واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سازمان اوقاف می تواند به بهترین شکل به نظام سلامت کمک کند تهران-ایرنا- رییس مرکز تحقیقات سرطان گفت: مسوولان نهادهایی همچون سازمان اوقاف می توانند به بهترین شکل به نظام سلامت کمک کنند.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ستاد اجرایی اوراق وقف (امینانه)، دکترمحمدعلی محققی، ایجاد یک بیمارستان تخصصی سرطان از محل فروش اوراق وقف را امری جدید در روش کمک به نظام سلامت دانست و افزود:پیش تر این امور در قالب های قدیمی دنبال می شد و این اوراق شکل جدیدی از مشارکت مردمی را فراهم کرده است.
**مشکلات پیش روی بیماران سرطانی از زبان رئیس مرکز تحقیقات سرطان
این محقق و پژهشگر کشورمان بالا بودن هزینه دارو، مجهز نبودن مراکز درمانی، بالا بودن هزینه روش های تشخیصی را از جمله مشکلات پیش روی بیماران سرطانی و به تأخیر افتادن درمان و پیشرفت بیماری آنان برشمرد.
وی با اشاره به اینکه سرطان در کشور ما نیز همچون تمامی نقاط دنیا از بیماری های مهم غیرواگیردار و از تهدیدهای مهم سلامتی به شمار می آید گفت:سرطان بیماری است که بیشتر کهنسالان به آن مبتلا می شوند ولی با توجه به اینکه تغییرات هرم سنی در ایران به سوی میانسالی و کهنسالی شیب پیدا می کند در آینده این میزان بسیار فرا تر و بیشتر از امروز می شود و تعداد مبتلایان به سرطان افزایش می یابد.
وی به مهم ترین مشکلات پیش روی بیماران سرطانی اشاره و عنوان کرد: وقتی بیماری به مرحله ای می رسد که قابل کشف است و بیماران برای مداوا مراجعه می کنند در شرایط سختی قرار می گیرند و باید با واقعیت های این بیماری کنار بیایند و تمهیدات لازم برای درمان و اقدات پیشگیرانه را مد نظر قرار دهند.
محققی با بیان اینکه بیماری مستلزم استفاده از روش های تشخیصی است که مرتبا ارتقا می یابند گفت: این روش ها مربوط به آزمایش های بالینی، تصویربرداری، آسیب شناسی و نمونه برداری و تشخیص های پیشرفته مولکولی است. که منطقا همه این روش های تشخیصی هزینه هایی در بردارد که برخی در پوشش بیمه قرار ندارد و بیماران مجبور به تأمین آن هستند و بسیاری از بیماران در تأمین هزینه های بخش تشخیص با مشکل روبرو می شوند.
**دشواری های مالی برخی بیماران را از ادامه مسیر درمان منصرف می کند
رییس مرکز تحقیقات سرطان ادامه داد: این دشواری های مالی برخی از بیماران را از پیمودن ادامه مسیر منصرف می کند و این امر منجر به پیشرفت بیماری می شود. تشخیص زودرس در درمان بیماری بسیار مؤثر است. مجهز نبودن برخی مراکز درمانی به ابزار پیشرفته از دیگر مشکلات پیش روی بیماران است.
**نظام سلامت باید یک حمایت جامع از بیماران سرطانی داشته باشد
دکتر محققی بالا رفتن هزینه دارو را از دیگر مشکلات موجود در حوزه سرطان برشمرد و افزود: نظام سلامت باید یک حمایت جامع از بیماران داشته باشد. سازمان های حمایتی، بیمه ها، بخش خیریه و مردم می توانند با مشارکت جامع در این امور به یاری بیماران بپردازند و به گفته مقام معظم رهبری بیمار نباید غصه ای غیر از درد و رنج بیماری داشته و بخاطر هزینه های درمان با مشکل روبرو شوند.
وی با بیان اینکه وقتی درمان به انتها می رسد دوره ای آغاز می شود که از نظر علمی پیگیری بیماری است، گفت: تهدید عود بیماری، بازتوانی، تسکین درد ها، رفع معلولیت ها و... در دوره پیگیری نیز نیازمند داشتن امکانات و حمایت است.
اجتمام**3377
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
30/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]