واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ فروردين ۱۳۹۳ (۹:۲۵ق.ظ)
معاون وزير نفت تاكيد كرد: تصويب پروژه هاي پژوهشي صنعت نفت در سامانه نظام پژوهش و فناوري معاون وزير نفت در امور پژوهش و فناوري تاكيد كرد: از اين پس، تمام پروژه هاي پژوهشي صنعت نفت، تنها از طريق سامانه ي يكپارچه ي نظام پژوهش و فناوري به تصويب مي رسد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا مقدم در همايش بهره برداري از سامانه ي يكپارچه ي نظام پژوهش و فناوري صنعت نفت با بيان اين مطلب افزود: اين سامانه در شركت ملي نفت ايران پايه گذاري شد و به تدريج در سطح وزارت نفت توسعه يافت.
وي با اشاره به 10 ماژول سامانه ي يكپارچه ي نظام پژوهش و فناوري صنعت نفت، اظهار داشت: تمام اين ماژول ها بايد به صورت كامل در سطح صنعت، اجرايي و عملياتي شوند.
به گفته ي مقدم، استقرار كامل اين سامانه در صنعت نفت، منجر به شفاف سازي پروژه ها و جلوگيري از عملكرد جزيره اي دربخش پژوهش و فناوري مي شود؛ ضمن اينكه با پرهيز از موازي كاري، هزينه ها نيز تا حدود زيادي كاهش مي يابد.
معاون وزير نفت با بيان اينكه احتمال بروز خطا در اطلاعات مجازي زياد است، گفت: از سوي ديگر، كوچك ترين خطايي مي تواند به ايجاد مشكلات بي شماري منجر شود و از اين رو، يكپارچه سازي و هماهنگي نظام پژوهش و فناوري در سطح صنعت نفت ضرورت دارد.
وي به منابع هيدروكربوري به عنوان يكي از ارزشمندترين سرمايه هاي كشور اشاره كرد و افزود: با توجه به ارزش بالاي منابع هيدروكربوري باقيمانده كشور، گام برداشتن در مسير صيانت از اين منابع ضروري است و نظام مندي و يكپارچگي نظام پژوهش و فناوري صنعت نفت مي تواند در اين مسير راهگشا باشد.
گفتني است؛ معاونت پژوهش و فناوري وزارت نفت به منظور هماهنگ سازي، كارآمدسازي و نظارت بر فرايندهاي پيشنهاد پروژه، عقد قرارداد، اختصاص منابع، نظارت، كنترل و استفاده از نتايج پروژه ها اقدام به تدوين نظام جامع راهبري پژوهش و فناوري وزارت نفت كرده است.
بر اين اساس، نياز به يكپارچه سازي در بخش پژوهش و فناوري وزارت نفت و ضرورت برنامه ريزي و پيش بيني صحيح براي آينده، منجر به تعريف پروژه طراحي و پياده سازي سامانه يكپارچه نظام پژوهش و فناوري صنعت نفت با همكاري دانشگاه صنعتي شريف و با نظارت مديريت فاواي شركت ملي نفت ايران شد.
اين سامانه مشتمل بر 10 ماژول تشكيلات سازماني، مديريت مستندات، نيازسنجي، ارتباط طرح ها و پروژه ها، ارزيابي عملكرد طرح ها و پروژه ها، برنامه ريزي راهبردي طرح ها و پروژه ها، فرايند مديريت منابع مالي طرح ها و پروژه ها، فرايند مديريت پيمان و رسيدگي پروژه ها و فرايند مديريت دانش است و مديريت پروژه، مديريت سازمان، مديريت فرم ها، مديريت گردش كار، مديريت اسناد، گازرش سازي، مديريت منابع انساني به شكل مطلوب از مهم ترين دستاوردهايي است كه در صورت اجرايي شدن كامل اين سامانه، محقق خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]