تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805517348




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه کشاورزی صنعتی احیاء دریاچه ارومیه را به دنبال دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

توسعه کشاورزی صنعتی احیاء دریاچه ارومیه را به دنبال دارد ارومیه - ایرنا - مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: توسعه کشاورزی صنعتی، مدیریت بهینه مصرف آب و احیاء دریاچه ارومیه را به دنبال دارد.


به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈ سید علی مختاری ˈ یکشنبه در جلسه هم اندیشی بحران دریاچه ارومیه افزود: در بخش کشاورزی هشت طرح شامل بازگشایی مسیر آبهای ورودی، جلوگیری از توسعه کشاورزی، مدیریت نهاده های کشاورزی در حوضه دریاچه با توجه به محدودیت منابع آب، آیش بندی کشت های یک ساله، عملیات آبخیزداری با تاکید بر آبخوان داری و شبکه های آبیاری مورد توجه است.
وی اظهار کرد: این طرح ها به صورت کاملا اصولی و با هدف اجرایی شدن برای حل بحران دریاچه ارومیه تدوین و طراحی شده اند و اغلب تصورات بر این است که بخش کشاورزی مقصر اصلی خشکی دریاچه است در حالی که این نظریه را به کلی رد می کنیم.
مختاری ادامه داد: بحران دریاچه ارومیه باید بیش از این در برنامه ریزی های کلان دولت مورد توجه قرار می گرفت چرا که ایجاد اشتغال بی رویه و عدم نظارت و رسیدگی دولت بر این نوع اشتغال زایی موجب چنین بحرانی برای این دریاچه شده است.
وی افزود: مدیریت، نظارت و آگاه سازی مردم و جامعه یکی از مهمترین سیاستهای بخش کشاورزی است که در بخش مدیریت ترویج استان برای مصرف بهینه آب به خوبی انجام می شود.
مختاری گفت: حوزه کشاورزی در راستای حل بحران دریاچه از هرگونه طرح و ایده ای که بتواند راههای رسیدن به اهداف را میسر کند حمایت و استقبال می کند و آماده پذیرش هرگونه راهکار در این راستاست.
مختاری اضافه کرد: با توجه به بحران دریاچه ارومیه که در اثر کمبود بارندگی و خشکسالی های اخیر ایجاد شده، سیاستگذاری در زمینه آب از اهمیت ویژه ای برخوردار است و گسترش تحقیقات کشاورزی در زمینه مدیریت بهینه مصرف آب در این بخش ضروری است.
مختاری گفت: در راستای نیل به خودکفایی و تامین امنیت غذایی نیازمند مدیریت بهینه مصرف آب در این بخش و تقویت و ارتقا مهارتهای آموزشی کارشناسان و بهره برداران کشاورزی و نیز بهره گیری از سیستم ها، تجربیات و برنامه های موجود کشور و دستاوردهای جدید در این زمینه هستیم.
وی گفت: هم اکنون 34 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان را تحت پوشش آبیاری صنعتی قرار داده ایم.
وی افزود: در راستای حل بحران دریاچه لایروبی کانال های سه و چهار را پیشنهاد داده ایم و انتقال آب با لوله در دستور کار جهاد کشاورزی قرار دارد که سعی داریم تمامی کشاورزان را برای استفاده از آبیاری قطره ای مکلف کنیم.
دریاچه ارومیه با مساحت آبخیز 51 هزار و 876 کیلومترمربع به طول ۱۴۰ کیلومتر و عرض ۵۵ کیلومتر، ۱۲۶۷ متر از سطح آبهای آزاد ارتفاع دارد و ۱۰۲ جزیره کوچک و بزرگ را در خود جای داده، این دریاچه از 17 سال گذشته به علت تغییرات اقلیم و بروز پدیده خشکسالی دچار کم آبی شده که هم اکنون حدود 85 درصد آن خشک شده است.
دریاچه ارومیه در شمال غربی ایران بین دو استان آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی واقع شده و به طور عمده از رودخانه های زرینه رود، سیمینه رود، تلخه رود، گدار، باراندوز، شهرچای، نازلو و زولا تغذیه می شود.
حوضه آبریز دریاچه ارومیه که سه درصد مساحت کل کشور ایران را در برمی گیرد با داشتن دشت هایی مانند دشت تبریز، ارومیه، مراغه، مهاباد، میاندوآب، نقده، سلماس، پیرانشهر، آذرشهر و اشنویه یکی از کانون های ارزشمند فعالیت کشاورزی و دامداری در ایران به شمار می رود.
/ 1495/7126/581
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




31/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن