تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند! زبان را عذابى دهد كه هيچ يك از اعضاى ديگر را چنان عذابى ندهد. زبان گويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826521577




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نوزاد 6 ماهه هم همه چیز را به یاد می آورد


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



نوزاد 6 ماهه هم همه چیز را به یاد می آورد
پرستار خوش مشرب و خنده‌رویی برای تزریق نوزاد 6 ماهه وارد اتاق می‌شود و کودک با دیدن او بی‌درنگ لبانش را جمع می‌کند و حالت گریه به خود می‌گیرد.



به این مطلب امتیاز دهید

رسول اكرم صلى الله عليه و آله می فرماید : صدقه بجا و نيكوكارى و نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختى را به خوشبختى تبديل، عمر را زياد و از مرگ بد، جلوگيرى مى كند.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، پرستار خوش مشرب و خنده‌رویی برای تزریق نوزاد 6 ماهه وارد اتاق می‌شود و کودک با دیدن او بی‌درنگ لبانش را جمع می‌کند و حالت گریه به خود می‌گیرد. پرستار خطاب به مادر کودک می‌گوید: «متاسفم. بچه شما از دفعه آخری که واکسن او را تزریق کردم مرا به یاد می‌آورد.» احتمالا مادر حرف پرستار را جدی نمی‌گیرد، چرا که مطمئن است نوزادش نمی‌تواند چیزی را که مربوط به دو ماه پیش است به یاد بیاورد، خصوصا کسی را که فقط یک بار صورتش را دیده و آن دیدار هم با خاطره تزریقی دردناک همراه بوده باشد. اما تحقیقات جدید، طرز فکر مادران در مورد حافظه کودکان به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد.
اخیرا محققان دانمارکی آزمایش ساده و در عین حال فوق‌العاده‌ای را انجام داده‌اند. آنها فهرستی از خانواده‌هایی در اختیار داشتند که وقتی کودکان‌شان کمتر از یک سال سن داشتند، در انجام مطالعه‌ای شرکت داشتند. این مطالعه توسط عثمان سکولد کینگو و یکی از همکارانش انجام شده بود که تقریبا هم سن و سال یکدیگرند. این دو مرد همان کودکان را در سه و نیم سالگی باز گرداندند و به تماشای دو نمایش از همان آزمایشی که در یک‌سالگی دیده بودند، نشاندند: یکی با بازی آزمایشگری که او را دیده بودند، و نمایش دیگر توسط آزمایشگر دوم انجام شد که کودکان تا کنون او را ندیده بودند. محققان حرکات چشم کودکان را در حالی‌که به دو نمایشگر نگاه می‌کردند دنبال کردند. کودکان در نهایت به نحوی کاملا مشخص به چهره‌ای خیره می‌شدند که قبلا ندیده بودند.  


این رفتار اصطلاحا «ترجیح تازگی» نامیده می شود: نگاه انسان به چیز‌های تازه و نو نسبت به چیزی که مداوم و هر روز آن را می‌بیند، طولانی‌تر است. نتیجه تحقیق در مجله آگاهی و شناخت منتشر شده است. کینگو می‌گوید: «دلیل ما برای انجام مطالعه مذکور این بود که پدیده فراموشی و ضعف حافظه دوران کودکی هنوز به صورت یک راز باقی مانده است. اشخاص بالغ به سختی حوادث ابتدای زندگی خود را به یاد می‌آورند، حتی با وجود آنکه می‌دانیم بعضی چیزها را از زمان نوزادی با خود همراه می‌آوریم.» اگرچه مطالعات پیشین توانایی کودکان را در به خاطر آوردن انسان‌هایی که در سال‌های اول زندگی با آنها سر و کار دارند (مانند مربی مهدکودک) ثابت کرده است؛ اما این مطالعه برای اولین بار نشان داد که آنها به طور قطع کسی را که یک بار، آن هم سال‌ها قبل در مطالعه‌ای 45 دقیقه‌ای دیده بودند، به یادآوردند. اما حافظه همیشه در مسیر خودآگاه حرکت نمی‌کند.
زمانی‌که آزمایشگرها از کودکان 3.5 ساله پرسیدند کدام مرد رو قبلا دیده‌اند، جواب‌های آنها چیزی بهتر از حدس‌های تصادفی و شانسی نبود. کینگو می‌گوید: «این مطالعه به ما نشان می‌دهد ما تحت تاثیر چیزهایی هستیم که قادر نیستیم آنها را به خاطر بیاوریم. کودکان در شناخت آدم‌هایی که قبلا دیده‎اند، بسیار سریع هستند، و خیلی سریع توجه به شخص جدید را آغاز می‌کنند.» اینکه چه دلایلی باعث می‌شود کودکان شخصی را که فقط یکبار دیده‌اند به خاطر بیاورند موضوع این تحقیق نبود. با این وجود، کینگو و همکارش حدس‌هایی در این باره می‌زنند.
کینگو می‌گوید: «گاهی اوقات استدلال می‌شود اینکه کودکان چیزی را به خاطر نمی آورند، باعث آسیب ‌رسیدن به آنها نمی‌شود. این استدلال روش ساده‌ای برای دور زدن و دور ماندن از این واقعیت است که کودکان در یادآوری و بیان شفاهی به خوبی افراد بالغ نیستند. اما اهمیت زیادی دارد که تا جایی‌که می‌توانیم درباره حافظه ناخودآگاه در مقابل حافظه خودآگاه بدانیم. در این مطالعه به این واقعیت دست یافتیم که بی‌شک حافظه ناخودآگاه وجود دارد.» پس شاید پرستاری که در ابتدای این نوشته به وی اشاره شد، می‌دانست در مورد چه چیزی صحبت می‌کند: نوزادان می‌توانند چهره‌ها را برای مدت زمانی قابل توجه به خاطر بیاورند.   میگنا/ 2005




۱۳۹۳/۱/۳۰ - ۲۰:۱۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن