تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815989385




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر علامه طباطبایی درباره چگونگی رسیدن برکات صلوات به مومنان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



آیت الله جوادی آملی مطرح کرد:
نظر علامه طباطبایی درباره چگونگی رسیدن برکات صلوات به مومنان خبرگزاری رسا _ حضرت آیت الله جوادی آملی گفت: علامه طباطبایی معتقد بود درود و صلواتی که ما برای اهل بیت(ع) می فرستیم فیضش به ما می رسد چون اهل بیت(ع) قله های بلندی هستند که وقتی درود و برکت خدا بر آنها ببارد به نقاط پایین هم این برکات می رسد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله عبدالله جوادی آملی استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم امروز در پایان درس خود به بیان نکات اخلاقی پرداخت و گفت: رحمت الهی همیشه بیش از جرم ما است. خدا در قرآن می فرماید ما همواره و در هر لحظه در حال افاضه فیض هستیم «کل یوم هو فی شان». گاهی یوم در مقابل شب بکار برده می شود، گاهی به مجموعه روز و شب اطلاق می شود و گاهی هم به معنای روزگار هست. در این آیه یوم به هیچ یک از این معانی نیست بلکه به معنای لحظه است.
وی ادامه داد: این آیه در حقیقت بیانگر یک سوال و جواب مقدر است با این بیان که چرا خداوند هر لحظه در حال افاضه است؟ پاسخ این است که چون مردم در هر لحظه نیازمندند.
مفسر قرآن کریم اظهار داشت: سوال ظرف است و خداوند فرمود هر قدر ظرف بیاورید من رد نمی کنم «و آتاکم من کل ما سالتموه». این سوال از حوزه لفظ خارج نیست اگر سوال کننده از درون بخواهد و با زبان لیاقت و دریافت بخواهد خداوند از آن دریغ نمی کند.
وی افزود: اگر انسان لسان استعداد و لیاقتش را به عنوان یک ظرف خالص کند هر اندازه ظرفیت پیش خدا ببرد او همه اش را پر می کند برای همین باید این ظرف وجودی را تطهیر کنیم و با ظرفیت بیشتری نزد حق تعالی برویم ولی باید ابتدا ظرفیت آن را که شرح صدر است طلب کنیم.
استاد اخلاق حوزه علمیه ادامه داد: قرآن می فرماید برخی کالای خوب در ظرفشان می گذارند و برخی ظرف خوبی برای بردن کالا می آورند بعد می فرماید برای ما هم ظرف شما و هم درخواست های شما اهمیت دارد؛ اگر کسی با حسنه بیاید و در خواست کند نه تنها او را رد نمی کنیم بلکه ده برابر آن را می دهیم «من جاء بالحسنه فله عشر امثالها».
وی بیان داشت: قرآن در مانند حضرت ابراهیم(ع) می فرماید ابراهیم او سلیم آورده است برای همین آنچه خداوند به او داده عظیم است به طوری که گوشه ای از آن «یا نار کونی بردا و سلاما» است.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه اظهار داشت: در برخی آیات می فرماید ما گاهی نعمت را به صورت باران می فرستیم و گاهی فرد را بالا می بریم تا شیطان دیگر دسترسی به او نداشته باشد. شیطان اسبابی دارد که با آن مردم را فریب می دهد حال اگر کسی رشد کند از دسترس شیطان خارج می شود اینها کسانی اند که هم زمین را آباد می کنند و هم زمان را، مثلا شب را نمازگزاران شب آباد می کنند.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از برکات در شب نصیب انسان می شود حتی خواب خوب هم یکی از این برکات است. علامه طباطبایی می فرمود درود و صلواتی که ما برای اهل بیت(ع) می فرستیم اگر پس از آن صلوات درخواستی هم از خدا نداشته باشیم فیضش به ما می رسد چون اهل بیت(ع) قله های بلندی هستند که وقتی درود و برکت خدا بر آنها ببارد به نقاط پایین آن کوههای بلند و استوار هم این برکات می رسد.
حضرت آیت الله جوادی آملی در پایان گفت: امام سجاد(ع) این اصل را رعایت کردند و قالب ادعیه ایشان در صحیفه سجادیه محفوف به صلوات است. /916/پ202/ع



۱۳۹۳/۱/۲۷






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن