کنید و حتما تحت نظر پزشک  آن را مصرف کنید روش‌های صحیح نشستن، بلند کردن اجسام، راه رفتن و ایستادن را رعایت کنید هرگز دخانیات مصرف نکنید و از مصرف زیاد کافئین، نمک و پروتئین اجتناب کنید استفاده از مایعات، سبزیجات و میوه‌ها را افزایش دهید و ورزش منظم 30 دقیقه در روز به ویژه ورزشهای هوازی مانند پیاده روی، کوه پیمایی و... را فراموش نکنید.


جویا در پایان اظهار داشت: زنجبیل فعالیت ضد التهابی دارد و تجویز خوراکی پودر زنجبیل به بیماران مبتلا به روماتسیم و اختلالات عضلانی، اسکلتی منجر به تسکین درد و تورم می‌شود بیمارانی که داروهای ضد انعقاد مصرف می‌کنند یا بیمارانی که دچار سنگ‌های صفراوی هستند قبل از استفاده از فرآورده های زنجبیل باید با پزشک خود مشورت کنند. در افراد بزرگسال جهت تسکین دردهای اسکلتی عضلانی مصرف روزانه 2 تا 4 گرم زنجبیل به صورت ریشه پودر شده 2 تا 4 بار در روز توصیه می‌شود.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن