تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826077689




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکید معاون امور زنان وخانواده ریاست جمهوری بر همگرایی مراکز امورزنان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تاکید معاون امور زنان وخانواده ریاست جمهوری بر همگرایی مراکز امورزنان تهران - ایرنا - معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه موازی و دوباره کاری در حوزه زنان توسط بخش ها و حوزه های مختلف، زمان را از بین می برد، بر همگرایی مراکز امور زنان تاکید کرد.


به گزارش ایرنا، شهیندخت مولاوردی شامگاه شنبه در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و آغاز بزرگداشت مقام روز زن و مادر،افزود: مهم ترین تاکید مقام معظم رهبری بحث اهمیت و اعتبار نهاد خانواده و جایگاه زن در این نهاد است زیرا خانواده همیشه به عنوان سنگ زیربنای جامعه در آموزه های دینی ما مطرح بوده است.
مولاوردی در خصوص بیانات مقام معظم رهبری درباره تشکیل مرکز مطالعاتی و کاری برای تدوین راهبردی صحیح در حوزه زنان و خانواده افزود: مرکزی عالی و فراقوه ای مد نظر مقام معظم رهبری است تا به امر مطالعه و کاری در حوزه زنان و خانواده بپردازد.
وی گفت: با توجه به چالش های پیش روی حوزه زنان از جمله تعدد متولیان امر، مراکز تصمیم گیری وتصمیم سازی و چندگانگی طیف ها و گروههای زنان این ضرورت ایجاب می کند که این مرکز وجود داشته باشد و فراقوه ای عمل کند تا تاثیرات لازم را در حوزه زنان و خانواده داشته باشد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: در خصوص این مرکز به نظر می رسد مرکز پژوهش های مجلس در حال بررسی این موضوع است .
مولاوردی با اشاره به اینکه هر کدام از قوای سه گانه برای خودشان مرکز و ساختار امور زنان و خانواده دارند گفت: با این حال هم گرایی و هم افزایی میان این مراکز نمی بینیم یا خیلی کم رنگ است و چنانچه این مرکز وجود داشته باشد و نظارت و هدایت و سیاست گذاری در سطح کلان را بر عهده داشته باشد قطعا می توان امیداوار بود که هم گرایی و هماهنگی لازم در این حوزه انجام پذیرد.
وی به ارزش گذاری کار خانگی زنان به عنوان دیگر موضوع مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: این موضوع بدان معناست که نقش پنهان زنان خانه دار در اقتصاد خانواده و جامعه باید در حساب های ملی محاسبه شود و چنانچه این اتفاق بیافتد نهایت تاثیرگذاری و احساس موثر بودن را به این گروه 18 میلیونی زنان خانه دار ایرانی خواهد داشت.
مولاوردی گفت: از نظر تئوری و مطالعه، کارهای زیادی انجام شده و آماده اجراست اما آسیب شناسی لازم دارد که چرا این همه حجم بالای مطالعات مکتوبات و آثار نتیجه ای نداده است.
وی در ادامه افزود: ما در آغاز کارمان از دستگاههای اجرایی گزارشاتی در این زمینه گرفتیم به این معنا که مثلا در خصوص بسته های اجرایی برنامه جامع توسعه امور زنان و خانواده گزارش هایی گرفته شد اما تقریبا می توان گفت که هیچ کدام از برنامه ها در بسته های اجرایی دستگاهها اجرا نشده بود.
مولاوردی گفت: شش تفاهم نامه با شش وزارتخانه در مباحث مختلف از جمله حمایت از زنان سرپرست خانوار، زنان بهبود یافته و توزیع بسته های بهداشتی میان دختران دانش آموز در مناطق محروم به امضا رساندیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه این تفاهم نامه ها ملی است و در سطح ملی نتیجه خواهد داد افزود: سازمان های مردم نهاد را در حوزه خانواده شناسایی و با آنها ارتباط برقرار می کنیم.
وی همچنین با بیان اینکه لایحه بیمه زنان خانه دار در حال تدوین است گفت: پیش نویس این لایحه برای ارائه به دولت اماده شده است.
مولاوردی درخصوص افزایش مرخصی زایمان نیز افزود: با مجموعه پیگیریها به این نتیجه رسیدیم که در این خصوص نیاز به قانون جدید نیست زیرا مصوبه به اندازه کافی وجود دارد و انچه نیاز است بحث اعتبار بودجه بود که نهایتا قرار شد تامین اجتماعی در آینده نزدیک اعتبار لازم برای اجرای ان را اختصاص دهد.
در این برنامه همچنین با کبری خزعلی رییس شورای فرهنگی اجتماعی زنان به صورت تلفنی ارتباط برقرار شد و وی گفت: نیاز به یک مجموعه هماهنگ و کارآمد داریم که بتواند به نیازهای زنان مجاهد ایرانی پاسخ مناسبی بدهد.
وی گفت: زنان ما رشد زیادی کرده اند و شایسته آنها است که برای آنها برنامه ریزی های لازم صورت گیرد و از آنان به خوبی حمایت شود.
خزعلی به برنامه جامع تحکیم خانواده اشاره کرد و گفت: این برنامه باید به عمل برسد و مردم تاثیرات آن را مشاهده کنند.
میرگلو بیات نایب رییس فراکسیون زنان نیز دیگر میهمان تلفنی این برنامه بود که مدعی شد قانون های لازم به تصویب رسیده است اما دولت باید قوانین مربوط به حوزه زنان و خانواده را اجرایی کند.
وی گفت: متاسفانه قوانین متعدد اجرا نشده است، نقش اصلی را دولت دارد و باید وقتی قانونی نوشته می شود آیین نامه های مربوطه نوشته شود و دولت باید به دنبال اجرای قوانین باشد.
بیات ادامه داد: هنوز نتوانسته ایم نظارت بر روی مراکز مردم نهاد فعال در بخش زنان و خانواده داشته باشیم که ببینیم به چه شکلی دارند قوانین را اجرا می کنند.
وی گفت: موفقیت در این حوزه نیاز به تلاش فرا قوه ای دارد بنابراین نیاز به دستگاهی دارد که نظارت عالیه را بر روی اجرای قوانین مصوب در این خصوص داشته باشد.
وی ادامه داد: حقوق زنان از دیدگاه اسلام کاملا مشخص است و تمام قوانین ما نیز بر همین اساس نوشته شده است که نیاز به زمان برای اجرایی شدن آنها داریم، دولت باید هر چه سریعتر مرکز فرا قوه ای را تشکیل دهد.
بیات اظهار داشت: البته نیاز به همکاری همه دستگاه ها دارد متاسفانه خیلی از قوانینی که نوشته شده یا مطالعات و پژوهش هایی که به مرحله اجرا نرسیده اند یا درست اجرا نشده اند.
وی گفت: همگرایی و تعامل باید بین دستگاه های مختلف باید ایجاد شود و نمایندگان دستگاه ها بنشینند و هسته مرکزی را تشکیل دهند.
شبس (3) 1346 **1552
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




31/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن