واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکید کرد : برخورد جدی با فروشندگان گوشت های ناسالم در بهشهر ضروری است ساری – ایرنا – مدیر شبکه بهداشت و درمان بهشهر گفت : برخورد جدی با فروشندگان گوشت های ناسالم و کشتار حیوانات در منازل توسط برخی از قصابان ضروری است .
به گزارش خبرنگار ایرنا ، ˈ محمدتقی صالح طبری ˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : فقدان نظارت کافی موجب رواج کشتار دام های سبک و سنگین در منازل شده و خطر بروز برخی بیماری های مشترک میان انسان و دام را افزایش داده است.
وی ادامه داد : در سال های اخیر و به دلیل فراوانی بیماری هایی که میان انسان و دام مشترک است ، کشتارگاهی های سنتی دام تعطیل و مراکز صنعتی ذبح دام ، جایگزین آن شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بهشهر گفت : کشتارگاه سنتی دام بهشهر نیز در سال های گذشته تعطیل شد و از آن زمان به بعد مقرر شد همه کشتارهای مورد نیاز شهرستان در کشتارگاه صنعتی جویبار انجام شود.
وی افزود : شهرداری بهشهر نیز همانند دیگر شهرداری های استان برای کاهش قیمت تمام شده گوشت بدون دریافت هزینه لاشه دام های کشتار شده را از این کشتارگاه تحویل و به قصابان می داد اما پس از گذشت مدتی برخی از این قصابان به بهانه دوری راه ، به کشتار سنتی دام در منازل روی آوردند.
او ادامه داد : بهانه دوری راه که توسط قصابان مطرح می شود ، به دلیل تاثیر نامطلوبی که بر سلامت شهروندان می گذارد ، غیرقابل قبول و نپذیرفتنی است .
مدیر شبکه بهداشت و درمان بهشهر بیان کرد : چگونه ممکن است قصابان شهر گلوگاه که در مقایسه با بهشهر ، فاصله بیشتری با جویبار دارند از این قانون پیروی کنند اما قصابان بهشهری حاضر به تکمین از این قانون نیستند؟
وی افزود : توزیع گوشت های ناسالم میان شهروندان ، امنیت غذایی و سلامت شهروندان را به مخاطره می اندازد و نباید از هیچگونه تخلفی در این مورد ، چشم پوشی کرد .
صالح طبری به عرضه گوشت های بسته بندی در فروشگاه ها اشاره کرد و گفت : در حال حاضر 25 درصد گوشت های مورد استفاده شهروندان به صورت بسته بندی و سالم تهیه می شود و باید انتظار داشت این رقم رفته رفته افزایش یابد.
وی افزود : با ادامه روند جایگزینی گوشت های بسته بندی به جای گوشت های فله ای ، حرفه قصابی آرام آرام از جمع مشاغل خارج شده و به تاریخ خواهد پیوست.
صالح طبری به روند کند احداث کشتارگاه شرق مازندران در شهرک صنعتی نکا و حدود 10 کیلومتری غرب شهر بهشهر اشاره کرد و گفت : سهام این کشتارگاه میان شهرداری های شرق مازندران تقسیم شد و پردخت نشدن بموقع این سهام موجب کندی در ساخت آن و طولانی شدن بهره برداری از این کشتارگاه شده است.
وی به ساخت بیمارستان جایگزین بهشهر اشاره کرد و افزود : اجرای این طرح که از مصوبات سفر رییس جمهوری سابق به بهشهر بود هفتمین سال آغاز عملیات ساخت خود را می گذراند که با توجه به کمبود بودجه و اعتبار ، تا دو سال آینده نیز به بهره برداری نخواهد رسید . ک/3
7331/1654
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
31/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]