تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868762395




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نعمت زاده قول داد هر 2 ماه سبد کالا توزیع شود!


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: نعمت زاده قول داد هر 2 ماه سبد کالا توزیع شود!

نعمت زاده قول داد هر 2 ماه سبد کالا توزیع شود!

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تشریح جزئیات نحوه حمایت دولت از تولید در فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها، گفت: دولت یارانه نقدی به تولیدکنندگان نخواهد داد.

محمدرضا نعمت زاده در حاشیه اولین نمایشگاه توانمندی بانوان در جمع خبرنگاران در خصوص حمایت از تولید در اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها گفت: آن چه که تا به حال در دولت تصویب شده، تهیه آیین نامه اجرایی فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها است که در قانون بودجه سال 93 آمده و بسیار کلی در خصوص اجرای این فاز از قانون توضیح داده است. وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در قانون پیش بینی شده 10 هزار میلیارد تومان از مجموع درآمدهای حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در اختیار بخش تولید، صنعت و حمل و نقل عمومی قرار گیرد. او گفت: اولین گام تفکیک این منابع و مشخص شدن سهم هر بخش است که از پیش از تعطیلات نوروز وزارت صنعت درخواست کرده بود تا سهم صنعت مشخص شود.آن چه که وزارت صنعت مد نظر دارد و در جلسه با رئیس جمهور نیز مطرح کرده؛ آن است که بتواند تسهیلات ارزان قیمت را به تولیدکنندگان بپردازد. او در پاسخ به این سئوال که آیا قیمت سوخت در اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها ترجیحی خواهد بود؟ گفت: هنوز در این خصوص تصمیم گیری نشده است. وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا قرار است یارانه نقدی در اجرای فاز دوم به بخش تولید اختصاص یابد؟ گفت: دولت بنای پرداخت یارانه نقدی ندارد و تصمیم دارد که یارانه سود تسهیلات بانکی به متقاضیان پرداخت کند؛ به این معنا که چنانچه فردی بخواهند ماشین آلات خود را نوسازی کند، بخشی از سود تسهیلات از سوی وزارت صنعت از سوی دولت پرداخته شود. این عضو کابینه یازدهم ادامه داد: برای بهبود فرآیند تولید و مصرف انرژی و کاهش شدت مصرف طرح هایی در نظر گرفته شده تا واحدهای تولیدی اجرا کنند و بر این اساس، از تسهیلات بلاعوض برخوردار شود که سقف این تسهیلات هنوز عملیاتی نشده است. نعمت زاده در ادامه در خصوص توزیع سبد کالا در سال 93 گفت: در خصوص زمان توزیع سبد کالا دولت هنوز تصمیم گیری نکرده ولی در نظر است که امسال در چند نوبت سبد کالا توزیع شود. او گفت: پیش از توزیع سبد کالا در سال جاری ابتدا باید جامعه آماری مشخص شده و دولت به خوبی اولویت های اختصاص این سبد کالا را بداند؛ به این معنا که چه کالایی به چه میزان، چگونه و به چه افرادی تخصیص یابد. وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: توزیع سبد کالای اول از سوی دولت در سال گذشته با برخی مشکلات همراه بود و سیستمی طراحی شد که کالا به صورت مستقیم به مردم داده شود که علیرغم این مشکلات به 15 میلیون و 600 هزار خانوار سبد کالا اختصاص پیدا کرد و توزیع شد. او در ادامه گفت: قرار است که اگر بشود هر دو سه ماه یکبار سبد کالا توزیع شود.


1393/01/31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن