محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846764818
توضیح درباره ماجرای اخراج مردان هسته ای
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
توضیح درباره ماجرای اخراج مردان هسته ای
دکتر صالحی گفت: آن زمانی که آمده بودیم سازمان انرژی اتمی هفت نفر بودند که اینها بچههای واقعا به نظر من متدین حزب اللهی و کاردان بودند و ما اینها را شناسایی کردیم آوردیم. یکی از آنها را به عنوان مدیر عامل نطنز منصوب کردیم؛ که تا دو سه هفته ی پیش مدیر عامل نطنز بود. رئیس سازمان آژانس انرژی اتمی افزود من باز دوباره که آمدم ایشان را ابقا کردم.
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: برای سوخت سالیانه نیروگاه بوشهر باید ۵۰ هزار سانتریفیوژ داشته باشیم تا ۳۰ تن اورانیوم غنی شده تحویلمان دهد و طبق قانون باید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای تولید کنیم.
در ابتدای برنامه مجری برنامه با اشاره به مسئله هستهای کشور خطاب به آقای صالحی گفت: حضرتعالی در وزارت خارجه به عنوان نماینده ایران و هم در آژانس بین المللی انرژی اتمی در دو مقطع به عنوان رئیس سازمان انرژی اتمی با موضوع درگیر بودهاید, دستاوردهای زیادی داشته اید, حتما مطلع هستید که هم اکنون مردم نگرانی از این بابت دارند که دراین فشارهایی که غرب الان وارد میکند آینده ی فناوری هسته ای ما چه می شود؟ این-همه زحماتی که دانشمندان هسته ای ما کشیده اند. شاید مردمی ترین فناوری کشور همین انرژی هستهای باشد که همه مردم پای این شعار انرژی هسته ای حق مسلم ماست ایستادند و اینکه مردم این فناوری را با تمام جزئیات می شناسند که 5% چیست و 20% چیست.
این اتفاقی است که به هرحال سبب خیر شد و مردم همه چیز را میشناسند. در عین حال که دوست دارند تحریم ها برداشته و موانع برطرف شود اما از طرفی هم دوست دارند که هیچ خللی به این حقوق هسته ای نرسد. حالا برای اولین سؤال عرض من این است که ما برنامه ی کلانی در فناوری هسته ای داریم که مشخص شود که ما مثلاً در حوزه برق هسته ای دقیقاً چه مقدار نیاز داریم و باید به آن برسیم؟ یا مثلاً آن نکاتی که مقام معظم رهبری فرمودند یا مجلس طرح کرده بود که به عنوان یک صنعت، کاربریهای فناوری هسته ای آیا مصوب شده است و یا اینکه در مذاکراتی که پیش روی ماست در بحث این که گفته اند ما باید به اندازه ی نیاز عملی شما این حق را به شما بدهیم این نیاز عملی را آیا ما مشخص کردهایم که بتوانیم جلو بریم با این نیاز عملی که بگوییم این نیازی است که ما مصوب کرده ایم یا نه؟
طبق قرار داد با روسها 4 نیروگاه اتمی جدید خواهیم ساخت
دکتر صالحی گفت: این فناوری همانطور که فرمودید مردمیترین فناوری ایرانیان است که واقعاً عبارت زیبایی است, این فناوری که این همه فشار را به ملت وارد کرده است, آن هم فشاری که واقعاً می شود گفت ناعادلانه و غیر منصفانه بوده است.
وی در ادامه افزود : یعنی بی هیچ دلیلی این فشار را وارد کرده اند خوب آن ها می خواستند بهانه های سیاسی را در یک قالب بریزند و قالب هسته ای را اتخاذ کردند اما عدو ( دشمن) شود سبب خیر.
دکتر صالحی ادامه داد: یک برنامه مجلس دارد و یک برنامه هم اصلاً از قبل از انقلاب بوده است که به توصیه ی خود آمریکایی ها بوده است .وی توضیح داد در آن زمان میگفتند ایران 20 هزار مگاوات برق هسته ای داشته باشد که حالا به دلایلی که در آن زمان استدلال می شده است که الان هم ما برروی آن بحث کردهایم 20 هزار مگاوات کماکان این توصیه ی موکد مجلس نیز هست.
وی ادامه داد ما یک شورای عالی انرژی کشور داریم, شورای انرژی اتمی داریم که در آنجا هم این مصوبه هست. البته این 20هزار مگاوات را در یک برهه ی بلند مدت می بینیم چون که هم هزینه ی آن سنگین است و هم اینکه ما نمی خواهیم خیلی سریع چیزی را بسازیم. این چشم انداز به 20 هزار مگاوات مثلاً ممکن است بیش از 20 باشد.
رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: ما یک برنامه ی میان مدت داریم که طبق قراردادی که 1992 با روس ها امضاء کرده ایم قرار شده بود که به غیر از بوشهر فعلی چنانچه که ایران درخواست کند چهار نیروگاه هسته ای دیگر هم دایر کنیم. هم اکنون این پروتکل را احیاء می کنیم. الان با روس ها در حال مذاکره هستیم و به خوبی هم این مذاکرات جلو رفته است و اگر بخواهیم, چهار نیروگاه هسته ای دیگر را هم شروع میکنیم که انشاالله کلنگ اول را امسال می زنیم و بعد به فاصله ی دوسال به دوسال کلنگ های بعدی را می زنیم و تاجایی که ممکن است این ها را بومی سازی می کنیم.
وی در پاسخ به اینکه میتوان امید داشت که ما نیروگاه بعدی را مثلاً 30% خودمان بسازیم, و نیروگاه بعدی را 70% گفت: همین کار را می خواهیم انجام دهیم. برای همین است که می گوییم به فاصله ی دوسال وگرنه ما می توانستیم چهار تا نیروگاه را همزمان شروع کنیم. همان طور که امارات همزمان چهار نیروگاه بزرگ که 6000 مگاوات می شود هرکدام 1500 مگاوات یعنی شش تا مثل بوشهر را همزمان شروع کرد. یا ترکیه که قرار است کارشناسان روسی چهار تا رأکتور مثل بوشهر را همزمان برایشان شروع کنند.
با سانتریفیوژهای موجود سوخت یک سال بوشهر را هم نمی توانیم تولید بکنیم
مجری در ادامه از دکتر صالحی پرسید با این پنج هزار مگاوات برق هستهای که قرار است در مرحله ی بعدی بسازیم با توجه به اینکه ما الان برای بوشهرمان هم از سوخت خودمان استفاده نمیکنیم و خود روس ها برای ما تأمین می کنند، مردم سؤالشان این است که نطنز و غیره را که ما این همه از آن دفاع می کنیم پس چرا این سوخت را هنوز از روسیه میگیریم؟ باتوجه به اینکه شما در جایی هم فرمودید که برای یک نیروگاهی به اندازه نیروگاه بوشهر که 1000 مگاواتی است، 30 تن غنیسازی اورانیوم نیاز داریم و محاسبات آن انجام شده است، پس ما برای 20 هزار تا در افق 20ساله ، 600 تن نیاز داریم. درست است؟
صالحی پاسخ داد وقتی که جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت نیروگاه بوشهر را احیا کند، همان موقع هم تصمیم گرفت که به دنبال سوخت مطمئن آن نیز باشد چرا که این نیروگاه میتواند 60-70 سال عمر داشته باشد و ما حتی به روسیه هم نباید نیازمند باشیم.
وی ادامه داد با توجه به اینکه اورانیوم غنیسازی را به ما نمیدهند کما اینکه میخواستیم پول بدهیم اورانیوم بیست درصد را بگیریم که به ما نمیفروختند لذا ناچار به رفع نیاز خودمان هستیم.
دکتر صالحی افزود البته الآن تاسیسات نطنز اگر بخواهد تامین کننده سوخت سالانه بوشهر باشد باید 50 هزار ماشین نسل اولی درون آن باشد که الآن بیست هزار تا آنجا ماشین داریم ولی نه هزار تایش کار می کند.
وی افزود الآن نیز حدود هفت هشت تن اورانیوم غنی شده تولید کردهایم ولی برای یک سال نیروگاه بوشهر ما باید پنجاه هزار ماشین داشته باشیم که سی تن اورانیوم غنی شده تولید کنیم و هشت سال فاصله داریم که ما بتوانیم یک سالمان را تامین بکنیم.
در گام نهایی دارند سعی میکنند در تحقیق و توسعه هم خدشه وارد کنند
وزیر خارجه سابق کشورمان افزود الآن باید سی هزار ماشین دیگر بسازیم تا این تاسیسات غنیسازی نطنز فقط برای یک سال بوشهر باشد. حالا ما نیروگاه بوشهرهای دیگر هم داریم پس باید تاسیسات غنیسازی نطنزهای دیگری هم بسازیم. ولی بخاطر هزینهی زیادی که در پی خواهد بود باید نسل جدید را بیاوریم. واحد کار غنیسازی ماشینهای قدیمی یک و نیم سو است در حالیکه الان نسل جدید ماشینها یعنی نسل 4 توانی برابر با 24 سو دارند یعنی پانزده برابر است. ما دیگر نطنز را با نسل اول و دوم و سوم پر نمیکنیم ما به دنبال پرکردن آن با نسل بیست و چهار سو هستیم، حالا شما اگر پنجاه هزار تا بیست و چهار سو داشته باشید میشود حدود یک میلیون سو. یک میلیون سو یعنی اینکه سوخت پنج شش تا راکتور و نیروگاه برق هستهای را میتوانند پاسخ گو باشند.
وی همچنین در رابطه با محدودیتهایی که کشورمان طبق توافقنامه ژنو در رابطه با استفاده از سانتریفیوژهای نسل جدید پذیرفته است گفت: برنامهی اقدام مشترک یکی از قسمت هایش که میشود گفت بهترین قسمت آن است همان بحث تحقیق و توسعه است یعنی بی قیدترین بخش آن است، یعنی در غنیسازی یک مشکلاتی دارد که میگویند باید متفقاً میزان تولید و سطح تولید و سطح غنیسازی و مسایلی از این دست را تعیین بکنیم اما در تحقیق و توسعه چیزی نگفتهاند. اما در مذاکرات ژنو دارند سعی میکنند در تحقیق و توسعه یک خدشه ایجاد کنند در صورتی که برنامه اقدام مشترک باید پایبند به آن اصولی که به هر حال خودشان هم پذیرفتهاند باشد.
تزریق گاز به 19 هزار سانتریفیوژ می توانست انجام بشود ولی نشد
وی ادامه داد: ما نه هزار ماشین را از دولت سابق جاگذاری کردیم ولی تزریق گاز نکردیم یعنی نظام تصمیم گرفته بود که این کار انجام نشود و به خاطر همین موارد به وجود آمده با 1+5 قرار شد فعلا تزریق گاز انجام نشود.
دکتر صالحی در پاسخ به مجری که گفت آیا فکر نمیکنید اگر قبل از توافق ژنو در آن بازه ی چند ماههای که حداقل میدانستیم داریم وارد یک توافق جدی میشویم این نه هزارتای نسل جدیدمان را تزریق گاز میکردیم الآن حداقل جلوتر بودیم و نوزده هزارتایمان داشت کار میکرد گفت: بله خوب این یک سناریوی قابل طرح است ولی وقتی ما آمدیم دیدیم که این تصمیمات از دولت سابق گرفته شده بود. خوب میتوانست این باشد ولی نشد.
دکتر صالحی همچنین در رابطه با محدودیتهای پذیرفته شده برای سوخت20 درصد و مشکلاتی که در خصوص آینده برای تامین نیاز کشورمان در حوزه رادیو داروهای بوجود خواهد آورد گفت اینکه ما میگوییم 2 سال، 3 سال یا 4 سال سوخت داریم بستگی دارد از رآکتور چقدر استفاده کنیم. چند روز در هفته این راکتور روشن باشد. ولی اگر ما بخواهیم متوسطی بگیریم حدود 2 تا 3 سال سوخت داریم مثلاً 4 سال را نه ولی اگر راکتور دائم کار بکند 3 سال سوخت داریم.
وی ادامه داد سوخت 20 درصد با سطح غناهای دیگر فرق میکند. اولاً ما معتقدیم هر حقی را که هر عضو NPT و عضو آژانس دارد این حق را ما نیز داریم. یعنی چه؟ یعنی اینکه از 1 درصد تا 90 درصد غنی سازی حق ماست. ما از این حق عدول نمیکنیم. اگر ما خودمان را به یک سطحی از غنیسازی مقید میکنیم این به صورت داوطلبانه است نه بصورت پذیرش تحمیلی که از طرف مقابل اعمال میشود. داوطلبانه پذیرفتیم که مثلاً بیشتر از 5 درصد غنی سازی نکنیم.
چون 20 درصد را درخواست کردیم ندادند خودمان ساختیم
دکتر صالحی ادامه داد واقعاً هم قبل از اینکه به 20 درصد ورود پیدا بکنیم ما داشتیم 5 درصد را غنی سازی میکردیم وگرنه نمیرفتیم به آژانس انرژی اتمی نامه بنویسیم که 20 درصد به ما بدهید. البته خداروشکر که ندادند و این سبب خیر شد و جداً ما یکبار هم باید از غرب تشکر کنیم چون که هر وقت اینها مشکل تراشیدند ما یک قدم جلو گذاشتیم. 20 درصد را ندادند که یک افتخاری بچههای ما آفریدند که خود ما هم باور نمیکردیم. وقتی که من تیم 20 درصد را جمع کردم که اینها کار را شروع کنند باور نمیکنید ما زیر صفر بودیم. بعضی از محاسبات را اصلاً نمیتوانستیم انجام بدهیم که جا دارد از شهید شهریاری هم یادی بکنم.
دکتر صالحی در مورد نقش شهید شهریاری افزود: ایشان محاسبات 20 درصد را انجام داد و تنها کسی بود که میتوانست محاسبات را انجام دهد. پس بنابراین ما برای 20 درصد که کارخانهاش را هم ساختیم. غنی سازی 5 درصد و 20 درصد و 40 درصد و 50 درصد دیگر برای بچههای ما کاری ندارد یعنی شما الان بگویید ما غنیسازی 50 درصد نیاز داریم بچههای ما در عرض 3 تا 4 روز این تجهیزات را سر هم میکنند. پس ما در امر غنیسازی دیگر مشکلی نداریم.
حتی غنی سازی 5 درصد برای دنیا باور کردنی نبود
رئیس سازمان انرژی اتمی در رابطه با سوال پیامکی برنامه (کدامیک از دستاوردهای دانشمندان هسته ای کشورمان بیشتر موجب حیرت و ناامیدی دشمنان شد ؟) گفت برای شخص بنده اولین بار که بحث غنیسازی پنج درصد در کشور مطرح شد باور نکردنی بود که ما یک روزی بتوانیم غنیسازی انجام دهیم چون این امر شکستن انحصار بود.
وی ادامه داد اصلا جزو آرزوها و آرمانها بود که اصلا امکان دارد و میشود این کار را کرد؟ وقتی که دانشجویان یا خود ما راجع به سانتریفیوژ میخواندیم اینها را به عنوان یک چیز تخیلی تصور میکردیم. وقتی که مسئولین وقت سازمان به زحمت از خارج از کشور اعلام کردند که چند عدد را از خارج از کشور بدست آوردهاند هر چند که آلوده بودند و مشکلاتی را آفرید ولی سرهم کردند و بالاخره مهندسی معکوس شد و این ماشینها ساخته شد.
حتی یک سری از فیزیکدانها ظاهرا آن موقع بیانیه دادند و گفتند اصلا سانتریفیوژی نیست که خود آقا هم اشاره می کنند به اینکه ما افرادی را فرستادیم بررسی کردند دیدند واقعا این ماشینها هست.
ما بایستی هم بیست درصد غنیسازی میکردیم هم صفحه سوخت را میساختیم که اصلا ما تا حالا هیچ سوختی را نساخته بودیم که آنرا داخل راکتور کارگذاری کنیم، و ما فکر نمیکردیم که میتوانیم آنرا بسازیم.
وی گفت این را من به طور واقعا شفاف بگویم زمان آقای آقازاده بود که نامهای را برای خرید برخی اقلام فرستاده بودند، هفته بعد من آمدم نامه را دنبال کردیم که پول بدهیم و بخریم اما ندادند، ما آن جا متوجه شدیم که راهی جز اینکه خودمان دنبال ساخت بیست درصد برویم نیست.
شهید شهریاری برای کاری که می توانست میلیاردها بگیرد یک ریال هم نگرفت
دکتر صالحی گفت وقتی که ما کار را شروع کردیم از زیر صفر شروع کردیم. خوب این بیست درصد وقتی که به نتیجه رسید و بعد اعلام کردیم که اگر ندهید خودمان میسازیم من یادم است و این رسانههای خارجی برخی از ایرانیهایی که خارج از کشور با هم همکلاس و هم دوره بودیم رسانههای خارجی مصاحبه میکردند میگفتند صالحی را میشناسیم دروغ نمیگفت ما تعجب میکنیم این اولین بار است اینطوری دروغ میگوید .
وی ادامه داد این بیست درصد را وقتی ما شروع کردیم هیچ چیز آن را نمیدانستیم اصلا هیچ چیزش را نمیدانستیم. خوب ما یک سوختی را اول از آرژانتین خریده بودیم و نقشههای مشابه نقشههای آرژانتینی ها را ما داشتیم ولی وقتی که فکر کردیم دیدیم که سوخت را داریم ولی چطوری آنرا بسازیم؟ ساختنش مهم است. شروع کردیم و مثلا بچهها در بحث مهندسی شیمی در یک مقالهگیر کرده بودند. من توانستم آن مقاله را پیدا کنم یعنی هم طراحی میکردیم هم به فکر تجهیزات بودیم در صورتی که هنوز ما نمیدانستیم می گفتیم اشکال ندارد. یکی دوتا تجهیزات پس و پیش هم شود اشکال ندارد، سفارش بدهیم و بخریم و بسازیم. یکی از کارهایی که بایست انجام میدادیم انجام محاسبات دقیق بود چون وقتی که این فرایند شروع میشود و مواد هستهای در این لولهها عبور میکنند تشعشات قابلیت انفجار پیدا میکنند، این را حالا باید یک نفر محاسبه کند، چطوری و با چه سرعتی و چه حجمی این مواد هستهای در این فرایند باشند که کسانی که دارند در آن کارخانه کار میکنند در معرض خطر قرار نگیرند. خوب این را چه کسی محاسبه میکند، که ما این فرد را نداشتیم که محاسبه کند.
دکتر صالحی افزود من شهید شهریاری را میشناختم دانشجوی خودم بود و واقعا دانشجوی خودم بود، بعد من دانشجویش بودم واقعا شاگردش بودم یعنی استاد برجستهای شده بود. خوب نزد ایشان رفتیم گفتیم آقای شهریاری اینکار را بکنید و ایشان قبول کردند. خوب ایشان آمد این محاسبه را انجام داد من این را بارها گفته ام. اگر ایشان میلیاردها هم از ما میخواست چون کسی را نداشتیم میگفتیم باشد زیرا ما میخواستیم این کار انجام شود اما ایشان یک قِران نگرفت.
شهید احمدی روشن به معنای واقعی اهل فن بود
وی همچنین در رابطه با خاطره ای از شهید احمدی روشن نیز گفت: شهید احمدی روشن فارغ التحصیل مهندسی شیمی است و میدانید فرآیند غنیسازی هم یک بخش عمدهایش مهندسی شیمی است، یک بخشی از آن مهندسی متالورژی و یک بخشی از آن برق و الکترونیک است. مهندس احمدی روشن در فرایند مهندسی شیمی کار می کرد پس در این قسمت دستی داشت یکی دو سال کار کرده بود بعد هم یکی از دوستان دیگرش از او خواست که در قسمت بازرگانی به او کمک کند. سال 88 که من رفتم به سازمان انرژی اتمی، ایشان هم از سال 83 عضو پیوسته سازمان بودند و سال 88 که من رفتم دنبال بچههایی بودیم که واقعا بچههای مسلمان معتقد و کاردان و بالاخره قابل اعتماد باشند چون که هزینههای زیادی در آنجا باید صورت میگرفت. .
گاهی مسائل مالی مطرح میشد که من میخواستم یک فرد واقعا قابل اعتماد و آشنا باشد که ایشان معاون یکی از بزرگترین شرکتهای ما که شرکت کالاالکتریک است منصوب شدند تا نطنز را اداره کنند و این بزرگترین شرکت ما است اما این تصور نشود که معاون بازرگانی مثل معاون بازرگانی یک جایی که مثلا میخواهد برود یک گندمی چیزی بخرد است زیرا اینجا شما بایستی صاحب فن باشید، یعنی تجهیزات را بشناسی اگر کار نکرده باشی و تجهیزات را نتوانی بشناسی اصلا نمیدانی دنبال چه بروی. مثلا یک مدیر یا یک مهندس میگوید به او مثلا من فلان چیز را میخواهم. باید به عنوان یک مهندس این قدرت را داشته باشد این شناخت را داشته باشد تجربه ی لازم را داشته باشد که آن ماشین مورد نظر را تشخیص بدهی که با قیمت مناسب آن هم در این پیچیدگی تحریمها تامین بکند.
دکتر صالحی افزود واقعا ایشان سهم بسزایی هم داشت و واقعا تا زمان شهادتش در همین معاونت بود و بخش عمدهای از تجهیزات مهم را ایشان تهیه می کرد. حالا بعد از آن هم آنقدر ایشان متبحر شده بود که به سایر شرکتهای سازمان هم خدمات میدادند.
ماجرای دانشمندان هسته ای اخراجی به کجا رسید؟
در این قسمت از برنامه مجری برنامه در رابطه با شائبههایی که طی این مدت در رابطه با اخراج دانشمندان هستهای مطرح شده بود گفت: ما بعد از طرح گلایه پدر شهید احمدی روشن دربرنامه مان تعجب کردیم. چراکه در گفت و گویی که با شما سال گذشته داشتیم در وزارت امور خارجه شما همین نقل قول را فرمودید که شهید احمدی روشن یک نفر نبود بلکه یک تیم چهار پنج نفره بودند که این تیم آمدند و تحول ایجاد کردند. ایشان فرمودند که اعضای آن تیم به نوعی شاید از کار برکنار شدند یا به هر حال از آن مسئولیتهایی که بودند کنار رفتند که من هم بعدا آن اسامی را که شما فرموده بودید پیگیری کردم ظاهرا یک بخشی اینطوری هست حالا دلیلش را نمی دانم من تعجب کردم با آن روحیهای که از شما سراغ داشتیم گفتند توی همین برنامه توضیح بدهید که قضیه چه هست؟
دکتر صالحی در پاسخ گفت آن زمانی که آمده بودیم سازمان انرژی اتمی هفت نفر بودند که اینها بچههای واقعا به نظر من متدین حزب اللهی و کاردان بودند و ما اینها را شناسایی کردیم آوردیم. یکی از آنها را به عنوان مدیر عامل نطنز منصوب کردیم؛ که تا دو سه هفته ی پیش مدیر عامل نطنز بود. رئیس سازمان آژانس انرژی اتمی افزود من باز دوباره که آمدم ایشان را ابقا کردم. هم به ایشان اعتقاد دارم و هم فرد با تجربه و مسلمان و متعهد است.
وی افزود خوب ما برای ایشان یک معاونی گذاشتیم بالاخره سازمان چند معاون هم دارد گفت من با این معاون کار نمی کنم مگر کار شخصی است یعنی چه؟ من با معاون کار نمیکنم؟ این حرف درستی نیست شما کارت را بکن اگر مسئلهای و چیزی باشد من آنرا رفع میکنم ولی وی اصرار میکرد که باید این معاون را بردارید. یا مثلا من میروم. ایشان خودش به یکباره رفتند و الان هم حقوقش پرداخت می شود زیرا ما اعتقاد داریم که باید وی برگردد و من هم حکم مشاور خودم را به وی دادم حالا که وی آنجا نمیخواهد کار کند در سازمان که میتواند مشغول شود.
دکتر صالحی در مورد یکی دیگر از دانشمندان مورد اشاره گفت: یکی از برادران مدیرعامل یک شرکت ما بود وقتی که ایشان رفت یکی دیگر جایگزینش شد و تا اینجا شد 3 نفر.
دکتر صالحی افزود: خدا رحمت کند شهید احمدی روشن را که وی نفر چهارم این تیم بودند و دو تا دیگر از آنها ماندند. بنده گفتم که بقیه این تیم بروند جای دیگری کار کنند یعنی جایشان را عوض کردیم. الان هم صحبت کردند که ما داریم میرویم و در عید هم به بنده پیامک دادند که آقای صالحی ما حاضریم برگردیم.
وی ادامه داد خوب ما چه کسی را اخراج کردیم. گفتم اگر ما اخراج کردیم بیایند حکم اخراجشان را بدهند ما حتی کمیسیون اصل نود هم رفتیم گفتم کاری ندارد شما بیایید بگویید اینها را شما اخراج کردید.
وزیر خارجه سابق کشورمان افزود هفتمین نفر که الان مسئول بازرگانی است که شهید احمدی روشن با ایشان کار میکرد. ایشان سر کارشان هستند. حالا شما اسم آن کسی را که بنده اخراج کردم بیاورید و این چه حرفی است که میزنند. در ثانی اصلا فرض میکنیم بین پانزده هزار نفر کارمند رسمی و غیر رسمی آیا مدیر این سازمان این حق طبیعی را ندارد که یک نفر را کنار بگذارد و من تعجب میکنم که چرا این همه سر و صدا شده است. از بین پانزده هزار نفر کارمند یکی دو نفر را گفتیم حالا به هر دلیل اصلا من اشتباه کرده باشم اینکه نمیشود که بیایند مثلا جوسازی کنند و فریاد راه بیندازند. .
وی در پایان گفت ماه آینده دو تا خبر خوب در اردیبهشت ان شاء الله خواهیم داشت. اول سامانه پرتودهی را در آذربایجان شرقی بناب افتتاح خواهیم کرد که یک تحولی برای تولیدات کشاورزی آن منطقه است تا تولیدات کشاورزی از بین نرود و تکثیر این سامانههای پرتو دهی را در جاهای دیگر کشور نیز داریم. یکی دیگر هم یک پروژه بسیار ارزشمندی است که ما برای وزارت بهداشت در حال انجام دادن هستیم که در آنجا هم سانتریفیوژ آنها که برای داروسازی و سرم سازی دچار مشکلاتی است ان شاء الله در حال حل شدن است.
گفتنی است در ادامه برنامه دو تن از معاونین سازمان انرژی اتمی آقای دکترمحمد احمدیان معاون نیروگاه های سازمان انرژی اتمی، و آقای دکتر خلفی معاون کاربرد پرتوهای سازمان انرژی اتمی میهمان برنامه ثریا بودند که در رابطه با دست آوردها و چالش های این دو حوزه به ایراد سخنانی پرداختند.
لازم به ذکر اینکه برنامه ثریا هر هفته چهارشنبه ها ساعت 23:15 به روی آنتن شبکه یک می رود.
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]
صفحات پیشنهادی
سخنگوی کمیسیون اصل 90: رای ما درباره پرونده اخراج مردان هسته ای لازم الاجرا است
سخنگوی کمیسیون اصل 90 رای ما درباره پرونده اخراج مردان هسته ای لازم الاجرا است سیاست > انرژیهستهای - تسنیم نوشت سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس روند رسیدگی به پرونده شکایت جمعی از نمایندگان مجلس از سازمان انرژی اتمی درمورد جابجایی و اخراج دانشمندان هستهای را تشرتوضیحات سخنگوی مخابرات درباره افزایش تعرفه تلفن ثابت و همراه
سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۸ در پی تغییر نحوه محاسبه هزینههای تلفن ثابت و موبایل همراه اول این سوال ایجاد شده است که آیا با شیوهی جدید مشترکان ملزم به پرداخت رقمهای بالاتری خواهند شد به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا پس از تدوین وتوضیحات نمانیده مجلس درباره مصاحبه با MANOTO
توضیحات نمانیده مجلس درباره مصاحبه با MANOTOتاریخ انتشار سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۰۳ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه اگر خبرنگار شبکه من و تو رسانه خود را معرفی می کرد قطعا با او مصاحبه نمی کردم گفت که این خیلی طبیعی است که بنده با چنین شبکهای که هزینه خود راتوضیح یک نماینده درباره استیضاح وزیر ارشاد
توضیح یک نماینده درباره استیضاح وزیر ارشاد باهنر گفت اينكه آقاي جنتي اشتباه داشته است يا نه امر مسلمي است ما در برخي از جهات از ايشان انتقاد داريم اما اينكه ايشان اكنون به مرز استيضاح رسيده است را قبول نداريم نميشود در همان ابتداي دولت خواستار استيضاح وزير شد هفت دوره است كهتوضیحات مخابرات درباره افزایش تعرفه تلفن
توضیحات مخابرات درباره افزایش تعرفه تلفن زارعیان در ارتباط با تاریخ اعمال این تعرفهها نیز توضیح داد از هر تاریخی که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به شرکت مخابرات ابلاغ کند شرکت مخابرات نیز از همان تاریخ تعرفهها را عملیاتی خواهد کرد که احتمالا این تاریخ اول فروردینماه خواهد بوظریف: تصمیم های مهم درباره برنامه هسته ای/ بحث ها را تمام می کنیم
ظریف تصمیم های مهم درباره برنامه هسته ای بحث ها را تمام می کنیم بی بی سی آقای ظریف گفته است که کشورهای طرف مذاکره ایران باید در مورد مسائل مختلف از جمله احترام به واقعیت های موجود و پذیرش حقوق ایران تصمیم های مهمی بگیرند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز با حضوتوضیحات عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره مصاحبه با شبکه «من و تو»
توضیحات عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره مصاحبه با شبکه من و تو پژمان فر ادامه داد این خبرنگار رسانه خود را معرفی نکرد و بلافاصله سوالش را مطرح کرد و من هم که معمولا سعی می کنم به سوالات خبرنگاران پاسخ دهم با او مصاحبه کردم و فرصت اینکه از او بپرسم که از کجا تماس گرفته نشد عضو کشهرداری درباره افزایش ارتفاع مجتمع دلگشا مسئول است/ توضیحات معاون میراث فرهنگی درباره سرقت از موزه کنگاور
اجتماعی گردشگری و میراث فرهنگی شهرداری درباره افزایش ارتفاع مجتمع دلگشا مسئول است توضیحات معاون میراث فرهنگی درباره سرقت از موزه کنگاور معاون میراث فرهنگی کشور گفت اگر قرار باشد که مجتمع تجاری سرای دلشگا در بازار تهران بیشتر از آنچه که تا کنون پیش رفته ساخته شود میراث جهانیبا امضای طوماری صورت گرفت درخواست طلاب حوزههای علمیه از ضرغامی/ ترتیب مناظرههای تلویزیونی درباره مذاکرات هست
با امضای طوماری صورت گرفتدرخواست طلاب حوزههای علمیه از ضرغامی ترتیب مناظرههای تلویزیونی درباره مذاکرات هستهایگروهی از اساتید دانشگاهی دانشجویان و طلاب حوزههای علمیه با امضای طوماری از ضرغامی خواستند مناظراتی در رابطه با مذاکرات هستهای در صدا و سیما ترتیب دهد به گزارش خبتوضیح سیروس مقدم درباره زن چینی ارسطو
توضیح سیروس مقدم درباره زن چینی ارسطو سیروس مقدم به پرسشهایی درباره دلایل استفاده از صحنههای کشتی و رونمایی از پیراهن تیم ملی حضور بیش از حد اسپانسر در سری سوم پایتخت محتوای بعضا سفارشی در این کار دلیل ازدواج ارسطو با یک دختر چینی و پاسخ داد خبرگزاری ایسنا سیروستوضیحات معاون اول رییسجمهور درباره ثبتنام مرحله دوم هدفمندی یارانهها
سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۲۳ ۳۲ معاون اول رییسجمهور گفت هرچقدر مردم بیشتر از دریافت یارانه انصراف دهند دولت خواهد توانست به بخشهایی مثل امنیت غذایی بیمه تولید اشتغال و محیط زیست توجه بیشتری کند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اسحاق جهانگیری سهشنبه شب در گفتوگزارش موسسه رند درباره تاثیرات توافق هستهای ایران و 1+5
گزارش موسسه رند درباره تاثیرات توافق هستهای ایران و 1 5 موسسه رند در گزارشی با ابراز امیدواری درباره به موفقیت رسیدن مذاکرات ایران و گروه 1 5 اعلام کرد چنین توافقی میتواند عصری جدید برای ایران فارغ از تحریمهای بینالمللی ایجاد کند در حالی که ایران هنوز خواهان روابط با آمریکاتوضیحات نماینده مجلس درباره مصاحبه با شبکه من و تو
توضیحات نماینده مجلس درباره مصاحبه با شبکه من و تو پژمان فر ادامه داد این خبرنگار رسانه خود را معرفی نکرد و بلافاصله سوالش را مطرح کرد و من هم که معمولا سعی می کنم به سوالات خبرنگاران پاسخ دهم با او مصاحبه کردم و فرصت اینکه از او بپرسم که از کجا تماس گرفته نشد آفتاب عضو کمیسدیدگاه 1+5 درباره رآکتور اراک و تحقیق و توسعه هستهای در ایران
دیدگاه 1 5 درباره رآکتور اراک و تحقیق و توسعه هستهای در ایران دور جدید مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه 1 5 در حالی امروز در وین آغاز شده که بنا بر اعلام مقامات دو طرف انتظار می رود این دور پایان گفت و گوهای مقدماتی و نقطه آغازی برای ورود به مرحله تدوین پیش نویس توافق نهایی بتوضیح معاون پارلمانی وزیر ارشاد درباره دیدار جنتی و خاتمی
توضیح معاون پارلمانی وزیر ارشاد درباره دیدار جنتی و خاتمی نوش آبادی گفت ملاقلات وزیر ارشاد با آقای خاتمی یک دیدار صرفا شخصی و غیر رسمی به مناسبت نوروز بوده است و بدور از مسائل خاص سیاسی و فرهنگی وزیر تعریف می شود به گزارش حوزه فرهنگی باشگاه خبرنگاران به نقل از سایت وزارشيمون پرز براي گفتگو درباره برنامه هسته اي ايران عازم چين شد
۱۸ فروردين ۱۳۹۳ ۲۰ ۴۵ب ظ شيمون پرز براي گفتگو درباره برنامه هسته اي ايران عازم چين شد رئيس جمهور رژيم صهيونيستي به منظور ابراز نگراني درباره برنامه هسته اي ايران به پکن رفت به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج شيمون پرز رئيس جمهور رژِيم صهيونيستي امروز دوشنبه به منظور گتوضیح سخنگو درباره انصرافی ها از یارانه
توضیح سخنگو درباره انصرافی ها از یارانه سخنگوی سازمان هدفمندی یارانهها گفت به نظر می رسد شمار انصراف دهندگان از دریافت یارانه نقدی در مرحله دوم هدفمندی یارانه ها با پیش بینی دولت تا حدود زیادی منطبق باشد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر در پی انتشار آمارهای تائید نشده ا-
گوناگون
پربازدیدترینها