تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 23 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806371285




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا آمریکا بهانه به دست تندروهای ایرانی می دهد؟!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

چرا آمریکا بهانه به دست تندروهای ایرانی می دهد؟! تهران - ایرنا - ماجرای عدم صدور روادید برای دیپلمات ایرانی توسط آمریکا هر روز ابعاد تازه تری می یابد و در حالی که مقامات ایرانی یادداشت اعتراضی به مسئولان امر نوشته اند، خبر رسیده باراک اوباما قانونی را تصویب کرده که حضور دیپلمات مذکور ایرانی را منع می کند.


در واقع خودداری مقامات آمریکا از دادن ویزا به حمید ابوطالبی، موجب بحرانی دیپلماتیک میان دو کشور شده است و این نگرانی وجود دارد که این اختلاف روی گفتگوهای هسته ای هم سایه بیفکند توافق ژنو را هم تحت تاثیر قرار دهد.
اصل ماجرا هم از این قرار بود که حمید ابوطالبی نماینده پیشنهادی ایران برای تصدی نمایندگی ایران نزد سازمان ملل در نیویورک است که آمریکا به اتهام شرکت در اشغال سفارت این کشور در 13آبان 1358 از صدور ویزا برای او امتناع کرده است.
این اقدام در حالی صورت گرفته که جیمی کارتر که در زمان گروگانگیری سفارت آمریکا ریاست جمهوری را برعهده داشت، از صدور ویزا برای نماینده ایران در سازمان ملل حمایت کرده در مصاحبه با یک شبکه رادیویی، گفت: «من حامی صدور روادید برای حمید ابوطالبی سفیر جدید ایران در سازمان ملل هستم.»
بعد از آن ایران هم در واکنش به این اقدام آمریکا ، یادداشتی اعتراضی نوشته است.
درواقع کفیل نمایندگی دایم ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک شامگاه دوشنبه گذشته به وقت ایران با ارسال یادداشتی به رییس کمیته روابط با دولت میزبان این سازمان خواستار تشکیل جلسه فوری این کمیته برای بررسی تخلف آمریکا از تعهداتش بر اساس قرارداد مقر این نهاد بین المللی شد ه است تا این مساله حل شود.
در یادداشت ارسالی ضمن بیان نگرانی شدید ایران از اقدام دولت آمریکا مبنی بر عدم صدور روادید برای سفیر تعیین شده ایران آمده بود: «این اقدام دولت میزبان مغایر با مقررات حقوق بین الملل و تعهدات این کشور بر اساس قرارداد مقر و عرف بین المللی است و قطعا مخل فعالیت نمایندگان کشورهای عضو سازمان ملل می باشد.»
با این حال خبر رسیده است که ˈباراک اوباماˈ قانون ممنوعیت ورود ˈحمید ابوطالبیˈ سفیر جدید ایران نزد سازمان ملل به آمریکا را امضا کرده تا تنش ها میان ایران و آمریکا بالا بگیرد.
در هر حال تصویب قانون جدید ، که برای لازم الاجرا شدن امضای ˈباراک اوباماˈ رئیس جمهور آمریکا را نیاز داشت ، معیارهای ورود دیپلماتها را به این کشور محدودتر می کند.
اوباما همچنین بیانیه ای مکتوب را نیز در کنار امضای قانون ممنوعیت صدور روادید برای ابوطالبی صادر کرده است.
در بخش هایی از این بیانیه امده است: امروز من قانون S-2195، مصوبه ای که مربوط به محدودیت های ویزایی برای برخی از نمایندگان خاص به سازمان ملل است را امضا کردم. قانون S-2195، بند چهارصد و هفت قانون روابط خارجی مصوبه سال 1990 را اصلاح می کند.بر اساس این قانون به افرادی که به دلیل دست داشتن در اعمال جاسوسی و تروریستی به طور مستقیم منافع آمریکا و متحدانش را تهدید کنند و تهدیدهایی را برای امنیت ملی آمریکا ایجاد کنند اگر به عنوان نماینده کشوری به سازمان ملل معرفی شوند اجازه ورود به آمریکا داده نمی شود.
در ادامه این بیانیه ادعا شده است: همانطور که رئیس جمهور بوش(پدر)در سال 1991اعلام کرد، رئیس جمهور می تواند از اختیارات ویژه قانونی خود درباره اعمال محدودیت در ورود برخی سفرای خارجی به سازمان ملل استفاده کند. اعمال جاسوسی و تروریسم بر ضد آمریکا و متحدان ما بی چون و چرا بسیار مشکل ساز است و من در این باره با کنگره هم نظر هستم افرادی که در این اعمال دست دارند می توانند از پوشش دیپلماتیک برای دسترسی و آسیب به ملت ما استفاده کنند. من بنابراین بند چهارصد و هفت قانون روابط خارجی را پس از اصلاحیه قانونی S-2195 اجرایی اعلام می کنم.
اوباما مدعی شده با این قانون جدای از اینکه ممکن است در اختیار وی در زمینه پذیرش سفیران مداخله کند ، به عنوان یک ˈراهنماˈ برخورد خواهد کرد.
حمید بابائی سخنگوی دفتر ایران در سازمان ملل متحد اما در این خصوص گفته: ایران روز سه شنبه نماینده ای برای دیدار با مسئول امور حقوقی سازمان ملل متحد فرستاد.
وی افزود: ایران همچنین شکایت نامه ای را نیز در اختیار سازمان ملل متحد و کمیته روابط با کشور میزبان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد قرار داده است.
گفتنی است، این کمیته که متشکل از 19 کشور است و قبرس نیز ریاست آن را به عهده دارد می تواند جلسه ای را برای رسیدگی به این مسئله برگزار کند اما نمی تواند تصمیم آمریکا را تغییر دهدو به این ترتیب باید منتظر واکنش های داخلی به این بیانیه و تصمیم اوباما بود.
**منبع: پارسینه
اول**1516
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




31/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن