واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آخرین وضعیت پرونده های سرای دلگشا و شکایت کارگران در دیوان عدالت اداری تهران - ایرنا - مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری، آخرین وضعیت پرونده های سرای دلگشا و شکایت کارگران از تعیین نرخ افزایش دستمزد سال 1392 را تشریح کرد.
«علی اکبر بختیاری» عصر یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی ایرنا درباره پرونده شکایت کارگران از تعیین نرخ افزایش دستمزد سال 92 گفت: این پرونده به تازگی در هیات تخصصی دیوان عدالت اداری بررسی و مقرر شد از نظریه کارشناسی استفاده شود.
وی ادامه داد: رییس هیات تخصصی دیوان برای این پرونده کارشناس مشاور تقاضا کرده تا نظر کارشناسی بگیرند و سپس اظهارنظر کنند.
به گفته بختیاری، در صورتیکه شکایت وارد تشخیص داده شود، مصوبه شورای عالی درمورد نرخ تعیین دستمزد سال 92 ابطال می شود و شورای مربوطه در تعیین دستمزد که متشکل از نماینده کارگران، کارفرمایان و دولت است مجددا باید تصمیم گیری کند.
فروردین سال گذشته شکایتی از سوی عده ای از نمایندگان کارگری استان تهران در دیوان عدالت اداری به ثبت رسید که در قالب آن کارگران خواسته بودند تا این دیوان مصوبه افزایش 25 درصدی دستمزد کارگران در سال 92 را به دلایلی از جمله تخلف در اجرای ماده 41 قانون کار، ابطال کند.
** پرونده سرای دلگشا تعیین وقت شد
مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری همچنین درمورد پرونده ساخت وساز در حریم کاخ گلستان موسوم به پرونده سرای دلگشا گفت: شعبه تجدید نظر دیوان در این پرونده تعیین وقت کرده و با دعوت از طرفین پرونده به موضوع رسیدگی می شود.
بختیاری یادآور شد: در سال 88 شکایتی از سوی مالک سرای تاریخی دلگشا به دیوان ارایه شد و دیوان بر اساس شکایت صورت گرفته، این ملک را از فهرست آثار ملی خارج کرد.
مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری، علت خروج این ملک از فهرست آثار تاریخی را عمل نکردن سازمان میراث فرهنگی وقت به تکالیف مقرر در قانون عنوان کرد.
این مقام مسوول در دیوان عدالت اداری یادآور شد: پس از آن، دیوان نقشی در بحث سرای دلگشا نداشت تا اینکه مالک بنا به اخذ نامه از میراث فرهنگی به شهرداری رجوع کرده و تقاضای مجوز ساخت در این بنا را می کند.
بختیاری توضیح داد: شهرداری تهران در سال 89 مجوز ساخت 11 طبقه را به مالک سرای دلگشا می دهد و کمیسیون ماده پنج شهرداری طی مصوبه ای، ساخت وساز در این بنا را محدود کرده و به مالک اعلام می کند ضمن عقب نشینی از حریم خیابان اجازه دارد تا 10 و نیم متر ارتفاع ساخت وساز کند.
مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری یادآور شد: مالک بنا از این تصمیم کمیسیون ماده پنج شهرداری تهران به دیوان عدالت اداری شکایت کرد و از آنجاییکه وی قبلا با نامه سازمان میراث فرهنگی از شهرداری تهران مجوز ساخت وساز گرفته بود، دیوان، مصوبه کمسیون یاد شده را ابطال کرد.
بختیاری افزود: با توجه به ارایه لایحه اعتراضی از سوی شهرداری تهران و سازمان میراث فرهنگی، این پرونده به شعبه تجدیدنظر ارسال شده است.
اجتمام(4) ** 9140 ** 1071
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
24/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]