تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816777516




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گروهك ورشكسته آراي روحاني را به نام خود مي‌خواند!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: گروهك ورشكسته آراي روحاني را به نام خود مي‌خواند!
راست‌هاي سنتي ديروز، امروز كه دولت در دست آنان است، تحت حمايت مخالفان ديروز خود قرار گرفته‌اند


راست‌هاي سنتي ديروز، امروز كه دولت در دست آنان است، تحت حمايت مخالفان ديروز خود قرار گرفته‌اند؛  افراد موسوم به ملي– مذهبي كه از همان دهه 60 تجربه انزواي سياسي را داشتند و بعدتر هم در دولت اصلاحات گرچه به درستي احساس كردند كه فضا براي فعاليت‌شان مساعد شده اما عملكرد نامناسب دولت اصلاحات باعث شد حاميان آن منزوي‌تر بشوند. از سويي در اوج اقبال مردم به دولت اصلاحات نيز بي‌اعتنايي خاص مردم به گروهكي كه با ادعاي دينداري، احكام دين را زير سؤال مي‌برد، ديده مي‌شد و آنها  با وجود داشتن نشريات و آزادي عمل در سايه تساهل و تسامح وزارت ارشاد دولت اصلاحات نتوانستند پايگاه اجتماعي حتي از نوع حداقلي‌اش براي خود فراهم سازند. فتنه 88 و رودررويي با مردم هم بار ديگر آنها را به همان پستوي غبار گرفته انزوايي راند كه دهه 60 با واكنش‌هاي تند حضرت امام(ره) در برابر مواضع آنها و حذف سياسي آنها توسط مردم در آن سكني گزيده بودند؛ انزواي سياسي‌اي كه فقط هر از چند گاهي بيانيه و پيامي از دل آن بيرون مي‌آمد و نشان مي‌داد هنوز در كنج آن پستو،
ملي– مذهبي‌ها نفس مي‌كشند! اينكه آن بيانيه‌هاي سياسي را چند نفر از مردم ايران مي‌خواندند، گويي چندان مهم نبود، چه آنكه آن واژه‌هاي بي‌خواننده و بي‌تأثير همه نقشي بود كه نهضت موسوم به  آزادي در جامعه سياسي ايران ايفا مي‌كرد، همه نشان زنده بودن يك گروهك غير قانوني بود و آنها راهي جز صدورشان نداشتند!
اين روزها همچون ماه‌هاي آغازين دولت اصلاحات، نهضت موسوم به  آزادي دارد تنفس مصنوعي مي‌گيرد، دارد نفس كشيدن دوباره را تجربه مي‌كند و رسانه‌هاي اصلاح‌طلب هم كه در رودربايستي با خودشان و مردم و حكومت، دچار خودسانسوري‌هايي در بيان عقيده اصلي‌شان مي‌شوند، رغبت خوبي به احياي ملي- مذهبي‌ها نشان مي‌دهند و قصه فقط همين نيست...

   پل دولت روحاني براي اصلاح‌طلبان
از همان روزي كه با انصراف اجباري كانديداي اصلاح‌طلبان در انتخابات يازدهم رياست جمهوري، آنها پشت حسن روحاني سنگر گرفتند، معلوم بود كه قرار است در صورت پيروزي روحاني، دوره چهارساله رياست جمهوري او پل بازگشت اصلاح‌طلبان به فضاي سياسي كشور شود. آنها با پررنگ كردن كاذب نقش حمايت خاتمي و اصلاح‌طلبان در پيروزي روحاني، مي‌كوشند او را وامدار خود بدانند و از اين منظر خواسته‌هاي خود را به دولت روحاني تحميل كنند.
نگاه اصلاح‌طلبان به دولت روحاني نگاهي كاملاً ابزاري است. اصلاح‌طلبان از سويي با پررنگ جلوه دادن نقش خود در پيروزي روحاني، پايگاه اجتماعي خود را پرتعداد و حتي حداكثري معرفي مي‌كنند تا بر همه شكست‌هاي انتخاباتي خود در دهه اخير مهر فراموشي بزنند و از سويي ديگر دولت روحاني كه دولت آنان نيست، آنها از اين فرصت چهارساله براي رسيدن به كرسي رياست جمهوري دور بعدي استفاده مي‌كنند. از اين منظر شايد بتوان گفت اصلاح‌طلبان از رقباي جدي روحاني در انتخابات دور بعد رياست جمهوري هستند و ديگر حامي او نخواهند بود. مگر اينكه باز به نتيجه برسند كه كانديدايشان رأيي نخواهد داشت و احتمال پيروزي اصولگرايان بالاست!
از استفاده‌هاي ابزاري اصلاح‌طلبان از دولت روحاني ميدان دادن به گروهك موسوم به
 ملي- مذهبي‌هاست. . .

   فرش قرمز اصلاح‌طلبان
براي ملي - مذهبي‌ها
اين روزها يزدي و سحابي و بازرگان و انديشه‌ها و حرف‌هايشان به رسانه‌هاي اصلاح‌طلب پا باز كرده‌اند. يزدي بقاي همه را در بقاي روحاني مي‌داند و حتي براي القاي اين تحليل هم تلاش مي‌شود كه حسن روحاني همان شعارها و سخنان و مواضع نهضت آزادي و ملي مذهبي‌ها را دارد و در واقع تابعي از شيوه حكومتداري بازرگان است! آنها ميانه‌رو بودند و شعارهاي اعتدالي مي‌دادند و روحاني هم با همين شعارها به پيروزي رسيد و ميان ماه ما تا ماه گردون هم هيچ فاصله‌اي نيست! سعيد حجاريان حتي قدمي هم فراتر مي‌نهد و نهضت آزادي و ملي– مذهبي‌ها را اصلاح‌طلبان زمان شاه مي‌خواند! روزنامه دولت حتي آنقدري به آنان رسميت مي‌دهد كه بيانيه آنها را كه از مردم خواسته‌اند از دريافت يارانه انصراف بدهند، منتشر مي‌كند!
اين افراد حالا در سايه تريبون‌هايي كه رسانه‌هاي اصلاح‌طلب با كمال ميل در اختيار آنان قرار مي‌دهند و تبليغاتي كه نامحسوس برايشان انجام مي‌دهند، مدعي‌اند كه شعارهاي اول انقلاب آنها كه آن روزها با ناسزا از سوي نيروهاي انقلابي مواجه مي‌شد، حالا از سوي مردم با اقبال مواجه مي‌شود و كسي رئيس‌جمهور كشور مي‌شود كه همان شعارهاي نهضت آزادي را مي‌دهد؛ ادعايي كه پاسخي از سوي حسن روحاني نمي‌گيرد!
اين ادعا يعني آنكه نه تنها نيروهاي پيرو خط امام و راست سنتي كه آن روزها عليه ما بوده‌اند، اين روزها و پس از 35 سال متوجه اشتباه سال‌هاي گذشته خود شده‌اند بلكه ما با اقبال مردمي هم مواجه شده‌ايم و مردم به سوي ما آمده‌اند! و اين هر دو يعني شكست گفتمان انقلاب!
اما آيا واقعاً مردم حسن روحاني را بي‌اعتنا به شعارهاي انقلاب دانستند و براي همين به او رأي دادند؟ وصله‌اي كه نه به مردم مي‌چسبد و نه به روحاني! اما اين بيم كه حاميان روحاني تريبون اين ملي– مذهبي‌ها شده‌اند، آشكارتر از آن است كه نياز به وصله چسباندن داشته باشد!
 
  غفلت يا تغافل دولت؟
ورود نهضت آزادي و ملي - مذهبي به عرصه رسانه در سال‌هاي دولت اصلاحات با موج گسترده زير سؤال رفتن اعتقادات ديني مردم همراه بود. آيا مجدداً بايد منتظر چنان حملاتي به باورهاي ديني مردم باشيم؟ سال گذشته غيرانساني خوانده شدن حكم قرآني قصاص در رسمي‌ترين روزنامه حامي دولت روحاني اين هراس را پررنگ‌تر ساخت و البته اين همه هراس نيست، چه آنكه آنان با مصادره رأي روحاني به سود گروهك غيرقانوني و بي‌پايگاه اجتماعي خود به القاي شكست گفتمان انقلاب اسلامي مي‌پردازند؛ تلاشي كه معلوم نيست آيا انگيزه‌اي در دولت براي ايستادن مقابل آن هست يا خير!

نویسنده : كبري آسوپار 
منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: 27 فروردين 1393 - 18:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن